- 11 Haziran 2015
- 39.323
- 27.700
- 2.083
Kombine sahipleri bu sezon, gidemeyecekleri maç için kombinesine ait olan koltuğu, tek maçlık satılması için kulübümüze devredebilecekler. https://twitter.com/Aslanews/status/879339662069911558/photo/1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler bir duyum aldim. Aslinda duyumcu filan degilim ama Almanyada oturdugum yerin Sahmat/Maskara (Nürnberg/Fürth) diye Türk eglence merkezi var hatta Dursun Özbek bile gelmistir zamaninda. Herneyse orayi isleten Ümit abimiz Ucakta Tudor ile bulusup transferleri soruyor. Oda Belhanda bitti Maicon bitti Gomis karari bugün verilecek ve ayrica Dünya yildizi bir oyuncu ile görüsme halinde oldugumuzu söylüyor. Bu abimizin yönetime cok iyi baglantilari da var. Sizlerle paylasmak istedim hemen öldürmeyin beni
Ilgileniyorum Sayin Cund
Ertan Süzgün @ertansuzgun
Danilo Moreno Asprilla.
Seneye boşa çıkıyor. 4 büyüklere koy oynar. Şiddetle izlemenizi tavsiye ederim.
YouTube
Bu deli oglan nebicim calimlar atiyor lan oyle
Ilgileniyorum Sayin Cund
Siddet cözüm olmasada iyi bir argümandirSahmat İn sahibini işkenceyle konuşturacakmışsın gibi geldi
Ertan Süzgün @ertansuzgun
Danilo Moreno Asprilla.
Seneye boşa çıkıyor. 4 büyüklere koy oynar. Şiddetle izlemenizi tavsiye ederim.
YouTube
Bu deli oglan nebicim calimlar atiyor lan oyle
Siddet cözüm olmasada iyi bir argümandir
Kim kiminle konusmus bilmem ama kac gündür o geliyor bu geliyor, gelen kimse yok.Fazla ugrasmayada gerek yok Adam Bodruma tatile gitmis Dogru anladiysam :-)
Burda cok iddialı şekilde maicon aradığımız stoper değil yorumlari okuyunca soğudum biraz maicondan.bize savunmayi organize edecek ,lider karakterli ,ayağı düzgün stoper lazim yakin gecmisteki ujfalusi gibi..bunun icin ayrilan 7-8 milyon euro yeterli bir parayken eger maicon bu özelliklerde değil bulent korkmaz gibi savaşçı, markajci hırslı sert bir stoperse yandigimizin resmidir.zaten elimizde ahmet ve serdar gibi yaninda elit bir stoperle cok iyi oynayabilecek adamlar var.bu konu cok önemli çünkü nerdeyse hic izlemedim.gomise denilen top dağıtması kötü top kontrolü zayıf yorumlari cok önemli değil zira gomisi izledim sweanse de yirtici dagitici bir adam bize cuk oturur hatta terim olsaydi keşke tam 2 li forvetin adami gomis..
LG-D855 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adamın dibiMuslera:''Şartlar izin verirse kariyerimi Galatasaray'da bitirmek istiyorum daha önce hiç bi takımda bukadar sevildiğimi hissetmedim. https://twitter.com/SokakCimbom/status/879345855693819904/photo/1