Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
68 milyon ne? euro mu? Galatasaray topçu alınca manşet atan totomaç gibi fenevbahçe gazeteleri niyetine ALGI OPERASYONU yapma kardeş!

Gözün bozuk herhalde 41 yaşında olağan şeyler orada kocaman TL yazıyor

Belhanda'nın 3 senelik bize maliyeti maç başı ve primleri hariç tam 68 MİLYON TÜRK LİRASI

Beter olsun bu camia sizin gibi sinek taraftarlar yüzünden bu hale geldik

Kadro nasıl? Yapılsa efsane Kadro olur yanlız.
aeccccf56e20eba2321c348d2a731724.jpg

yapsınlar 10 yıl yönetim onların olsun. komisyona da razıyım.

arkalarinda cok sert iyi bir defansif orta saha olmali ancak ozaman.
ama selcugu kesmez tudor adam resmen tudora arka cikmis futbolcularin isyaninda.

Elbette bide Gomisin kanatlara ihtiyaci var diye dusunuyorum ama bunlar cikip dogru duzgun bir kanat alacaganida sanmiyorum acikcasi.
Umarim Gomis degilde biraz daha teknik olan bir forvet aliriz.

arkalarinda cok sert iyi bir defansif orta saha olmali ancak ozaman.
ama selcugu kesmez tudor adam resmen tudora arka cikmis futbolcularin isyaninda.
Selcuk her zaman politik konusmasini bilmistir.
Cunku ona birileri boyle yapmasi konusunda akil veriyor.

Samsung Galaxy S8+ kullanarak GSC Mobil uygulamasi ile gonderildi

elimizdekilere bakarsak belhanda iyi transfer. Potansiyeli de var biliyoruz. açması bize kalmış.

3-5 sene önceki Montpellier zamanındaki Belhanda olsa tamam derim de şimdi bu kadar etmez. Hem Sneijder giderse Belhanda oyun kuruculuk falan yapamaz.
Yaw renktas neye göre yapamaz hangi veriler yada argumanlara göre konuşuyoruz ne bitik Topçular geldi örnek melo urfali hagi popescu efsane oldular adamın yaşida 27 di taraftar tutarsa destek verirse efsane olacak kapasitede ama biz daha adam gelmeden on yargılar a giristik olmaz böyle

SM-N750 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gözün bozuk herhalde 41 yaşında olağan şeyler orada kocaman tl yazıyor

belhanda'nın 3 senelik bize maliyeti maç başı ve primleri hariç tam 68 milyon türk lirasi

beter olsun bu camia sizin gibi sinek taraftarlar yüzünden bu hale geldik

niye tl yaziyon onu diyorum zaten anlaman içinde ironik şekilde euro mu diye soruyorum. Açiklamasinida yaptim ama anlamamişsin belli. O zaman bruma yida 60 milyon tl ye sattik ne para be!!!! Mi diyeceğiz. Futbol piyasasinda euro konuşulur tl yazarak algi operasyonuna alet olma sen kardeş!

yillar önceki belhanda da aynı insan tekniğinde falan bi eksilmede yok yani, fransizlarda bayağı beğeniyor zaten. Kiev değil de baska bir kulübe gitseydi zamaninda böyle yorumlar yapilmazdi.. form geçici klas kalıcı, yas daha 27... lig stsl, deniz türüçlerin ligi no problem

gözün bozuk herhalde 41 yaşında olağan şeyler orada kocaman tl yazıyor

belhanda'nın 3 senelik bize maliyeti maç başı ve primleri hariç tam 68 milyon türk lirasi

beter olsun bu camia sizin gibi sinek taraftarlar yüzünden bu hale geldik

bu arada sinek filan yazmişsin, içinden geçerim senin haberin olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt