Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
corchia sağ
linnes sol

yeter bu senelik uefadayız zaten seneye şampiyon olursak çakarız bir sol bek gelişme gösteremezse.

Bu dediğin de olur tabi. Ama acaba Tudor sol bek için Linnes'i mi düşünüyo Carole'ü mü? Carole'se eğer o adam cidden çok yetersiz gibi geliyo bana. Adamın 2 senede aklımda kalan ortası yok isabetliyi geçtim.

Sevilla alsa "İşi biliyorlar ya" diyecekler 8M€ pahalı diyor... Neye göre? Avrupa piyasasındaki adamı TR kriterleriyle değerlendiremezsin. -karakullukcu

Gerekeni demis gerci tr kriterlerinde tabata,amrabat,serdar,ozan..... :)

d1b02f38ed73320795f970ae42f1e63b.jpg

henüz küçük bir başlangıç önemli hamleler var daha cok kritik 2 ay

Sevilla alsa "İşi biliyorlar ya" diyecekler 8M€ pahalı diyor... Neye göre? Avrupa piyasasındaki adamı TR kriterleriyle değerlendiremezsin. -karakullukcu

Gerekeni demis gerci tr kriterlerinde tabata,amrabat,serdar,ozan..... :)

Aynen renktaş bide favre geçen sene aldı bu adamı faydalandı burda herkesin favrenin vizyonunu övüyor gayet makul rakam sözleşmesi de 1 sene ama kiev ligine göre aralık da bitiyor sanırım 2018 de

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kimsenin hayalini bozmak istemem ama yönetimin çapı budur işte. Sneijder fazla maliyetli diye gönderelim demiyormusunuz?
Bu Gomise verilen rakamlar nedir peki, nasıl mantıklı açıklanabilir? Ben Gomis transferini çok istiyordum, gelmesi güzel oldu.
Sneijder imza parasıyla 4 milyon alıyor, Gomis ise 3.3 artı 2.5 milyon avro. Kimin marka değeri daha yüksek, Sneijderin mi, Gomisin mi? Cevap belli. Yaş desen aynı.
Bu yönetimle gittikce geriye gidiyoruz, bunun farkında olun.

Sneijderi gönderip hemen hemen aynı paraları Gomis ve Belhandaya vermek yönetim aptallığıdır gözümde.

Aynen renktaş bide favre geçen sene aldı bu adamı faydalandı burda herkesin favrenin vizyonunu övüyor gayet makul rakam sözleşmesi de 1 sene ama kiev ligine göre aralık da bitiyor sanırım 2018 de

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
favre seçmiys ve beğenmiş ise bize saygı duymak düşer

Federico Palombaaaaaaaaaaaaaa

Kimsenin hayalini bozmak istemem ama yönetimin çapı budur işte. Sneijder fazla maliyetli diye gönderelim demiyormusunuz?
Bu Gomise verilen rakamlar nedir peki, nasıl mantıklı açıklanabilir? Ben Gomis transferini çok istiyordum, gelmesi güzel oldu.
Sneijder imza parasıyla 4 milyon alıyor, Gomis ise 3.3 artı 2.5 milyon avro. Kimin marka değeri daha yüksek, Sneijderin mi, Gomisin mi? Cevap belli. Yaş desen aynı.
Bu yönetimle gittikce geriye gidiyoruz, bunun farkında olun.

Sneijderi gönderip hemen hemen aynı paraları Gomis ve Belhandaya vermek yönetim aptallığıdır gözümde.

Sneijderi fazla maliyeti icin gönderin demıyoruz bu performansa bu maliyet fazla oldugu ıcın gönderın dıyoruz anladın?

Aşkın Ateş'e bakarsak bir sürü transfer daaha yapacağız.. Kono, Asamoah, Lemina, Corchia ve scout önerisi sol bek diyor.. Yuh.

boyle medyanin abv ne valbuena konuşuyorlar ne dirar allahjn cezalari hala euro/tr dönüşümü yapıyorlar. Sonra bizim taraftarinda aklı karışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt