Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler bir duyum aldim. Aslinda duyumcu filan degilim ama Almanyada oturdugum yerin Sahmat/Maskara (Nürnberg/Fürth) diye Türk eglence merkezi var hatta Dursun Özbek bile gelmistir zamaninda. Herneyse orayi isleten Ümit abimiz Ucakta Tudor ile bulusup transferleri soruyor. Oda Belhanda bitti Maicon bitti Gomis karari bugün verilecek ve ayrica Dünya yildizi bir oyuncu ile görüsme halinde oldugumuzu söylüyor. Bu abimizin yönetime cok iyi baglantilari da var. Sizlerle paylasmak istedim hemen öldürmeyin beni

riberyden bahsedilmiş

Çeptalk

Corchia ciktigi mac sayısı ve istatistik
11/12 34 - 4 asist
12/13 39 - 1 gol, 2 asist
13/14 36 - 4 gol, 4 asist
14/15 45 - 3 gol, 2 asist
15/16 40 - 2 gol, 4 asist

Nantes mendy ve vainqueur ile görüşüyor işi biliyor ranieri 4 3 3

Ertan Süzgün @ertansuzgun

Danilo Moreno Asprilla.

Seneye boşa çıkıyor. 4 büyüklere koy oynar. Şiddetle izlemenizi tavsiye ederim.

YouTube

Bu deli oglan nebicim calimlar atiyor lan oyle

Bu tip liglerde bu tarz videoları yapılan çok isim var. Lig kalitesiz olduğu için döktürüyor adamlar. Dikkat çeken 2 ayrıntı var adam hakkında: Doka'nın takımından gitmiş BEA'ye. Bir de Ludogorets'e attığı gol efsane.

Burda cok iddialı şekilde maicon aradığımız stoper değil yorumlari okuyunca soğudum biraz maicondan.bize savunmayi organize edecek ,lider karakterli ,ayağı düzgün stoper lazim yakin gecmisteki ujfalusi gibi..bunun icin ayrilan 7-8 milyon euro yeterli bir parayken eger maicon bu özelliklerde değil bulent korkmaz gibi savaşçı, markajci hırslı sert bir stoperse yandigimizin resmidir.zaten elimizde ahmet ve serdar gibi yaninda elit bir stoperle cok iyi oynayabilecek adamlar var.bu konu cok önemli çünkü nerdeyse hic izlemedim.gomise denilen top dağıtması kötü top kontrolü zayıf yorumlari cok önemli değil zira gomisi izledim sweanse de yirtici dagitici bir adam bize cuk oturur hatta terim olsaydi keşke tam 2 li forvetin adami gomis..

LG-D855 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rahat ol maicon sallar bu ligi

Bunlar her zaman ki gibi oyalama taktiğine başladılar büyük ihtimalle. İş bitirecek adam da yok zeka da yok. Bize yine hüsran olacak bu transfer sezonu herhalde. Aralarında en gereksizini alırız.
Ayrıca ben ön elemeyi bu kadroyla geçebileceğimizden pek emin değilim çünkü gerçekten berbat bir takımız ve bu da olmaz dediğimiz herşey oldu.

Muslera:''Şartlar izin verirse kariyerimi Galatasaray'da bitirmek istiyorum daha önce hiç bi takımda bukadar sevildiğimi hissetmedim. https://twitter.com/SokakCimbom/status/879345855693819904/photo/1
Adamın dibi

d023a5a8b9b1e9b59ae4dab97aeb3987.jpg

sent via GSC

Marsilya Başkanı Jacques-Henri Eyraud, geçen sezon kiralık olarak takımda yer alan Bafetimbi Gomis'i kadroya katmayacaklarını açıkladı.

yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt