Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu laf bana ise Nani ve Rvp ya da Guti ve Simao geldiginde de ayni seyler soylendi.alıştık artık ha belki de bize geliyordur ama fikrim degismez ayrica ben kötü demedim arıza dedim ve fenerde ariza olup ta is yapan tek futbolcu hatırlamıyorum.Aykut ile ikinci ayda birbilerine girerler ortalık karışır eminim,adam Alex'i bile idare edemedi.

Neymis ben arfa geldigi takimi sampiyon yapacak ,sampiyon takimca olunur ne biz ne de fener suan takim degiliz malesef,tek adamla olacak isler degil onlar yoksa biz de Sneijder var ben arfa kim yahu Sneijder da ciddiye alirsa bu ligin icinden gecer sorun zaten ciddiye alma kısmı

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dursun_ozbek23232323.jpg

Forma satışlarından pek bir gelirimiz yok maalesef.
Loca-kombine-yayın gelirleri- sponsor gelirleri ve avrupa maç gelirlerinden oluşuyor.

E bu soledıklerınden bu kurulan ıyı takım sayesınde daha fazla gelır elde edılmezmı? Hem forma satısından nasıl gelır olmaz yap bakalım isim transferler nasıl oluo gelırın .. ben bıle 3 senedır forma almıyorum renkdaş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biz bu belhanda yı 8 e alırsak elinoğluda ben arfayı benzer paralara getirirse hayatımda etmediğim kadar küfür ederim ecdadlarına

E bu soledıklerınden bu kurulan ıyı takım sayesınde daha fazla gelır elde edılmezmı? Hem forma satısından nasıl gelır olmaz yap bakalım isim transferler nasıl oluo gelırın .. ben bıle 3 senedır forma almıyorum renkdaş

Forma satışlarından ciddi gelir sağlamak istiyorsak kat ve kat fazlasını satmak gerekir real manu gibi ve ayrıca daha da pahalıya satılmalı. 1 milyon forma satsan gelirin yaklaşık sadece 10milyon euroyu bulur maalesef.

İyi oyuncu sana şöyle gelirini artırıa bilir oda ligde ve avrupada başarıyı yakalayarak. İstikrarlı başarı gelirse sponsor gelirlerinde çıkar kombine ve loca fiyatlarınıda yükselte bilirsin.

Kimden nefret etsek başımızdan ayrılmıyor...
Adam.çıkmış tekrardan aday olcam diyor yahu bi defol git...
Edepli usturuplu yazıyom ne kufurler ediyor taraftarlarımız...

Biri şu beyinsiz çapsız otel fetişine karabukspor un değil 40 milyon taraftari olan Galatasaray in Başkanı olduğunu hatırlatsın...

Mubarek gunde demeyeyim dedim Allah cezani versin dursun musin ne karın agrısısıysan

Forma satışlarından ciddi gelir sağlamak istiyorsak kat ve kat fazlasını satmak gerekir real manu gibi ve ayrıca daha da pahalıya satılmalı. 1 milyon forma satsan gelirin yaklaşık sadece 10milyon euroyu bulur maalesef.

İyi oyuncu sana şöyle gelirini artırıa bilir oda ligde ve avrupada başarıyı yakalayarak. İstikrarlı başarı gelirse sponsor gelirlerinde çıkar kombine ve loca fiyatlarınıda yükselte bilirsin.

İste benım dedıgımde o renkdas basarı futbolcuyla yukselır rakıplerının kotu olmasını bekleyerek sansa olmaz bu ısler o yuzden ık futbolcu almak sart senelerdır mal mal paralar odenıyo topculara madem bıtırdın arkadas borcu yolla hepsını ulan al yenı adamları yap 50 mılyon masraf yap ama kurtar takımın 5-7 senesını o senelerde ufak tefek masraflar yap odenır bu paralar bu takımın yıllık gelırlerıyle dıorum ya ya ben eksık kalıorum bazı dusuncelerde bazı konularda yada bunlar harbıden bu vızyona sahıp degıller ..

Geçen sene bu zamanlar Maicon,Gomis,Belhanda isimleri buraya yazılsaydı alabiliriz diyen 1 kisi bile çıkmazdı.
Eren Derdiyok,Delaney vs isimlere tav olanlar vardı.
Ama bu sene 3 tane kaliteli adamı alarak başlıyoruz ama hala itibarsızlaştırma var.
Dursundan bende memnun degilim arkadaşlar ama burdan yazarak onu gonderemeyiz o yüzden alınabilecek en iyi oyuncuları bekleyip iyi futbol izlemek istiyoruz.
Bana göre bu sene güzel bir kadro kuruluyor.
Sürekli negatif yorum yapmak forumun keyfini kaçırıyor.

Son düzenleme:
Dursun başkan kulübü o meşur tunnelden çıkartı öyle veya böyle yani. Diğerleri gibi bla bla konuşmadı yaptı resmen. Sportif başarıyıda yakalaya bilirse o koltuktan süksen indirimezsin onu oradan.

Yanlis dusunuyorsun Ahmed kardesim.

Tudor mu belhanda'ya 8milyon veriyor? Yoksa yonetim mi? Hocanin gorevi oyuncu listesi sunmak, pazarlamayi yonetim ve sportif direktor yapiyor.

Gomis hakkinda kalp rahatsizligi var demissin, dogru, bunu birkac uye de surekli yaziyor ama ozaman da soyledim, simdi de soyleyeyim, bi arastir bakalim gomis gectigimiz yillarda kac mac oynamis.

Bruma artik portekiz milli takiminda oynamak istiyor, daha iyi bir ligde oynamak istiyor, sampiyonlar liginde oynamak istiyor, sen boyle yetenekli ve hayalleri olan genc oyuncuyu kadroda tutamazsin. Hatirlatirim sezon oncesi psv 8milyon teklif yaptiginda bruma gitmek istemisti.

Ben tudor'un gelmesini isteyenlerden biriydim. Cok hatalari oldu dogru, sistem konusunda, kadro tercihi konusunda, hak veriyorum ama bu kadroyu kendisi kurmadi, haksizlik etmeyin adama.

Su ana kadar aldigimiz (Gomis, Belhanda ve Maicon) ve ilgilendigimiz oyuncular hepsi dogru isimler. Yigidi oldur hakkini yeme.

Gomis kalp hastası değil. Herhangi bir sakatlık problemi de yok. Boğa gibi güçlü. Herif her sene +30 maça çıkıyor.

Kariyeri boyunca birden fazla kere maç sırasında bayılan oyuncuda Vazovagal senkop adı verilen durum bulunuyor.

Bu sendromun bulunduğu kişiler fazla heyecanlandıkları, stres altında bulundukları durumlarda kalp ve akciğere de uzanan vagus adlı sinirin fazla uyarılması sonucu bayılabiliyor.

Fransız golcü de kariyeri boyunca Swansea ve Fransa forması giydiği mücadelelerde sahada baygınlık geçirirken görüldü.

kalbi bozuk olan adami bile getiremedi hala ne diye bir sey bekliyorsunuz anlamak güc

Dursun başkan kulübü o meşur tunnelden çıkartı öyle veya böyle yani. Diğerleri gibi bla bla konuşmadı yaptı resmen. Sportif başarıyıda yakalaya bilirse o koltuktan süksen indirimezsin onu oradan.

Ironi mi bu yoksa gercekten mi böyle düsünüyorsun.

Bugun otobusle memleketten donuyordum

Yedek sofor Galatasarayliymis, bizim ucaklar ne zaman inecek yav gibi bir soru sordu

Oradan acilan muhabbette adam Dursun'u deliler gibi savundu

Anladim ki Dursun bizim RTEmiz, GSC de eksi

Her mevkiye en az 1 oyuncu ihtiyacimiz var her türlü.

Dursunu konusmaktan vazgeçin artık.Transfer nöbeti sayfasında aldığımız ve alabileceğimiz oyuncularla ilgili yorum yapılır ve bundan keyif alınır.
Bu tür yorumlari yönetim sayfasında yapın valla sıkıldım artık foruma girmek istemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt