Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cahilmisin sen delikanli ne yin 3 nü lizbona verdik aç oku biraz karin yüzde 25 ini vereceğiz adama o da 2 milyonun(15 üzerinden) yani en fazla 500 bin vereceksin kiralamadan aldiğin para hariç 1,500 + kiralamadan aldiğin para senin karin. Asil barzo lar senin gibi okumadan bilmeden atan tutan cahil taraftar!

Yahu ne Lizbon a 3 milyonu arkadaş aldığımız paradan fazla sattığımizda fazla olan miktardan yüzde veriyorsun

SM-N750 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KAP'ı kandırıp ceza alacağımızı ilerde gördüğünüz de yine Aysal'a küfür ederseniz ben sizi görürüm.

Kârdan %25 fln değil geçin o işleri.

68 milyon ne? euro mu? Galatasaray topçu alınca manşet atan totomaç gibi fenevbahçe gazeteleri niyetine ALGI OPERASYONU yapma kardeş!

Walla helal olsun renkdas sana tam yazıcam dedıklerımı yzmıssın nedır bu ya GALATASARAY 27 yasında bır adama 4 sene boyunca bu parayı verıcek arkadas ne anlatıyosunuz he tv de gevsek gevsek GALATASARAY dusmanlıgı yapan adamlar gbı konusmayın burda 7enev naptı malbuenaya bılmem kac yasındakı adama bakın bakalım ne kadr odıcekler adam gondermeden adam getırıolar kapa bıle bıldıremıolar bunları konusun yanlıs olan dunuaca sey varken sahıp cıkmamız gereken tek marka olan GALATASARAYI bukadr yermeyın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

dostum hakaret etmeden konuşabiliriz
maddi imkanlardan dolayı selçuku yazdım,varsa imkan elbette değişsin ben hiç beğenmiyorum
ama iyi bir takım ve yanında iyi oyuncuyla selçuk da toparlanacak bence

Allah aşkına ne toparlanması ya? Valla takımdan soğudum o herif yüzünden. Yıllardır orta sahasız oynuyoruz, kendinin mal gibi ortalıkta gezinmesi yetmiyormuş gibi takımın da performansını düşürüyor. Şunu kadrolara yazmayın ne olur. Görünce kan beynime sıçrıyor, kusura bakma sana hakaret etmek istemedim.

walla helal olsun renkdas sana tam yazıcam dedıklerımı yzmıssın nedır bu ya galatasaray 27 yasında bır adama 4 sene boyunca bu parayı verıcek arkadas ne anlatıyosunuz he tv de gevsek gevsek galatasaray dusmanlıgı yapan adamlar gbı konusmayın burda 7enev naptı malbuenaya bılmem kac yasındakı adama bakın bakalım ne kadr odıcekler adam gondermeden adam getırıolar kapa bıle bıldıremıolar bunları konusun yanlıs olan dunuaca sey varken sahıp cıkmamız gereken tek marka olan galatasarayi bukadr yermeyın

tapatalk kullanarak iphone aracılığıyla gönderildi

fenerin aldiği euro bizimki tl neden çünkü forumda bol fenerli var o yüzden.

daab27218b5417a51170cbe58a2333f0.jpg

Belhanda transferini eleştirebilirsiniz anlarım da ona verilen parayı tl olarak hesaplıyorsan Tarık, Ontivero, Hajrovic için kaç tl verdik diyebilmen lazım. Tarık da 30-40 milyon tl ediyor maliyet olarak.

fenerin aldiği euro bizimki tl neden çünkü forumda bol fenerli var o yüzden.
önemli değil hocam
selçuk oynamazsa şuan kadroda yerine oynacak adam yok gibi duruyor,bilmiyorum hiç oyuncu ismi de çıkmadı herhalde oraya adam düşünmüyorlar
gönül ister ki geldiği ilk 2 yıl ki gibi oynasın
selçukun oyunun da melo da büyük katkı vermişti bence

Valla bilemiyecem ama bu aksam gelecek gibi durmuyor oyle bir hissim yok. Var bu bunun hakkinda duyum felan?

yok renktaşım duyumcu değilim duyum olarak da bir yerde görmedim ama olaylardan bu sonucu çıkardım. Gomis yarın gelecek diyorlar açıklama yok ama birden belhanda açıklandı.

dünyadaki transfer piyasasina bi açın bakın derim nolur nolmaz. Sonra rakamlari konuşuruz bol bol ama bi piyasaya bakın lütfen. Derdiyok 4 serdar 4.5 montpellier'i sampiyon yapmış, gecen sexon iyi performans gostermis belhanda 3 4 olamaz.

Sözleşmesi 1 sene işinide geçelim acerbide son 1 senesi var 15m. Piyasa bu artık arkadaslar alışmak lazım bu rakamlara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt