Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Corchia__Maicon__Serdar__Linnes
_____________imbula
_____Pasalic
_________________Belhanda
RW__________Gomis_________LW

Şaka yapmıyorum bu maiconda 2. Cris olma potansiyeli var keşke palmeirastaki vitor hugoyu alsaydik yanlis ata oynadik bence

Allahin belasi dursun

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Vitor Hugo alinabilirdi verilen paralara bakınca o parayi onada vermisizdir ama oyuncu fiorentina'yi tercih etmiş, doğal. Silah tutup getiremezdik tabi

Niye ?
Sırf ikisi de kel brezilyalı oldukları için mi ?
Cris kaç yaşında geldi bize...

Yaş ile alakali değil sao paulo daki 5-6 portoda ise 2015 oynadigi bazi maclari izledim cok basit hatalar yapan bi adam öyle aman aman bi hava hakimiyetide yok duran toplarda vurduyor genellikle bence serdar aziz bu maiconu keser yalniz cozemedigim olay su tudor savunmaciydi nasil olurda maiconu aldirir sasiriyorum

Oynamaz,selcuk u kesemez,kestirmezler,bosa para vermis oluruz

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tolga 2 de jong 2.5 aliyor 4 ortasahayla oynayalim o zaman para bosa gitmesin. Boyle sacma mantik var mi ya? Bu adama oynasa da oynamasa da para vercen zaten niye oynatmak zorunda olasin ki. Tudor kendi sonunu hazirlar selcuk yavsagini tutmaya devam ederse

şu Corchia bir an önce gelmeli şu uefa maçına cavanda falan çıkar korkuyorum

Gomisle umut bulutu , maicon la crisi (bizdeki hali tabi yoksa sağlam stoper di cris) karşılaştıranlar var.
El insaf yahu .

Cris 35 yasında geldi ve çok ağırdı yaşı yüzünden. Iyi kötü çıkar bilinmez ama ergenler sıkıntı

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Insallah bu hafta birisi gelir ya

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Fransa´da her sezon 20 küsür gol atan Gomis´i Umut Bulut´la, Porto´da ve Brezilya´nin en büyük kulübünde kaptanlik yapmis Maicon´u Cris ile karsilastiranlarin tenis yorumlamasini rica edecegim. Mesele su ki, konusulan isimlerin hepsi sasirtici sekilde kaliteli isimler. Aciklama gelmeden inanmam ancak iyi isimler. Insallah bir an evvel aciklanir bu isimler artik.

Tolga 2 de jong 2.5 aliyor 4 ortasahayla oynayalim o zaman para bosa gitmesin. Boyle sacma mantik var mi ya? Bu adama oynasa da oynamasa da para vercen zaten niye oynatmak zorunda olasin ki. Tudor kendi sonunu hazirlar selcuk yavsagini tutmaya devam ederse
Onlar farkli,kamuoyu güçleri yok,Sabri bile her an geri gelebilir diye korkuyorum, De jong zaten yolcu,Tolga ise yedek bekler. Ek olarak bizim takımdaki maaşların tamami rezillik bunun savunulacak yani zaten yok. Yanlis.anlasilmasin,Selcuk'un ilk 11 olacagini soylemem temenni degil,gerceklerdir.

transfer yapmayacaksin ya bu taraftar ronaldo gelse kaşını messi gelse saçını beğenmez arkadaş

Onlar farkli,kamuoyu güçleri yok,Sabri bile her an geri gelebilir diye korkuyorum, De jong zaten yolcu,Tolga ise yedek bekler. Ek olarak bizim takımdaki maaşların tamami rezillik bunun savunulacak yani zaten yok. Yanlis.anlasilmasin,Selcuk'un ilk 11 olacagini soylemem temenni degil,gerceklerdir.

lobi dersin okey de maaş ile alakası yok yani oynamasının bu itoğlu itin nasıl bi çevresi varsa zerre eleştirilmiyor. çare abdullah avcı

Gomisle umut bulutu , maicon la crisi (bizdeki hali tabi yoksa sağlam stoper di cris) karşılaştıranlar var.
El insaf yahu .
Maicon ve cris karşılaştırmasına katılmıyorum, maicon cris'in 27 yasındaki hali olsa yeter zaten. Ama aradığımız lider özellikli stoper kesinlikle degil, yine de diğer transferlere nazaran en iyisi.

Gomis-umut bulut arasında top kontrolü ve pas dağıtımı konusunda kıyaslamayı ben yaptım. Kişileri değil özelliklerini kıyasladım yani futbol profesörü arkadaşlar. Ve arkasındayım, acın izleyin, gomis'in top kontrolü ve pas dağıtımı sıfırın altında, ceza sahasında umut'tan iyi cünkü beyni var ve topu kaleye gönderebiliyor. Tekrarlıyorum, gomis fransada 20 gol atmıs olabilir, lakin bizim orta açan oyuncu sayısı 0 olan kadromuzda 5. Haftada yuhlanma ihtimali yüksek. Bize daha yumusak, hareketli bir forvet tipi lazımdı. Ama stajyer hoca ve otelci baskan ile bu kadar malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt