Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Panda Sinan Van Persie Nani ve Kjaer'in aldığı maaşları da söylerse seviniriz :D

Sadece Kjaer için bile 4 m € falan deniyordu diğerleri ne kadar alıyordur kim bilir

Orda saydığım 4 oyuncu var. :)

Muslera yerine atıyorum Onur olsaydı şampiyon olabilir miydik?

Olurduk veya olamazdık diye birşey demiyorum

Kabul son 6 maçta felan baya iyi performans gösterdi.Sadece Sneijder attı Muslera tuttu olayına kılım

O gereksiz denilen Burak 15-16 gol atmasa,Yasinin çıkışı olmasa mesela şampiyon olur muyduk ? Diğer oyuncuların hiçmi katkısı yok ?

Biri överken diğerlerini yermenin anlamı yok

fft104mm3435746.jpg

1107698_620x410.jpg

Ahahahaha Sneijder'in cocugunu gösterdiler ve Cakar'in yorumuna dikkat.

Ahmet Cakar: Ins büyüdügünde babasi gibi kupalar kaldirir, cok tatli cocuk ve futbol anlaminda cok akilli.

Ulan cocuk daha 2 yasinda fln degil ne ara futbola basladi ki akilli olacak :D :D :D

Ahahahaha Sneijder'in cocugunu gösterdiler ve Cakar'in yorumuna dikkat.

Ahmet Cakar: Ins büyüdügünde babasi gibi kupalar kaldirir, cok tatli cocuk ve futbol anlaminda cok akilli.

Ulan cocuk daha 2 yasinda fln degil ne ara futbola basladi ki akilli olacak :D :D :D
Beyin error verdi :asd22:

Beyaz futbolu izleyip gelip burada saçmalamayın.

Gıda olarak izleyin o programı, ya da hiç izlemeyin.

Kabul son 6 maçta felan baya iyi performans gösterdi.Sadece Sneijder attı Muslera tuttu olayına kılım

O gereksiz denilen Burak 15-16 gol atmasa,Yasinin çıkışı olmasa mesela şampiyon olur muyduk ? Diğer oyuncuların hiçmi katkısı yok ?

hayatta sevemdigim hakan baltanin bile katkisi oldu.
kafa golü filan fistik.
gram sevemem senelerdir gitmesine isterim ama onun bile katkisi oldu.

Son düzenleme:

Ben diğer futbolcular hakkında birşey demedim. Burak zaten sadece gol atıyor onu ayrı tutuyorum takıma tek katkısı gol sayısı. Yasin'in çıkışı diyorsun ya bizi o duruma düşürenler utansın. Koskoca Galatasaray Yasin gibi bir oyuncunun çıkışı olmasa kanat yoktu.

Yönetim eğer Muslera haberi asparagas ise hemen açıklama yapması lazım ben uyuyamam bu gece

Ne Prandelli ne Hamza ne Dursun yüzünden ceza yedim bu forumda ama Muslera konusunda hassasim gercekten beynime dank diye vuruyor.

Sacmasapan seyler yazip beni delirtmeyin. Ya sanki kulüpteki gerizekalilari tanimiyormussunuz gibi Muslera'nin yeri dolar diyorsunuz. Bunlar bozulan bir ampülün yerini bile dolduramayacak sekilde beceriksiz adamlar.

Diger yandan da Muslera gitmek istiyor olabilir, adamin her mac yüzünden düsen bin parca. Gol yedikten sonra bir izleyin adami, adam aglayacak lan neredeyse. Galatasarayin cocugu dedikleriniz o PARAzitler bile bu kadar üzülmüyor, takim seylerinde bile degil. Simdi cikip da futbolcuya endeksli bir bakis acin var diyebilir, var lan var Muslera konusunda böyleyim.

Son düzenleme:
Ooo bize yamuk mu yapiyon Burak, önce o avatar daki kim onu söyle sen

Size niye yamuk yapayım Hakan. Adam Muslera satılacak diyor programda, gelip burada satılsın, gençleşelim, 3'e 5'e bakılmasın. Bu kadar borç varken Muslera lüks falan diyor.

Abi aynı şey değil kusura bakmayın. Melo geçen sene iyi değildi kızabilirsiniz ama. Ben zaten Melo- Selçuk ikilisinin çoktan miadının dolduğunu söylüyorum ilk sezonundaki Melo-Selçuk Dünya çapında bi ikiliydi ama düştüler işte adamlar sonsuza kadar iyi oynayacak değiller ya. Muslera olayı farklı adam hala avrupanın en pahalı kalecilerinden bu sene formda olmadığını kabul ediyorum tabii gerçi çok iyi maçlarda çıkardı ama çokta batırdığı oldu. Melo'nun yerini iyi bi transferle doldururdun Bilal'le Jem'i alırsan dolduramazsın ama Muslera'nın yerini bok doldurursun. Muslera'nın yan topları da iyi, defans arkasına atılan toplarda da iyi çıkıyor genel olarak söylüyorum. Yer tutması zaten muhteşem bence Cech'ten sonra bu konudaki en iyi kalecilerden biridir. Cech'te mesela böyle bir sürü kalecinin artistlik uçarak falan çeldiği topları bu ne la der gibi tutar. Kalecilik refleksten ibaret olsa Ochoa Malaga'da olmazdı ayrıca yedekte olmazdı. Ek olarak takımı Sneijder'e uydurmamız çok zor gibi. Bu kadar dağınık bi takımda bi mevkideki çok ekstrem değilse oyuncuya yıllık 5 milyon euro verme lüksümüz yok. Burak ve Sneijder satılsa bence Uefa denetiminden yırtarız 10 milyon euroya yakın maaş tasarrufu artı bonservis parası gelecek. Sene sonu da rahat rahat transfer yapılır bu sene zaten gitti. Ümidi olan yoktur heralde.

hamzayi istemiyor olabilirsiniz ama yine sampiyonluga oynardik.
denizliyle hepten dibe vurduk.
ama birde iyi yandan bakarsak yeni yapilanma gerekiyordu.
buda hamzayla zor olurdu.
hele o kafa varken.
bruma yeni yeni takima isiniyor takimin bi parcasi olmaya basliyordu sen gitmesine izin ver aynisi telles icin gecerli !!!!!!!!!!!!!

Muslera bjk de olsa 4 senede 1 sampiyonluklari garantiydi
Satin satin kuculun geberin gidin
Yonetici degil pezeveng seçmisler basimiza
Sabri eray falan takilin
Lise + uyelerle kapali gise izlersiniz maçlarida

te doy una hostia

hamzayi istemiyor olabilirsiniz ama yine sampiyonluga oynardik.
denizliyle hepten dibe vurduk.
ama birde iyi yandan bakarsak yeni yapilanma gerekiyordu.
buda hamzayla zor olurdu.
hele o kafa varken.
bruma yeni yeni takima isiniyor takimin bi parcasi olmaya basliyordu sen gitesine izin ver aynisi telles icin gecerli !!!!!!!!!!!!!
Denizli ile alakasi yok. Bu durumdan Hamza sorumludur. Hamza'nin kadro planlamasi bizi bu duruma soktu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt