Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse herkese iyi geceler.
Bizde bu kafa varken daha çok karga maskarası oluruz, belhanda gelsin gomis gelsin belediyespor'dan 4 değil 5 yiyelim ne olacak otelci yine kandırır bir şekilde sizi

Selcuk İnan hakkında da birşey söyleyim, eğer o sezon Selcuk bize değil eziklere transfer olsaydı o 2 güzel sezonu yaşamayacaktık ve fener hakimiyeti olacaktı.
O çöp halimizde bizi tercih ederek türk futbol tarihinin kaderini değiştirmiştir, birçoğumuzdan daha büyük katkısı vardır Galatasaray'a.
Mehmet Demirkol senmisin?

Yasin Öztekinin takıma gelmesi bir nesilin görüp göreceği en büyük olaydır, değerini gidince anlarsınız. son 2 sezonda köy takımından farkı olmayan iddiasız takımda bile 21 gol ve 9 assist yapmıştır.
Renkdaş lütfen bu gollere bi bak bakalım kaç tanesinde wesley ile poldinin imzası var. Wesleyin istatistikleri ortaya koyunca ooooew herşey istatistik mi diye çılgın atıyorlar.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalniz Nevzati falan gectiniz cok net yaziyorsunuz, gelmezse kulaklariniz iyi cinlayacaktir hazirlikli olun.

ben arfanin nesi hayal verirsin 4 milyon euro senelik

kosa kosa ucarak gelir sana

ben arfayi a klas takimlar daha almaz
bizim gibi b klas takimlardada 4 mil maasi herkes veremez

f49c8858ff0eab81e486bf8b6fbc8aff.jpg

redreportu da engelliycem az kaldı.çok gereksiz twit atıyolar.bana ne ugur karakullukcunun dusuncelerinden

hep ofansif oynayan adamlarin ismi cikiyor, peki defansif orta saha ne olacak ?
önce imbula veya vainqueurden birini almalilar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt