Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şunu da söylemek lazım tudor selçuku yedek bırakıp sneijder-belhandayı aynı anda oynatıp verim almayı başarabilise Galatasaray tarihine geçer

Donnarumma: "Milan taraftarının sahaya sahte dolar atması beni çok etkilemedi çünkü sadece euro'ya odaklanıyorum." (Gülerek)

Belhanda büyük kazık oldu. En fazla 3-4 milyon verilmeliydi yani hem de takımda sağ bek, sol bek, stoper, orta saha, kanat yokken çok mu gerekliydi? Bok var gibi yemeyip içmeden Bruma'dan gelen parayı buna gömdü hemen iş bilmez herifler.
3 4 milyona ne alıyosun renktas kaliteli topçu alamazsın asla o paraya
Kalitesiz alınca da yok efendim yönetimin çapı yok deniyor iyi kadro kuracaksan parayi vereceksin belhanda dan iyisi 30 40 milyon verebilecekmisin yok o zaman

SM-N750 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eldekileri zorluyorum en fazla böyle oluyor. Bu kadar transfer de yapamayacağımıza göre bu sezon da bir halt olmaz. Zaten Dursun durdukça mutluluk haram.

-----------------Muslera---------------
--Linnes----Transfer---Serdar---Transfer
-----------Transfer------Transfer-------
---Rodrigues-----Wesley-----Belhanda-----
-----------------Gomis-------------------

En son takla atan sporcumuz hral burock yılmazdı daha doğrusu takla atma girişiminde bulunmuştu

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onlar şuan bizimle dalga geçerler haklı olarak saf mısın sen?

Belhanda transferi tamamen rezillik ve komedidir GS için. 68 Milyon TL paran gidiyor böyle bir hanzoluk olabilir mi?

68 milyon ne? euro mu? Galatasaray topçu alınca manşet atan totomaç gibi fenevbahçe gazeteleri niyetine ALGI OPERASYONU yapma kardeş!

Belhanda'nin futbolculugunu elestirenler, belhanda arena'da ilk maclarinda 2-3 gol atar, bir de takla atar sonrasinda herkes owww belhanda muazzam topcu der

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt