- 12 Haziran 2013
- 9.629
- 5.729
- 1.713
Ben yinede Caen başkanının açıklamasını bekleyelim derim r'daş
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bence caen'in kap açıklaması daha güvenilir olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben yinede Caen başkanının açıklamasını bekleyelim derim r'daş
Mehmet Demirkol senmisin?Selcuk İnan hakkında da birşey söyleyim, eğer o sezon Selcuk bize değil eziklere transfer olsaydı o 2 güzel sezonu yaşamayacaktık ve fener hakimiyeti olacaktı.
O çöp halimizde bizi tercih ederek türk futbol tarihinin kaderini değiştirmiştir, birçoğumuzdan daha büyük katkısı vardır Galatasaray'a.
Renkdaş lütfen bu gollere bi bak bakalım kaç tanesinde wesley ile poldinin imzası var. Wesleyin istatistikleri ortaya koyunca ooooew herşey istatistik mi diye çılgın atıyorlar.Yasin Öztekinin takıma gelmesi bir nesilin görüp göreceği en büyük olaydır, değerini gidince anlarsınız. son 2 sezonda köy takımından farkı olmayan iddiasız takımda bile 21 gol ve 9 assist yapmıştır.
Neyse herkese iyi geceler.
Bizde bu kafa varken daha çok karga maskarası oluruz, belhanda gelsin gomis gelsin belediyespor'dan 4 değil 5 yiyelim ne olacak otelci yine kandırır bir şekilde sizi
ben arfanin nesi hayal verirsin 4 milyon euro senelik
kosa kosa ucarak gelir sana
hocam ne zamangeliyor istanbula
Çeptalk
Türkiye'ye gidiyor dendi Galatasaray demediler?Rennes ve Bordeux baskanları da doğruladı arkadaşlar Ben Arfa'yı almışız
1 hafta oldu ben herhalde psg hesabının yazdıgı seyleri paylaşalı.daha cok biz ilgiliyiz.inşallah gelir.