Engin ŞİŞMAN
Aslan Üye
- 29 Mayıs 2009
- 8.099
- 1.379
- 1.748
Gönder sneijder i dön 4-4-2 ye çoştur bizi tudor!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
68 milyon ne? euro mu? Galatasaray topçu alınca manşet atan totomaç gibi fenevbahçe gazeteleri niyetine ALGI OPERASYONU yapma kardeş!
Kadro nasıl? Yapılsa efsane Kadro olur yanlız.![]()
arkalarinda cok sert iyi bir defansif orta saha olmali ancak ozaman.
ama selcugu kesmez tudor adam resmen tudora arka cikmis futbolcularin isyaninda.
Selcuk her zaman politik konusmasini bilmistir.arkalarinda cok sert iyi bir defansif orta saha olmali ancak ozaman.
ama selcugu kesmez tudor adam resmen tudora arka cikmis futbolcularin isyaninda.
Yaw renktas neye göre yapamaz hangi veriler yada argumanlara göre konuşuyoruz ne bitik Topçular geldi örnek melo urfali hagi popescu efsane oldular adamın yaşida 27 di taraftar tutarsa destek verirse efsane olacak kapasitede ama biz daha adam gelmeden on yargılar a giristik olmaz böyle3-5 sene önceki Montpellier zamanındaki Belhanda olsa tamam derim de şimdi bu kadar etmez. Hem Sneijder giderse Belhanda oyun kuruculuk falan yapamaz.
Gomisin aciklamasi yarin gelir heralde
Sanmiyorum bu aksam felan gelecegini haftaya felan gelir sanirim, sadece taraftarin artik susmasini istemisdir yönetim yoksa simdi gelecekden degil bence.muhtemelen belhanda bu akşam gelecektir o yüzden şimdi açıklama yaptılar.
Selcuk her zaman politik konusmasini bilmistir.
Cunku ona birileri boyle yapmasi konusunda akil veriyor.
Samsung Galaxy S8+ kullanarak GSC Mobil uygulamasi ile gonderildi
gözün bozuk herhalde 41 yaşında olağan şeyler orada kocaman tl yazıyor
belhanda'nın 3 senelik bize maliyeti maç başı ve primleri hariç tam 68 milyon türk lirasi
beter olsun bu camia sizin gibi sinek taraftarlar yüzünden bu hale geldik
yapsınlar 10 yıl yönetim onların olsun. komisyona da razıyım.
Sanmiyorum bu aksam felan gelecegini haftaya felan gelir sanirim, sadece taraftarin artik susmasini istemisdir yönetim yoksa simdi gelecekden degil bence.
Allah senin belanı versin troll isen bile.
Gönder sneijder i dön 4-4-2 ye çoştur bizi tudor!
gözün bozuk herhalde 41 yaşında olağan şeyler orada kocaman tl yazıyor
belhanda'nın 3 senelik bize maliyeti maç başı ve primleri hariç tam 68 milyon türk lirasi
beter olsun bu camia sizin gibi sinek taraftarlar yüzünden bu hale geldik
Valla bilemiyecem ama bu aksam gelecek gibi durmuyor oyle bir hissim yok. Var bu bunun hakkinda duyum felan?yarın kampa gidecekler zaten 2-3 güne malum 3 lü gelir haftaya kalmazlar.