Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.971
- 10.796
- 2.838
transfer listemizi hatırlayalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Younes Belhanda (@ynsbelhanda) on TwitterGenelde pek olmazdi bizle ilgiili şeyler ama şimdi hiç kalmamış
Şimdi sneijderin bu sezon ki performansına bakarsak belhanda doldurur ama ılk sezonlarını dolduramaz. Şunu bı acıklıga kavusturalım artık sneijder eskisi kadar iyi degil bunu kabul edersek maasında ındırıme gıtmesı gerek ya da yolcu edılmeli.
Kaç mayıs gibi yazdi renktas hatirliyor musunmayısta gomiste mesafe katedildi yazmış birisi kendisi
ben inanıyorum şahsen
Çok hoş yalniz he
o durum bıraz sneijderde bitiyor gibi 1 sene daha burda böyle oynayıp 5 alıp 3.5 mıona amerikaya düşündügü konusuluyorduŞunu da ekleyelim. Ancak sözleşmedeki bonservis karşılanırsa gönderilsin. Aksi takdirde yerine alınacak adam da çok maliyetli olacağından ve eksik bölgelerimiz çok fazla olduğundan gereksiz bir maliyet çıkmasın. Bedava gidecek ve yerine bonservisle adam alacaksak kalsın kesinlikle.
Kaç mayıs gibi yazdi renktas hatirliyor musun
15 mayis civari başlamış gs-gomis haberleri21 mayısmış baktım şimdi
o ara haberler çıkmış mıydı bilmiyorum gerçi
narcos ızleyen adam kötü top oynamaz cükrü
Şimdi sneijderin bu sezon ki performansına bakarsak belhanda doldurur ama ılk sezonlarını dolduramaz. Şunu bı acıklıga kavusturalım artık sneijder eskisi kadar iyi degil bunu kabul edersek maasında ındırıme gıtmesı gerek ya da yolcu edılmeli.
Biktim artik bu baslikta her gün Sneijder tartismasini görmekten yahu.
Ali Naci ve Nevzat denen mallarin yalan tweetlerine bile raziyim yeter ki su sacma tartismayi keselim artik.
Sneijder kendi istemedigi sürece ne Tudor ne de Dursun yollayabilir. Zaten 1 senesi kalmis oynar ve kontrati yenilenmezse de pasa pasa gider bu kadar basit.
Bir de tekrardan söylemeden duramayacagim su "ama büyük maclarda neredeydi" sacmaligini da biraksaniz artik güzel olacak. TAKIM olarak büyük maclarda kocaman bir sifirdik, buna ragmen 4-5 tane al da at diye hazirladigi toplari gole ceviremedi takim arkadaslari bu büyük maclarda. Onlar gol olsa ve Sneijder büyük maclara etki yapmis olsa nasil elestirecektiniz acaba bu sefer kendisini.
Ya Allah askina Fener macinda Garry ye al da at diye ara pas verdi. 2-2'lik Besiktas macinda Josue'ye al da at diye pas verdi, 2 IBB macinda 2-3 tane gollük pasi vardi Poldi'ye Bruma'ya. 2 Trabzon macinda kötüydü ilk Fener macinda kötüydü, ayrica Trabzon benim icin hic bir zaman büyük mac degildir, IBB büyük macti cünkü zirvedeki konumu itibariyle.
Birakin artik su sacma tartismayi.