Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onun bunun çocuklari yönetim !! Allah belanizi versin !

Ne hallere gelmissiz, yaziklar olsunnn

MARTIN LINNES transfer edildi! NerdE?

LIONEL CAROLE varken durup yerden BALTA'yi sol bek oynatmak neyin kafasi balon herif? Futbol dedigin zaman beklerin hizli dinamik olur.

Galatasaray iflas etmişdir deyince bana saldırılmışdı, dürülülü denizli laf ebesi hoca eskisi,donk vasat altı stoper deyin bana saldırılmışdı.. ben hem başkanlığa hemde hocalığa talibim arkadaş, bunak kongre üyelerinden,bunak denizliden çok daha iyi iş çıkarırım.. yazıklar olsun yazıklar olsun yazıklar olsun..

Tapatalk kötü olmuş guncelleme

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Yonetim eger 1 dk daha durursa serefinden suphe duyarim bunların

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız Mustafa inanın Hamza kadar bilee taktik teknik bilmiyor. Sahaya 11 dam çıkarıyor hiç bir organizasyon yok. Sakatlık olmasa oyuncu değiştirmiyor.

bugece herşeyi bitiren bitmesine sebeb olan miltonlarca taraftarı üzen emeği geçen herkesin teker teker ayrı ayrı sevgilerimi iletiyorum ulan hepiniz gidersiniz yine galatasaray kalır karaktersiz ruhsuz en önemliside beceriksiz yeteneksizler topluluğu yönetimiyle teknik kadrosuyla yeteneksizsiniz allah nasıl biliyorsa öyle yapsın sizleri yazık ettiniz koca seneyi ulan yine şampiyon olmayın ama adam gibi oynayın ruhunuzla oynayın ıslatın o formları ayıp be !!!!!!

Mehmet Güven: Büyük diyebileceğimiz bir takım karşısında 3 puan aldık.

Mustafa Denizli: "5 oyuncu transferi düşünüyorduk. Fakat UEFA olayı sonrası koşullar değişti. Bu transferleri muhtemeldir ki yapamayacağız"

haydi geçmiş olsun

Mustafa Denizli: "5 oyuncu almak istiyorduk ama şartlar şimdi değişti. Transfer yapamayacağız gibi görünüyor."

evet kapatin nöbeti

Mustafa Denizli: "5 oyuncu transferi düşünüyorduk. Fakat UEFA olayı sonrası koşullar değişti. Bu transferleri muhtemeldir ki yapamayacağız"

Dedik size.

Transfer felan istemiyorum teklif gelen oyuncuyu satın muslera Sneijder poldi hariç o yeterdi

Telles'i kiralayip karol tenekesini alan adama ayri bi parantez aciyorum kufur ederken

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sahtekar baskan sözde hala sampiyonluk sansi var diyordu ama nedense acil gereken transferleri yapmiyordu, simdi kendisi de sampiyonluk palavrasi anlatamiyacagina göre transfer bügün itibari ile kapatmis durumdayiz.

yeter artik care, erken secim ,yeni td, sezon sonu kiyamet gibi nester vurlulacak baska yolu yok

ümidi yokmuş transferden bunağın

Eveeet. Transfer yoksa Burakta satılmıyor demektir. Bide ceza yeriz transfer yasağı 2 yıl Umut-Burağı izleriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt