Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen renktaş bide favre geçen sene aldı bu adamı faydalandı burda herkesin favrenin vizyonunu övüyor gayet makul rakam sözleşmesi de 1 sene ama kiev ligine göre aralık da bitiyor sanırım 2018 de

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tabi bu konuda övülecek Favre, adam tastan su sikar gibi oyunculardan son damlaya kadar faydalaniyor. Bitik denilen adami parlatiyor tekrardan, neredeyse her oyuncudan verim almasini biliyor zamaninda Lucescu gibi.

Balotelli'yi kimse istemiyordu burada bile herkes burun kiviriyordu, simdi adam tekrardan piyasa yapti Favre hocam ile beraber. Milli takimla 2018'e gidebilmek icin sansi dogdu tekrardan.

quaqer : konoplyankanın Türkiye temsilcisi ile anlaşıldı

kendisi şalkeyi ikna edebilirse kono gelecek

vainqueur sağ bek ve sol bek gelicek arklar sadece bi de olursa scout bi kanat transferi

quaqer : konoplyankanın Türkiye temsilcisi ile anlaşıldı

kendisi şalkeyi ikna edebilirse kono gelecek
toplama haber yapiyor bu eleman okuyor okuyor sonra 0 riskli bir yazi atiyor ortaya ben böyle anladim 2 haftadir yazdiklarinda. Herkes yapabilir bunun yaptığıni

Sneijderi fazla maliyeti icin gönderin demıyoruz bu performansa bu maliyet fazla oldugu ıcın gönderın dıyoruz anladın?

Senin fikrin olabilir ama katılmıyorum kardeşim. Sneijderin yarattığı gol pozisyonları sonuçlanmadığı için Sneijderi değil, kale dibinde bu atakları sonuçlandıramayan elemanları göndermek gerekirdi.
Ayrıca performans açısından bakarsak, Belhanda yine Sneijderin yerini dolduramaz. Tamamen saçmalamamızdan dolayı gitsin istiyoruz. Taraftar transfer sever, yeni oyuncu sever. Bu yüzden söyleniyor herşey. Başka mantıklı açıklaması yok.

Senin fikrin olabilir ama katılmıyorum kardeşim. Sneijderin yarattığı gol pozisyonları sonuçlanmadığı için Sneijderi değil, kale dibinde bu atakları sonuçlandıramayan elemanları göndermek gerekirdi.
Ayrica performans açısından bakarsak, Belhanda yine Sneijderin yerini dolduramaz. Tamamen saçmalamamızdan dolayı gitsin istiyoruz. Taraftar transfer sever, yeni oyuncu sever. Bu yüzden söyleniyor herşey. Başka mantıklı açıklaması yok.
Şimdi sneijderin bu sezon ki performansına bakarsak belhanda doldurur ama ılk sezonlarını dolduramaz. Şunu bı acıklıga kavusturalım artık sneijder eskisi kadar iyi degil bunu kabul edersek maasında ındırıme gıtmesı gerek ya da yolcu edılmeli.

Tudor en az 4 5 transfer istemistir gerisi yönetime bağlı

En az 2 bek , 2 orta saha ,1 kanat almazlarsa sezona hic başlamayalım

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimsenin hayalini bozmak istemem ama yönetimin çapı budur işte. Sneijder fazla maliyetli diye gönderelim demiyormusunuz?
Bu Gomise verilen rakamlar nedir peki, nasıl mantıklı açıklanabilir? Ben Gomis transferini çok istiyordum, gelmesi güzel oldu.
Sneijder imza parasıyla 4 milyon alıyor, Gomis ise 3.3 artı 2.5 milyon avro. Kimin marka değeri daha yüksek, Sneijderin mi, Gomisin mi? Cevap belli. Yaş desen aynı.
Bu yönetimle gittikce geriye gidiyoruz, bunun farkında olun.

Sneijderi gönderip hemen hemen aynı paraları Gomis ve Belhandaya vermek yönetim aptallığıdır gözümde.
Şahsen ben bu yıl Sneijder'e karşı soğuduysam sebebi aldığı para değil yaptığı g.t göbektendir. Gomis'le maddi kıyaslama o yuzden yanlış olmuş sanki. Gomis yaşına göre fizik durumu iyi, Sneijder ise berbat durumda. İstatistiklere aldanmamak lazım, buyuk maçların hepsinde korkak oynadı, çünkü fiziğinin bitik olduğunu kendi de biliyo.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt