Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Gomis yarin geliyormus, 384848392828585892841 kez hayirli olsun

Maliyeti cok cok fazla olmus

Ben kendi Adıma rahatsız oluyooluyorum bana da böyle davranıyor çünkü

Semih daha önce bu tür olaydan uzun süre cezalı kaldın, karışma sen sana yazmamış

Mesajları takip ediyoruz elimizden geldiğince keza raporlarda oluyor, seni ilgilendirmeyen bir konuya illa mesaj yazmak zorunda değilsin

Mesaj yazabilirsin bunda kısıtlama yok ama mesajların hep tartışmaya yönelik

Neyse konu uzamasın transfer hakkında bir şeyler yazacaksan yaz, cevap vermek istersen özelden yazarsın

Semih daha önce bu tür olaydan uzun süre cezalı kaldın, karışma sen sana yazmamış

Mesajları takip ediyoruz elimizden geldiğince keza raporlarda oluyor, seni ilgilendirmeyen bir konuya illa mesaj yazmak zorunda değilsin

Mesaj yazabilirsin bunda kısıtlama yok ama mesajların hep tartışmaya yönelik

Neyse konu uzamasın transfer hakkında bir şeyler yazacaksan yaz, cevap vermek istersen özelden yazarsın

Tamam Haklısın karismiyorum

Bu takima acilen bir orta saha lazim, bu eksigimiz yaklasik 3 senedir var ve hala bu eksigi gidermek istemiyorlar.

Belhanda'yi alacaklarina hayvan gibi bir orta saha alsinlar da orta sahamiz yolgecen hani olmaktan kurtulsun nihayet. Belli ki bu Tudor Selcuku banko oynatacak, bari yanina canavar gibi cigersiz bir adam bulsak yoksa yine hüsran olur bu sezon. Orta sahamiz cok zayif ve direncsiz.

Bu adamlar gazla çalışan adamlar malesefki Türk futbol sistemi bu şekilde işliyor.

Ayrıca Selçuk Sabri gibi yeteneksiz değil bize ilk 2 şampiyonluğumuzu kazandıran isim ve o günlerdeki kadar olmasa da bu sene tudorun gazıyla çok büyük katkı verecektir.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Selcuk hangi iki sampiyonluk kazandirmis? 11/12 haric iyi degildi. 12/13 eh iste . Ondan sonra feci berbat

Utanmasalar anasaya ''Sneıjder eleştirilemez, eleştirilmesi teklif bile edilemez'' maddesi koyacaksınız el insaf be. Selçuk'un ABV derken ondan aşağı kalır yanı varmış gibi ovvv birader Wesley geçen sezon bizi kurtardı demek nasıl bir akıl tutulmasıdır anlamak güç. Nereyi kurtardı anasını satayım herif asist kralı diyorsunuz, asistlerin yarısını 2-3 maçta yaptı zaten o takımların da hangi takımlar olduğu belli. (Alanya vs)

-
-Kimse GS'dan büyük değil. Herkes eleştirilir, eleştirilmesi gerekiyorsa zaten eleştirilmeli. Sevmekten öte tapıyorsunuz artık. Tiksinç bir durum.
-Wesley 5M'luk oynamıyor.
-Zaten Çin ve ABD harici hiçbir ligde o parayı kazanamaz.
-Geçen sene leşti. (Birkaç maç hariç) Hatta bildiğin göbeği vardı.
-Şut atmaktan korkar hale gelmiş. Eskisi gibi özgüveni yok.
-Zamanı geldiğinde herkes gitmeli ki adamı iyi hatıralarla hatırlayalım. Selçuk gibi arkasından teneke çalmayalım.
-Kulübe yıllık maliyeti 6M'u bulan bir oyuncu, 6M'luk oynamıyorsa satılır da, eleştirilir de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt