Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nahitan Nandez ve Ascacibar'ı alalım Okan ve Suat'ımız olurlar
Herif frikik de kullanıyorGalatasaray'dan Corchia seferi cengo fransaya gidiyomuş
Niye ?Şaka yapmıyorum bu maiconda 2. Cris olma potansiyeli var keşke palmeirastaki vitor hugoyu alsaydik yanlis ata oynadik bence
Niye ?
Sırf ikisi de kel brezilyalı oldukları için mi ?
Cris kaç yaşında geldi bize...
Tolga 2 de jong 2.5 aliyor 4 ortasahayla oynayalim o zaman para bosa gitmesin. Boyle sacma mantik var mi ya? Bu adama oynasa da oynamasa da para vercen zaten niye oynatmak zorunda olasin ki. Tudor kendi sonunu hazirlar selcuk yavsagini tutmaya devam ederseOynamaz,selcuk u kesemez,kestirmezler,bosa para vermis oluruz
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onlar farkli,kamuoyu güçleri yok,Sabri bile her an geri gelebilir diye korkuyorum, De jong zaten yolcu,Tolga ise yedek bekler. Ek olarak bizim takımdaki maaşların tamami rezillik bunun savunulacak yani zaten yok. Yanlis.anlasilmasin,Selcuk'un ilk 11 olacagini soylemem temenni degil,gerceklerdir.Tolga 2 de jong 2.5 aliyor 4 ortasahayla oynayalim o zaman para bosa gitmesin. Boyle sacma mantik var mi ya? Bu adama oynasa da oynamasa da para vercen zaten niye oynatmak zorunda olasin ki. Tudor kendi sonunu hazirlar selcuk yavsagini tutmaya devam ederse
lobi dersin okey de maaş ile alakası yok yani oynamasının bu itoğlu itin nasıl bi çevresi varsa zerre eleştirilmiyor. çare abdullah avcıOnlar farkli,kamuoyu güçleri yok,Sabri bile her an geri gelebilir diye korkuyorum, De jong zaten yolcu,Tolga ise yedek bekler. Ek olarak bizim takımdaki maaşların tamami rezillik bunun savunulacak yani zaten yok. Yanlis.anlasilmasin,Selcuk'un ilk 11 olacagini soylemem temenni degil,gerceklerdir.
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maicon ve cris karşılaştırmasına katılmıyorum, maicon cris'in 27 yasındaki hali olsa yeter zaten. Ama aradığımız lider özellikli stoper kesinlikle degil, yine de diğer transferlere nazaran en iyisi.Gomisle umut bulutu , maicon la crisi (bizdeki hali tabi yoksa sağlam stoper di cris) karşılaştıranlar var.
El insaf yahu .