Nejat Ilgaz
Tecrübeli Üye
- 27 Haziran 2010
- 7.434
- 1
- 1.173
Asamoah gelsin bir kisiye forma alacagim. Yeter ki gelsin cok onemli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maicon bence Galatasaray tarihinin en iyi yabancı stoperi ünvanini alır.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tam derbinin ortasinda heyecandan bayilacaksa ben ne anladım bu işten
corchia sağ
linnes sol
yeter bu senelik uefadayız zaten seneye şampiyon olursak çakarız bir sol bek gelişme gösteremezse.
Selman Öztürk @SelmanOztrk 43 dk.43 dakika önceDaha fazla
Juventus ile Lemina konusunda hiçbir pürüz yok. Hatta Federico Palomba özellikle G.Saray'a kiralanmasını istiyor. Oyuncuyu ikna etmek gerek.
Bu sene aşkın ates cok iyi gidiyor duyum konusunda
Sevilla alsa "İşi biliyorlar ya" diyecekler 8M€ pahalı diyor... Neye göre? Avrupa piyasasındaki adamı TR kriterleriyle değerlendiremezsin. -karakullukcu
Gerekeni demis gerci tr kriterlerinde tabata,amrabat,serdar,ozan.....![]()
Maicon bence Galatasaray tarihinin en iyi yabancı stoperi ünvanini alır.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
favre seçmiys ve beğenmiş ise bize saygı duymak düşerAynen renktaş bide favre geçen sene aldı bu adamı faydalandı burda herkesin favrenin vizyonunu övüyor gayet makul rakam sözleşmesi de 1 sene ama kiev ligine göre aralık da bitiyor sanırım 2018 de
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kimsenin hayalini bozmak istemem ama yönetimin çapı budur işte. Sneijder fazla maliyetli diye gönderelim demiyormusunuz?
Bu Gomise verilen rakamlar nedir peki, nasıl mantıklı açıklanabilir? Ben Gomis transferini çok istiyordum, gelmesi güzel oldu.
Sneijder imza parasıyla 4 milyon alıyor, Gomis ise 3.3 artı 2.5 milyon avro. Kimin marka değeri daha yüksek, Sneijderin mi, Gomisin mi? Cevap belli. Yaş desen aynı.
Bu yönetimle gittikce geriye gidiyoruz, bunun farkında olun.
Sneijderi gönderip hemen hemen aynı paraları Gomis ve Belhandaya vermek yönetim aptallığıdır gözümde.
sa arklar =)