Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.471
- 26.247
- 1.983
Bu arada Gomis yarin geliyormus, 384848392828585892841 kez hayirli olsun
Maliyeti cok cok fazla olmus
Maliyeti cok cok fazla olmus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben kendi Adıma rahatsız oluyooluyorum bana da böyle davranıyor çünkü
Yok renktaşım Belhanda oynar solda
Kavgaya hasret kaldık
İnter Teteyi yeniden gündeme alır ozamanRick Karsdorp > AS Roma
16 milyon €
Semih daha önce bu tür olaydan uzun süre cezalı kaldın, karışma sen sana yazmamış
Mesajları takip ediyoruz elimizden geldiğince keza raporlarda oluyor, seni ilgilendirmeyen bir konuya illa mesaj yazmak zorunda değilsin
Mesaj yazabilirsin bunda kısıtlama yok ama mesajların hep tartışmaya yönelik
Neyse konu uzamasın transfer hakkında bir şeyler yazacaksan yaz, cevap vermek istersen özelden yazarsın
Solda belhanda oynarsa fiyasko olur
Belhanda en fazla 5 6 mac orda oynar, butun sezon sol acikta oynarsa zar zor pozisyonlara gireriz
Tamam Haklısın karismiyorum
belhandanin oynayacagi pozisyon belli, cm !
Bu adamlar gazla çalışan adamlar malesefki Türk futbol sistemi bu şekilde işliyor.
Ayrıca Selçuk Sabri gibi yeteneksiz değil bize ilk 2 şampiyonluğumuzu kazandıran isim ve o günlerdeki kadar olmasa da bu sene tudorun gazıyla çok büyük katkı verecektir.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
yazık
kara listedeki üye bile yumuşamış
ANlamadım kara liste derken?
belhanda cm oynar diyen arkadaşlar olmuş
Alanyada oynamiyormu bu wagner love? Alanyada en cok 1 milyon alir biz 1.5-2 milyon euro verince koşarak gelirLove'ye teklif yapsak aa 1.5a gelirim der mi sence
433 merkez selcuk deme sakin?Sneijder kalacaksa, 433 sisteminde solda sneijder sagda belhanda oynamali
Kanada bruma gibi scout transferi lazim
evet cünkü tudorun sisteminde cam diye pozisyon yok.