Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
415190518_6321958ef8.jpg

#BirazdaNostalji
Hasan'ın saç bandı takabildiği zamanlar, vay be.

İşin doğrusu bizim yönetim Muslera yada Sneijder için 10-12 M€ veren ilk kulübe hemen satarlar. Hatta daha az paraya bile satabilme potansiyeline sahipler...

Takımın toplam yılık maaş tablosunu biliyormusun? Merakımdan soruyorum.
Hayır ama tahminen yazalım burak selçuk ve umut yıllık en az 6-7 civarı alıyorlar ve daha 2 3 sene sözleşmeleri var hamit tek basina 3 civari bisey aliyor diğer saydığım adamlarda en az yıllık 6- 7 civari aliyolardir. yıllık 15-16 milyon euro para oduyoruz bu adamlara ki benim kaba saba hesabım 2 veya 3 yıllık sözleşmeler mevcut bu durumda bu parayı Carp işte dünya kadar para oluyor ayrıca satılirsalar bonserviste var mesela burak Hamit vs. 40 50 milyon euro gibi bişey yapıyor işte toplam. Hatta tabloyu yapan arkadaşlar vardı ordan da bakılabilir umarım merakini gidermisimdir

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Satarlar da sonra Florya'dan dışarı nasıl çıkarlar, çıkabilirler mi orası meçhul..

3 gün bilemedin bir hafta homurdanır bazı kesim, sonra ultrsalan yerlileri bağırlarına basıp 2-3 tribüne çağırır, ffp ayakları yapıp unuturlar.

Ya kimse tam yazmamis ama burak selçuk umut Hamit sabri Tarık Jem olcan emre semih yasin bu adamları şimdi satsan takım direk yıllık alacakları ile beraber 40 50 milyon euro kara geçiyor şaka mi bu ya bunu görebilecek bir Tane yönetici yokmu. Zaten sezon bizim için bitti bunların yerine potansiyeli 5 genç adam bile alırsan toplam maliyet 25 milyon euro anca olur nerden baksan kulübe 20 25 milyon euro kar gelir ve eminim ki şu vasat adamlardan daha fazla iş yapar ya insanlar akıl tutulması mi yaşıyor anlamıyorum Vefa filan hikaye bunlar futbolcu vefalı olmaz ama kulüp vefalı olacak nerde görülmüş bu ya bu saydığım oyunculardan vefayi hak eden belki bir ihtimal oda selçuk var gerisi surf yabancı kuralı yüzünden bu maaşları alan adamlar hiç biride vefa gösterip 1 milyon euro ya indirmezler yilliklarini bizim kör yöneticiler bunu nasıl göremiyolar hayret valla çözüm bu kadar basit lan yapın işte zaten gitti sezon bari gelecek adına bi işe yaramis olursunuz

Yöneticiler bunları biliyorda adamların böyle bir niyeti yokki. Adım adım rivayı ve kulübü sömürme planını uyguluyorlar işte.

Sneijder i adam gibi Kanatlarla hiç izleyemedik ya ona yanıyorum ben

Hayır ama tahminen yazalım burak selçuk ve umut yıllık en az 6-7 civarı alıyorlar ve daha 2 3 sene sözleşmeleri var hamit tek basina 3 civari bisey aliyor diğer saydığım adamlarda en az yıllık 6- 7 civari aliyolardir. yıllık 15-16 milyon euro para oduyoruz bu adamlara ki benim kaba saba hesabım 2 veya 3 yıllık sözleşmeler mevcut bu durumda bu parayı Carp işte dünya kadar para oluyor ayrıca satılirsalar bonserviste var mesela burak Hamit vs. 40 50 milyon euro gibi bişey yapıyor işte toplam. Hatta tabloyu yapan arkadaşlar vardı ordan da bakılabilir umarım merakini gidermisimdir

150 milyon TL toplam yılık maaş dağılımı diye haber var ama doğru ola bilir. 50 milyon euro ediyor yani.
Çok fazla bu rakam ortada olan kaliteye göre.

Yöneticiler bunları biliyorda adamların böyle bir niyeti yokki. Adım adım rivayı ve kulübü sömürme planını uyguluyorlar işte.
Ya keşke rivayi filan satıp borçları kapasalar onu bile yapamazlar ki. Ben şunu biliyorum bizde hiç olmayan önce takımını kurarsin sonra altyapı vs çalışmalara başlarsin hem takımın yarışta olur ordanda para geliyor sonuçta ve Galatasaray gibi bir kulüpsün tabiki yarışmada olacaksın ve kaliteli takımın olacak sonrasında da alırsın genç adamlar bunlar tutar tutmaz fazla zarar etmeden hatta tutan adamdan gerekse kadroda başarı olarak gereksede satarak bir dünya başarılı ise imza atarsin ama bizde ya takım iyi olmuyor genç almak istiyolar ya takım iyi oluyor sonrasını getiremiyolar bi doğru kombinasyonu yapamadik gitti çokmu zor ya

3 gün bilemedin bir hafta homurdanır bazı kesim, sonra ultrsalan yerlileri bağırlarına basıp 2-3 tribüne çağırır, ffp ayakları yapıp unuturlar.

Ultraslan'dan zaten o beklenir. Fakat bu kadar rezillikten sonra gerçek taraftar unutmaz bence, homurdanmayla kalmaz o iş. Koca takımda Sneijder-Muslera-Podolski var, onlar da giderse kümede kalmamızın garantisi bile yok.

en sonunda sniejder i korumak için yanındakiler kötü masalı uydurulmaya başlandı ya
adam bu sene forumsuz işte atığı on şuttan bir ikisi kaleyi buluyor pozisyon olacak pasların yerini ve şiddetini ayarlayamıyor

Hamitten 3 milyon, dzemaili den 1.4 milyon, sataraak buraktan 3 milyon olmak uzere sadece bu 3 futbolcu nun maasindan seneye 7.5 milyon euro civari butcede yer aciliyor.

Hatta bizim takima su an resmi katkisi da sifir olan Hamit ve Dzemaili diye bakinca resmen 4.4 milyon euro maas olarak havaya attigimiz para var.bununla Linens gibi 3 oyuncu bulsak 1.5 milyon cebimize kaliyor.

Bizim takimin cehresini degistirmemiz sart.

Belkide herkesi satmamiz lazim. Muslera ve Sneijder de dahil.

Bu ffp olayinda kimse dikkat cekmedi ama bence cok ama cok ilginc bir detay var.

Arkadaslar bizim takiminin yillik maas yuku 40 milyon euro!!!! Dursunun acikladigi gecen yilki zarar ne idi dikkat ettiniz mi?? Yani 2015 yilinda ?? Zarar 55 milyon euro idi!!!! Yani biz hic futbolcumuz olmadan dolayisi ile hicbirine maas odemeden o basarilari elde etseydik bile zararimiz 15 milyon euro olup yine UEFA kriterlerine uyamiyorduk. Cunku en fazla yillik 10 milyona izin veriyordu!! Biz 2015 yilinda kimi aldik bonservisi yuksek ?? 2015 te sanirim sattigimiz oyuncudan elde ettigimiz odedigimiz bonservisten yuksekti!!

Gecen yil GS geliri 169 milyon euroydu!! Ve sonuc toplam futbolcu maaslarindan bie 15 milyon fazla zarar!!!

Bu ortada cooook acayip islerin dondugune dair kanittir.

Bir de CL gelirimiz ve sampiyonluk olmasaydi zarar demek 85 milyon euro olacakti!!!

Bunun arastirilmasi sarttir!! Acayip birsey var ortada!

Sneijder'i tutup kalan kadroyu değiştirelim işte,Muslera da gidebilir iyi para getirecekse

Muslera ve Sneijder'ın bu rezil takım, kadro, teknik direktör ve yönetim ile çalışmalarını içime sindiremiyorum. İnşallah giderler, aksi takdirde hiç hak etmemelerine rağmen kedi köpeğin maskarası olacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt