Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw renktas neye göre yapamaz hangi veriler yada argumanlara göre konuşuyoruz ne bitik Topçular geldi örnek melo urfali hagi popescu efsane oldular adamın yaşida 27 di taraftar tutarsa destek verirse efsane olacak kapasitede ama biz daha adam gelmeden on yargılar a giristik olmaz böyle

SM-N750 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen sene sanki o esnekliğini ve hızını kaybetmiş gibiydi.Alıp topu gidemiyodu.Bazı arkadaşlar Montpellier zamanından hatırlıyolar işte yara yara gider diye düşünüyolar.Pasları falan iyi ama oyun zekasını Sneijderle karşılaştıramazsınYine de Schalke'de bir ara çok iyiydi,öyle oynarsa çoğu kişiyi pişman eder.Hızını ve esnekliğini tekrar kazanması lazım.

1aa200427a77427f354ccfb443db760e.jpg

Ostersunds maçı.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Vainqör ü ne ara aldık la yiğidday

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burası Galatasaray forumu değilmiydi bu arada ?
Galatasaray ımızı bir şekilde sanal alemde temsil edilen bir platformda bence yöneticileri Galatasaray başkanına hakaret etmemelidir diye fikrindeyim. Ha ilaki edeceksede istifa etsinde öyle devam etsin. Örf ve adetlerimize hiç yakışmayan ve alışık olmayan davranışlar bunlar. Eleştiri herzaman olmuştur da yazılanları okuyunca insan değil dursundan daha çok o makama yapılan hakaretlere üzülüyor. Biz eskisine sadece botokslu deyince hemen HAKLI olarak cezayı yapıştırıyorsunuz veya uyarıyorsunuz hakareten dolayı. Tşkrl

TRANSFER | Salvatore Sirigu, İtalyan ekibi Torino ile sözleşme imzaladı.

Dursun adı şikeye karışmış bir sporcuyu gsye getirerek halk vicdanında gsnin itibarını zedelemiştir gs ye hertürlü zararı vermeye devam etmektedir !!!1

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burası Galatasaray forumu değilmiydi bu arada ?
Galatasaray ımızı bir şekilde sanal alemde temsil edilen bir platformda bence yöneticileri Galatasaray başkanına hakaret etmemelidir diye fikrindeyim. Ha ilaki edeceksede istifa etsinde öyle devam etsin. Örf ve adetlerimize hiç yakışmayan ve alışık olmayan davranışlar bunlar. Eleştiri herzaman olmuştur da yazılanları okuyunca insan değil dursundan daha çok o makama yapılan hakaretlere üzülüyor. Biz eskisine sadece botokslu deyince hemen HAKLI olarak cezayı yapıştırıyorsunuz veya uyarıyorsunuz hakareten dolayı. Tşkrl

Dursunun o makamda olmasi o makama hakaret degil de bizim ona kufur etmemiz mi hakaret

KAP'ı kandırıp ceza alacağımızı ilerde gördüğünüz de yine Aysal'a küfür ederseniz ben sizi görürüm.

Kârdan %25 fln değil geçin o işleri.
Arkadaş galatasaray takımı yalan söylüyor gazeteler yalan söylüyor bir sen biliyorsun o zaman
Kârın %25'i Sporting'e

Galatasaray, bonuslarla birlikte 12 milyon Euro'ya transfer ettiği Bruma'nın Leipzig'e satışından elde ettiği kârın %25'ini Portekizli futbolcunun eski kulübü Sporting'e verecek.

Haber bu

Arkadaş sen kuşmusun gelip burada yarım yamalak yalan yanlış bilgiler ile milleti gazliyorsun

SM-N750 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaş bu Galatasaray bir oyuncuya 70 Milyon TL veriyor bu nasıl politika tipi laflara cidden sinir oluyorum.Bugün Tvdede bu tip bir lafa denk gelmiştim 70 Milyon TL 20 Milyon € falan eder ve 4-5 Yıllık bütün ücretler+bonservis toplamında iyi bir oyuncunun buraya kaç paraya getirilebileceğini merak ediyorum Belhanda mesela kusursuz bir transfer değil bana görede ama mesela Josef için 60 Milyon TL gömen Fenerden bin kat iyi transferdir futbol piyasasının ne kadar saçma fiyatlara taşındığı ortada yani abartılan bir durum.

bunda şike var diyen ağır maldır

adam solu gosterip sola atmıyor sola atsa yine bi nebze de bunlar hep olan şeyler zaten
Maçın özetini izleyen anlar zaten belhanda ile ilgili bi durum olmadığını. Şike varsa da takim olarak yapiyorlar bunu, çok saçma bu penaltıdan sonra maçta olan herşey. Sanırım küme düşmüyordu rakip takim bu sonuç sebebiyle. Olay belhanda değil yani.

Transferi Cenk yapmıyor, takımı Tudor kurmuyor, kulübü Dursun yönetmiyor.... Tamam da bu kulüp havada mı duruyor beyler?

cenk ancak futbolculari karsilamaya bavulari toplamaya gider.
onda transfer yapacak kapasite yok bikere.

yani transfer olduktan sonra tamamlamaya gider, yine bir seyahat bileti kazanir.

Son düzenleme:
Dursunun o makamda olmasi o makama hakaret degil de bizim ona kufur etmemiz mi hakaret
Adam bir şekilde orada işde. Galatasaray başkanı olmuş adam sonuçta. Yakışmıyor ve bir ton ekeştiri getiririlde herşeinde bir sınırı var diye düşünüyorum. Millet burada ebesinden girip karısından çıkıyor resmen. O şerefli makamda oturan her kimse olursa olsun bukadar ağır hakaretleri görmemelidir bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt