Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
niye tl yaziyon onu diyorum zaten anlaman içinde ironik şekilde euro mu diye soruyorum. Açiklamasinida yaptim ama anlamamişsin belli. O zaman bruma yida 60 milyon tl ye sattik ne para be!!!! Mi diyeceğiz. Futbol piyasasinda euro konuşulur tl yazarak algi operasyonuna alet olma sen kardeş!

Olm zeka geriliği mi var?

Galatasaray'ın borcu 20 senedir TL üzerinden konuşulur.

Bruma'dan para kazanmadık biz 13 milyon euro'nun 3'ünü lizbona ver 9.75 milyon euro yani 38 milyon tl gibi verdiğimiz parayı almış olduk sadece. Bruma'nın bize masrafı 50 milyon üzeriydi. Dursun'unu savunan barzodur ayrıca kimse kusura bakmasın.

Jovetici alalım Sneijder bonservissiz gidebilir belki
Sinan/Garry___Belhanda___Jovetic/Yasin
_____________Gomis_______________
Erene mecbur kalmayız Jovetic kullanabilir forvette

Can bu pasif agresif halini son gunlerdir hepimiz fark ettik umarim burda sana yazilanlari ciddi almazsin cunku bu davranislarin hepimizi etkiliyor

huzurlu bir gsc icin baris ve sevgi dostum:ka21:
Yok ya niye ciddiye alayım internet ortamı sonuçta her yer olası troll kaynıyor.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

doğru oyun felsefesi ile her oyuncu her yerde oynar sorun olmaz.

@OptaCan @GalatasaraySK adlı kullanıcılara yanıt olarak
4 - Belhanda, bu sezonki altı asistinin dördünü, ligin ilk yedi sırasındaki takımlara karşı yaptı (Monaco, PSG, Marsilya, Nantes). Hedef.

DDBClz4WsAAOnIW.jpg

Tolganın geçen seneki maç başına 15 km koşuyor istatistiğini hiç bir şey geçemez demiştim ama bu geçti. Hepsi emrenin monaco maçında Hagiye yaptığı muhteşem asist gibi.:D

Yönetim bunu gıcıklığına yaptı galiba :) ilk özelikle dursuna salayan taraftarın istemediği oyuncuyu açıkladı çıldırın diye.
Bunun bukadar tesadüf olduğuna inanmak zor yani.

sneijderden kurtulup belhandayı oraya yerleştirebilirsek güzel olur
muslera
x maicon serdar clichy
x selçuk
sinan belhanda yasin
gomis

olm zeka geriliği mi var?

Galatasaray'ın borcu 20 senedir tl üzerinden konuşulur.

Bruma'dan para kazanmadık biz 13 milyon euro'nun 3'ünü lizbona ver 9.75 milyon euro yani 38 milyon tl gibi verdiğimiz parayı almış olduk sadece. Bruma'nın bize masrafı 50 milyon üzeriydi. Dursun'unu savunan barzodur ayrıca kimse kusura bakmasın.

cahilmisin sen delikanli ne yin 3 nü lizbona verdik aç oku biraz karin yüzde 25 ini vereceğiz adama o da 2 milyonun(15 üzerinden) yani en fazla 500 bin vereceksin kiralamadan aldiğin para hariç 1,500 + kiralamadan aldiğin para senin karin. Asil barzo lar senin gibi okumadan bilmeden atan tutan cahil taraftar!

Olm zeka geriliği mi var?

Galatasaray'ın borcu 20 senedir TL üzerinden konuşulur.

Yahu ne Lizbon a 3 milyonu arkadaş aldığımız paradan fazla sattığımizda fazla olan miktardan yüzde veriyorsun

SM-N750 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O değilde bence en barzo gsli net gökmen özdenaktır !!!1

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt