Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transfer listemizi hatırlayalım

20170601aw085350-01,o_AzGLYyw0Sm1JcTGZg41Q.jpg

Şimdi sneijderin bu sezon ki performansına bakarsak belhanda doldurur ama ılk sezonlarını dolduramaz. Şunu bı acıklıga kavusturalım artık sneijder eskisi kadar iyi degil bunu kabul edersek maasında ındırıme gıtmesı gerek ya da yolcu edılmeli.

Şunu da ekleyelim. Ancak sözleşmedeki bonservis karşılanırsa gönderilsin. Aksi takdirde yerine alınacak adam da çok maliyetli olacağından ve eksik bölgelerimiz çok fazla olduğundan gereksiz bir maliyet çıkmasın. Bedava gidecek ve yerine bonservisle adam alacaksak kalsın kesinlikle.

Şunu da ekleyelim. Ancak sözleşmedeki bonservis karşılanırsa gönderilsin. Aksi takdirde yerine alınacak adam da çok maliyetli olacağından ve eksik bölgelerimiz çok fazla olduğundan gereksiz bir maliyet çıkmasın. Bedava gidecek ve yerine bonservisle adam alacaksak kalsın kesinlikle.
o durum bıraz sneijderde bitiyor gibi 1 sene daha burda böyle oynayıp 5 alıp 3.5 mıona amerikaya düşündügü konusuluyordu

şu hıyarları yollasak çok iyi olur

cenk
cavanda - donk - balta - camdal
gundogan - de jong - kayar
bassan - pala - adili​

Biktim artik bu baslikta her gün Sneijder tartismasini görmekten yahu.

Ali Naci ve Nevzat denen mallarin yalan tweetlerine bile raziyim yeter ki su sacma tartismayi keselim artik.

Sneijder kendi istemedigi sürece ne Tudor ne de Dursun yollayabilir. Zaten 1 senesi kalmis oynar ve kontrati yenilenmezse de pasa pasa gider bu kadar basit.

Bir de tekrardan söylemeden duramayacagim su "ama büyük maclarda neredeydi" sacmaligini da biraksaniz artik güzel olacak. TAKIM olarak büyük maclarda kocaman bir sifirdik, buna ragmen 4-5 tane al da at diye hazirladigi toplari gole ceviremedi takim arkadaslari bu büyük maclarda. Onlar gol olsa ve Sneijder büyük maclara etki yapmis olsa nasil elestirecektiniz acaba bu sefer kendisini.

Ya Allah askina Fener macinda Garry ye al da at diye ara pas verdi. 2-2'lik Besiktas macinda Josue'ye al da at diye pas verdi, 2 IBB macinda 2-3 tane gollük pasi vardi Poldi'ye Bruma'ya. 2 Trabzon macinda kötüydü ilk Fener macinda kötüydü, ayrica Trabzon benim icin hic bir zaman büyük mac degildir, IBB büyük macti cünkü zirvedeki konumu itibariyle.

Birakin artik su sacma tartismayi.

[FONT=&quot]Galatasaray'ın en flaş transferlerinden biri olan Bafetimbi Gomis'in havalimanında gözlüğü kaybolmuştu. Yıldız isim, kaybolan gözlüğü ile ilgili soru sorulması üzerine, "Gözlüğümü aldım. Kırılmamış" dedi.[/FONT]

Şimdi sneijderin bu sezon ki performansına bakarsak belhanda doldurur ama ılk sezonlarını dolduramaz. Şunu bı acıklıga kavusturalım artık sneijder eskisi kadar iyi degil bunu kabul edersek maasında ındırıme gıtmesı gerek ya da yolcu edılmeli.

Zaten bu yönde talep olsa Sneijderin karşı çıkacağını düşünmüyorum. Sorun o degil, sorun Tudor gibi tecrübesiz ve egolu bir hocayı dinleyip en önemli oyuncunu gönderip, Belhanda gibi umursamaz ve disiplinsiz adamları ciddi rakamlara eline vermek.

Ben Tudorun kalmasını istiyorum, futbolu biliyor ve başarı istiyor. Ama Sneijderin de kalmasını istiyorum çünkü iyi bir takımda Sneijder gibi kalite 35 yaşındada oynar. Dediğim gibi, geçen sezon kötü değildi Recep kardeş. Unutmayalım, bu adam Sneijder ve 2 senedir etrafında Umut, Eren, Yasin gibi adamlar var. Yetmemiş gibi savunma 2. lig savunmasıydı.

Biz ligin en çok gol atan takımların arasında yer alıyorsak, bunda Sneijderin payı büyük. Düşünün iyi bir forvet, orta saha ve defansla neler yapabiliriz. Indirim olur olmaz, gönderilmesi saçma olur, Gomis ve Belhandaya verilen rakamlar aynı şekilde sacma çünkü. Uzun yıllar kalacak bu oyuncular ve bunlar kaldığı sürece yeni yildiz isimleri kolay kolay alamayacağız, bunun farkında olmak lazim.

Biktim artik bu baslikta her gün Sneijder tartismasini görmekten yahu.

Ali Naci ve Nevzat denen mallarin yalan tweetlerine bile raziyim yeter ki su sacma tartismayi keselim artik.

Sneijder kendi istemedigi sürece ne Tudor ne de Dursun yollayabilir. Zaten 1 senesi kalmis oynar ve kontrati yenilenmezse de pasa pasa gider bu kadar basit.

Bir de tekrardan söylemeden duramayacagim su "ama büyük maclarda neredeydi" sacmaligini da biraksaniz artik güzel olacak. TAKIM olarak büyük maclarda kocaman bir sifirdik, buna ragmen 4-5 tane al da at diye hazirladigi toplari gole ceviremedi takim arkadaslari bu büyük maclarda. Onlar gol olsa ve Sneijder büyük maclara etki yapmis olsa nasil elestirecektiniz acaba bu sefer kendisini.

Ya Allah askina Fener macinda Garry ye al da at diye ara pas verdi. 2-2'lik Besiktas macinda Josue'ye al da at diye pas verdi, 2 IBB macinda 2-3 tane gollük pasi vardi Poldi'ye Bruma'ya. 2 Trabzon macinda kötüydü ilk Fener macinda kötüydü, ayrica Trabzon benim icin hic bir zaman büyük mac degildir, IBB büyük macti cünkü zirvedeki konumu itibariyle.

Birakin artik su sacma tartismayi.

sneijder kalıyor zaten boşuna fanboysluk peşindesiniz los angeles ada ocakta gidebilirmiş mls o zaman başlıyor gitme durumu yok şuan haftalardır oraya buraya sardırıyorsunuz gidecek diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt