- 18 Mayıs 2011
- 54.507
- 58.699
- 4.613
TARAABT > GALATASARAY diyola
potekiz haberi
https://www.ojogo.pt/Futebol/1a_liga/Benfica/interior.aspx?content_id=4993393
Turk basinina gore diyor Ajanshaber
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TARAABT > GALATASARAY diyola
potekiz haberi
https://www.ojogo.pt/Futebol/1a_liga/Benfica/interior.aspx?content_id=4993393
AMSTERDAM için cuma namazi ezan saati
12:59
ulan bora bu ayin basindada aynisi diyordumbeyler ben rierayı özledim ya ne adamdı be değerini bilemedik çakma sol bek diyoduk ama adam manyaktı
Bence mantıklı düşünüyor gençleşmek şart kısa süren başarılardan sıkılmadık mı maliyetleri de cabası
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ünal Aysal: "UEFA'daki kurulun başındaki kişi yakın dostum. Yönetim eğer destek istiyorsa beni araması yeterli. Elimden geleni yaparım."
Ünal Aysal: "Galatasaray’ın mali durumu UEFA’da çok daha iyi anlatılabilirdi. O zaman böyle bir ceza gelmezdi."
Ünal Aysal: "Galatasaray yönetimi şubat ayı sonundaki yargı komisyonuna daha iyi hazırlanarak gitmeli."
Ünal Aysal: "Hesaplar ortada. Bu yalnızca bizim döneme ait bir borç değildir. Son üç yılda ne kadar borca girildiğine bakılsın."
Ünal Aysal: "Yapılan uyarılar vardı. Bu konuda daha hassas davranılabilinirdi."
Ünal Aysal: "UEFA'daki kurulun başındaki kişi yakın dostum. Yönetim eğer destek istiyorsa beni araması yeterli. Elimden geleni yaparım."
Ünal Aysal: "Galatasaray’ın mali durumu UEFA’da çok daha iyi anlatılabilirdi. O zaman böyle bir ceza gelmezdi."
Ünal Aysal: "Galatasaray yönetimi şubat ayı sonundaki yargı komisyonuna daha iyi hazırlanarak gitmeli."
Ünal Aysal: "Hesaplar ortada. Bu yalnızca bizim döneme ait bir borç değildir. Son üç yılda ne kadar borca girildiğine bakılsın."
Ne dediğini anlamadım ama demek istediğim Cumaya gidecekler nöbetten çıksın camiye gitsin , aramızda ateist kardeşlerimiz de var zorla herkese gidin diyemeyizsanki cumaya girenler gitsin camiye girmesin nöbete gibi anladim ama hayirli cumalar
Bu adam bu lafları soylemiş mi gercekten?Ünal Aysal: "UEFA'daki kurulun başındaki kişi yakın dostum. Yönetim eğer destek istiyorsa beni araması yeterli. Elimden geleni yaparım."
Valla bilmem ama en fazla 300 bin euro maas aliyordur. Adam kanat ama o asirtma ve diiger zeka dolu gol vuruslarini bizim 2 milyonluk 3 milyonluk golcu(!)lerimiz ruyasinda bile atamaz.