Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak'ı bu seneye kadar hep savunan taraftaydım , yani iyi golcü falan diyordum ama artık adam gol de atamıyor ,üstüne millete el kol hareketi yapıyor.Bir ara Selçuk'ta zıvanadan çıkmıştı ama hem oyun hem karakter olarak tekrar eskiye döndü.Umarım Burak gider.

Yine mi sen lan?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Birincisi scout degil analiz ekibi ikincisi miktari bana kosarak solemiyorlar yalvar yakar laf almaya calisiyorum bi de burada laf yiyorum renktas daha da yazmam sevdigim arkadaslar var burada onlarin hatrina yaziyordum bitti...

Yazma zaten. Herkesin karni yalanlara tok. Gelip bi de her haber ciktiginda burada haberleri tekrar pisirip önümüze sunuyon.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Birincisi scout degil analiz ekibi ikincisi miktari bana kosarak solemiyorlar yalvar yakar laf almaya calisiyorum bi de burada laf yiyorum renktas daha da yazmam sevdigim arkadaslar var burada onlarin hatrina yaziyordum bitti...
Söyledigin mantiksiz bir kere. Onlarin yazili bir teklif olmadan rakamlari ögrenmesi imkansiza yakin birsey. Yazma bence de.

Ne acı bi durumumuz var.

Normalde bir takım maddi sorunlarla boğuşsa hemen yıldız futbolcuları için haberler çıkar bu durumdan yararlanıp diğer takımlar almaya çalışacak, 10 milyon euro'luk teklifi reddetmeleri zor gözüküyor falan fistan gibisinden.

Bizim bu durumumuzdan yararlanmalarına sebep olacak bikaç futbolcumuz bile yok.

Sneijderi saymıyorum sonuçta yaşlandı o da. Bir Muslera var işte o da bir tane.

Burak'ın varlığı ile yokluğu zaten aynı, Burak gitsin de yerine kimi alırlarsa alsınlar. Gol pozisyonu oluşturacak kanat akını yapamıyoruz, kanat için Lavezzi gibi kaliteli birini almalıyız.

Burak'a Westhamdan , Umut'a Rizeden teklif var (gelmişti).

İkisinden 10M Euro para elde edip forvet hattını

Bi yerli ( Muhammet Demir) bir free (Damiao,Adebayor) ve bir de genç yabancı ile baştan yaratıp über katkı almak var ama nerde.

Arkadaslar 6 yildir yazdigim forumdan an itibariyle ayriliyorum surcu lisan ettiysek affola herkes allaha emanet olsun...

ASLOLAN GALATASARAYDİR...

Adebayoooooorrr....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt