Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HAYIRLI OLSUN

emre-colak-in-yillar-once-cekilmis-resmi_399692.jpg

eski barçalı ve realli kiko gs mize hayırlara vesile olur inş..

Belhanda benim de icime pek sinmiyor ama bir özelliği var ihtiyacımıza göre; topu iyi saklıyor. bizim hücumculara atılan toplar duvar gibi geri geliyordu, rakip de bu sayede yeni ataklar geliştirebiliyordu.

Bunlar ciddi ciddi Sagna'yi alacak galiba. Bari sol beke Baba Rahman veya Kenedy'i kiralasak. Chelsea birini kesin bırakacak, ikisini de bırakabilir.

Beyler bu riva ve florya projesi,yani banka borclarinin kapatilacak olmasi rakiplerde ve fener bjk medyasinda sok etkisi yaratti,artik aldigimiz her futbolcunun maasini yillara carpip tl ye cevirecekler,hergün tudor x futbolcuyla kriz mansetleri verecekler
Onlari bilmem de keske o borc kapansa, sanmiyorum.
Kapandigi takdirde kulübü iyi yönetebilirsin, dogru oyunculari aldigin zaman, dogru yatirimlari, dogru hamleleri yaptigin zaman verdigin bonservisi kazanacagin basarilar ile bir yerde finanse edersin. Evet piyasa cok yüksek ama gelirler de artik bir o kadar yüksek.

Sinir krizi gecirdim la. Uniden biri diyo ki serdar, ahmet, semih ve koray bize yeter bu nedir lan

PLK-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bugün çalışırken sokaktan geçen iki gencin konuşmasına kulak misafiri oldum; ya olm bizde serdar ile ahmet var, semih de var; bunlara güvenmek lazım stoper transferine gerek yok aslında(tabi ben o ara içimden bsg diyorum bunlara) diyorlardı. :)

Son düzenleme:
Bakary Sagna'nın Menajeri Samet Süner: Galatasaray ile görüşüyoruz anlaşmaya yakınız.

Galatasaray'ın transfer etmek istediği iddia edilen Lemina, Tuttosport'un haberine göre; Premier Lig'de oynamak istiyor. (Gamaspor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt