- 15 Eylül 2009
- 65.313
- 11.745
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene sanki o esnekliğini ve hızını kaybetmiş gibiydi.Alıp topu gidemiyodu.Bazı arkadaşlar Montpellier zamanından hatırlıyolar işte yara yara gider diye düşünüyolar.Pasları falan iyi ama oyun zekasını Sneijderle karşılaştıramazsınYine de Schalke'de bir ara çok iyiydi,öyle oynarsa çoğu kişiyi pişman eder.Hızını ve esnekliğini tekrar kazanması lazım.Yaw renktas neye göre yapamaz hangi veriler yada argumanlara göre konuşuyoruz ne bitik Topçular geldi örnek melo urfali hagi popescu efsane oldular adamın yaşida 27 di taraftar tutarsa destek verirse efsane olacak kapasitede ama biz daha adam gelmeden on yargılar a giristik olmaz böyle
SM-N750 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vainqör ü ne ara aldık la yiğidday
Sağ bekte gelir diye umuyorum ben tabi kadro listesi ne zaman yollaniyor ona bağlı. Böyle olur kadro buyuk ıhtimal
Burası Galatasaray forumu değilmiydi bu arada ?
Galatasaray ımızı bir şekilde sanal alemde temsil edilen bir platformda bence yöneticileri Galatasaray başkanına hakaret etmemelidir diye fikrindeyim. Ha ilaki edeceksede istifa etsinde öyle devam etsin. Örf ve adetlerimize hiç yakışmayan ve alışık olmayan davranışlar bunlar. Eleştiri herzaman olmuştur da yazılanları okuyunca insan değil dursundan daha çok o makama yapılan hakaretlere üzülüyor. Biz eskisine sadece botokslu deyince hemen HAKLI olarak cezayı yapıştırıyorsunuz veya uyarıyorsunuz hakareten dolayı. Tşkrl
Arkadaş galatasaray takımı yalan söylüyor gazeteler yalan söylüyor bir sen biliyorsun o zamanKAP'ı kandırıp ceza alacağımızı ilerde gördüğünüz de yine Aysal'a küfür ederseniz ben sizi görürüm.
Kârdan %25 fln değil geçin o işleri.
Maçın özetini izleyen anlar zaten belhanda ile ilgili bi durum olmadığını. Şike varsa da takim olarak yapiyorlar bunu, çok saçma bu penaltıdan sonra maçta olan herşey. Sanırım küme düşmüyordu rakip takim bu sonuç sebebiyle. Olay belhanda değil yani.bunda şike var diyen ağır maldır
adam solu gosterip sola atmıyor sola atsa yine bi nebze de bunlar hep olan şeyler zaten
cenk ancak günes kremi alir kel kafasina, seyahat yaparken.Hadi lan İmbula'yı da al Cenk
cenk ancak günes kremi alir kel kafasina, seyahat yaparken.
transferleri o yaptigini sanmiyorum.
Transferi Cenk yapmıyor, takımı Tudor kurmuyor, kulübü Dursun yönetmiyor.... Tamam da bu kulüp havada mı duruyor beyler?
Adam bir şekilde orada işde. Galatasaray başkanı olmuş adam sonuçta. Yakışmıyor ve bir ton ekeştiri getiririlde herşeinde bir sınırı var diye düşünüyorum. Millet burada ebesinden girip karısından çıkıyor resmen. O şerefli makamda oturan her kimse olursa olsun bukadar ağır hakaretleri görmemelidir bence.Dursunun o makamda olmasi o makama hakaret degil de bizim ona kufur etmemiz mi hakaret