Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya adamlara avrupa liginde sampiyonlugu kovaladigimizi ona gore transfer yaptigimizi anlatsak aninda onay verirler kiralamaya. Guzel bir vitrin sonucta. Birazda yalan sıkacan daha. Ligimizde besiktas var fener var antalyanin transfer ataklari var bunlari adamlara gostersen kafalarindaki algi yikilir.

ya haberler yalan stoke neden imbulayı kendini geliştiremez diye bize kiralamasın abi 25 yaşında adam daha ne kendini geliştirecek,maaşını da karşılayacağız banko da oynatacağız basın bilgi alamıyor sallıyor

Vainqueur'u çok beğeniyorum ama 3 satacağız dedikleri adamı 6ya almak ya komisyondur ya da salaklık böyle bir şey olamaz Nantes kiralamak istiyor biz de kiralamak isteyip kiralayalım çok zor değil bu işler

arkanda esrar çeken bunca taraftar
aşık sana GALATASARAY!!!!!!

vainqueur isimli topcunun 2 macini izledim,acik konusmak gerekirse igrenc bir topcu.......

vainqueur isimli topcunun 2 macini izledim,acik konusmak gerekirse igrenc bir topcu.......

Transfer yapmayan adam tek kelimeyle HAİNDİR

İşte bende bundan bahsediyorum

Şöyle atiba gibi ismi sanı duyulmamıs ama atibaba diyebileceğimiz pas yapan adam yiyen ortasaha bulmak çok mu zor.

Scoutlar o kadar para alıyor açıp hollanda brezilya fransadan uygun ortasaha bulamıyorlarsa zaten daha fazla zorlamasınlar.

Gomis ve vanqueur'un 2. Macını da izledim.
Gomis=Top kontrolü ve dağıtması umut bulut ile eş değer, burak yaninda ronaldo kalir, 1 gram abartmiyorum acip macini izleyin. Hiz konusunda lukunku, kosuyor saniyorsun ama hala ayni yerde, saclari mi engeliyor anlamadim:) Ceza saha icinde golu iyi kokluyor ama gel gor ki bizde orta acan tek bir adam yok, gomis hic uygun degil bize, sonuc olarak 5. haftada yuhalanir eren oynar gomis de patlar.. ha gidip lens gibi cizgiye inen, orta yapan bir kanat aliriz o zaman isler degisir.

vanqueur=duz adam, memur, iyi pozisyon alip yanindakine pas veriyor, ruhsuz bisey

belhanda hic bir meziyeti olmayan bir futbolcu onundeki adama pas atamiyor. tudor sirf cok para verildi diye onda israr edip sictigini siviyacaktir. Top surmesi iyi deniyor, ona baktim, adam topu ayagina dolastirip sacma sapan pas verdi her seferinde

Gercekten sifir kadro muhendisligi ile cok kotu futbolculara para dokuyoruz, bu sezon zaten bittik de gelecek sezon nasil toparlayacagiz onu bile bilmiyorum, maliyetli copler gitgide cogaliyor

Maiconada el atta koskoca bir sezon boşuna izlemeyelim

Vainquer teknik özellikleri bana zayıf geldi. Sahada sadece top kapmak ve mücadele etmek için oynuyor gibi gözüktü gözüme. Şöyle Melo gibi, Yaya Toure gibi oyunun iki yönünü de iyi oynayabilecek adam lazım bize.

Önlibero alacaklarsa bi dakka bile düşünmeden city li fernandoyu alsınlar liberoların kingi adam melonun yerini doldurursa o doldurur.

Adam gomis e umut bulut demiş ya
Biride maicon a cris
Ramazan bitti bonzaiye başladınız galiba

Game of Thrones'u bekle, transferleri bekle ömrümüz beklemekle geçti ulan.

Alnitak Alnilam Mintaka

Ya adamlara avrupa liginde sampiyonlugu kovaladigimizi ona gore transfer yaptigimizi anlatsak aninda onay verirler kiralamaya. Guzel bir vitrin sonucta. Birazda yalan sıkacan daha. Ligimizde besiktas var fener var antalyanin transfer ataklari var bunlari adamlara gostersen kafalarindaki algi yikilir.

Galatasarayı, tarihini, vizyonunu anlatacak ve karsıdaki kişileri ikna edecek adam lazım.. Cenk bu işlerden anlamaz. Ancak bol kepçe para dagıtarak transfer yapmasını bilir. Sozlesme bitimine 1 sene kalmış, hiçbir takımda dikiş tutturamamış Belhanda ya 9m€ bonservis verdikten sonra dedem de o transferi yapardı.. :(((

De jong ve sneijdere alıcı bulmadan diger transferlere gecmezler daha emrah falanda var daha

Bakın dua edin de Maicon yerine Acerbi'yi getirmesinler.
Felaketimiz olur

Alnitak Alnilam Mintaka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt