- 12 Ocak 2013
- 50.704
- 60.003
- 4.323
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne güzel şimdiden baslamissjniz bazen bu Tarz yazıları görünce yanlışlıkla antu.com a mi girdim diyorumMalatyaspor deplasmanında oyundan çıkarken Tudor'la tartışan Belhanda, süresiz olarak kadro dışı bırakıldı.
![]()
kume dusmek icin yeterli isimlerSinir krizi gecirdim la. Uniden biri diyo ki serdar, ahmet, semih ve koray bize yeter bu nedir lan
PLK-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onlari bilmem de keske o borc kapansa, sanmiyorum.Beyler bu riva ve florya projesi,yani banka borclarinin kapatilacak olmasi rakiplerde ve fener bjk medyasinda sok etkisi yaratti,artik aldigimiz her futbolcunun maasini yillara carpip tl ye cevirecekler,hergün tudor x futbolcuyla kriz mansetleri verecekler
demek ki okumak herzaman adam etmiyormusSinir krizi gecirdim la. Uniden biri diyo ki serdar, ahmet, semih ve koray bize yeter bu nedir lan
Bizede h.o. demek duser o zaman ?bitmiş..
Bugün çalışırken sokaktan geçen iki gencin konuşmasına kulak misafiri oldum; ya olm bizde serdar ile ahmet var, semih de var; bunlara güvenmek lazım stoper transferine gerek yok aslında(tabi ben o ara içimden bsg diyorum bunlara) diyorlardı.Sinir krizi gecirdim la. Uniden biri diyo ki serdar, ahmet, semih ve koray bize yeter bu nedir lan
Kadroda iki yerlinin yeri garanti gibi duruyor.
Selçuk veya tolga
Ve
Semih-serdar veya ahmet.
Kadrolarınızı kururken bunu dikkate alınız lütfen.