Umut Özçelik
Büyük Kaptan
- 19 Aralık 2008
- 21.441
- 3.560
- 1.983
Cok para vermek lazim kendisine.Ben Arfa muazzam topcu ama gelir mi bilemiyorum.
Samsung Galaxy S8+ kullanarak GSC Mobil uygulamasi ile gonderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok para vermek lazim kendisine.Ben Arfa muazzam topcu ama gelir mi bilemiyorum.
şunu da söylemek lazım tudor selçuku yedek bırakıp sneijder-belhandayı aynı anda oynatıp verim almayı başarabilise Galatasaray tarihine geçer
Ben Arfa muazzam topcu ama gelir mi bilemiyorum.
3 4 milyona ne alıyosun renktas kaliteli topçu alamazsın asla o parayaBelhanda büyük kazık oldu. En fazla 3-4 milyon verilmeliydi yani hem de takımda sağ bek, sol bek, stoper, orta saha, kanat yokken çok mu gerekliydi? Bok var gibi yemeyip içmeden Bruma'dan gelen parayı buna gömdü hemen iş bilmez herifler.
namaz da kiliyorsa 10 numara transfer derim
Donnarumma: "Milan taraftarının sahaya sahte dolar atması beni çok etkilemedi çünkü sadece euro'ya odaklanıyorum." (Gülerek)
rakipler geze geze gecer orta sahayi.
orta saha ikilisi vaiqueur-imbula olursa babayı geçerler
imbula gelsin yine yeter.
Baska careleri yok zaten.orta saha ikilisi vaiqueur-imbula olursa babayı geçerler
orta saha ikilisi vaiqueur-imbula olursa babayı geçerler
Onlar şuan bizimle dalga geçerler haklı olarak saf mısın sen?
Belhanda transferi tamamen rezillik ve komedidir GS için. 68 Milyon TL paran gidiyor böyle bir hanzoluk olabilir mi?
TL yazmis ya68 milyon ne? euro mu? Galatasaray topçu alınca manşet atan totomaç gibi fenevbahçe gazeteleri niyetine ALGI OPERASYONU yapma kardeş!
bu transfer döneminde en çok istediğim 2 transfer : İmbula, Ben arfa