- 11 Haziran 2015
- 39.320
- 27.700
- 2.083
3'ten satilikti adam garantiye aldik 6 vererek guzel hamleMercato Roma, anche il Nantes di Ranieri vuole Vainqueur – Forzaroma.info romaya 6 milyon teklif etmişiz galiba vainqueur için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3'ten satilikti adam garantiye aldik 6 vererek guzel hamleMercato Roma, anche il Nantes di Ranieri vuole Vainqueur – Forzaroma.info romaya 6 milyon teklif etmişiz galiba vainqueur için
Ya adamlara avrupa liginde sampiyonlugu kovaladigimizi ona gore transfer yaptigimizi anlatsak aninda onay verirler kiralamaya. Guzel bir vitrin sonucta. Birazda yalan sıkacan daha. Ligimizde besiktas var fener var antalyanin transfer ataklari var bunlari adamlara gostersen kafalarindaki algi yikilir.
vainqueur isimli topcunun 2 macini izledim,acik konusmak gerekirse igrenc bir topcu.......
vainqueur isimli topcunun 2 macini izledim,acik konusmak gerekirse igrenc bir topcu.......
Gomis ve vanqueur'un 2. Macını da izledim.
Gomis=Top kontrolü ve dağıtması umut bulut ile eş değer, burak yaninda ronaldo kalir, 1 gram abartmiyorum acip macini izleyin. Hiz konusunda lukunku, kosuyor saniyorsun ama hala ayni yerde, saclari mi engeliyor anlamadimCeza saha icinde golu iyi kokluyor ama gel gor ki bizde orta acan tek bir adam yok, gomis hic uygun degil bize, sonuc olarak 5. haftada yuhalanir eren oynar gomis de patlar.. ha gidip lens gibi cizgiye inen, orta yapan bir kanat aliriz o zaman isler degisir.
vanqueur=duz adam, memur, iyi pozisyon alip yanindakine pas veriyor, ruhsuz bisey
belhanda hic bir meziyeti olmayan bir futbolcu onundeki adama pas atamiyor. tudor sirf cok para verildi diye onda israr edip sictigini siviyacaktir. Top surmesi iyi deniyor, ona baktim, adam topu ayagina dolastirip sacma sapan pas verdi her seferinde
Gercekten sifir kadro muhendisligi ile cok kotu futbolculara para dokuyoruz, bu sezon zaten bittik de gelecek sezon nasil toparlayacagiz onu bile bilmiyorum, maliyetli copler gitgide cogaliyor
Ya adamlara avrupa liginde sampiyonlugu kovaladigimizi ona gore transfer yaptigimizi anlatsak aninda onay verirler kiralamaya. Guzel bir vitrin sonucta. Birazda yalan sıkacan daha. Ligimizde besiktas var fener var antalyanin transfer ataklari var bunlari adamlara gostersen kafalarindaki algi yikilir.