- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Bein Sports ne sıktın be ya Juventus bu iki adamıda en az 10 Milyona satar oda en az öbürleri belki
BeIn Sports a bundan sonra laf yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bein Sports ne sıktın be ya Juventus bu iki adamıda en az 10 Milyona satar oda en az öbürleri belki
Kaliteli lider bir stoper ve Melo tipi bir orta saha alınmadan omurga tamam olamaz.
BeIn Sports a bundan sonra laf yokAdamlar okadar dedi gelecekler, ilk onlar dedi gelecekler, geldi 2si
Maicon kesin mi?Maicon u aldık stopere orta saha ya melo tarzı konusunda haklısın
Ben Arfa H.O.Galatasaray, Maicon'u bekletiyor. Acerbi için pazarlıklar devam ediyor. Adı sır gibi saklanan bir oyuncuyla daha görüşülüyor. (beIN Sports)
Lemina-Tolga ikilisine razıyım
Tolga Ciğerci'nin fizik ve defansif özelliklerinde sıkıntı yok bana göre sorun mental özelliklerinde. En başta konsantrasyon ve hırsı ön libero için yetersiz bence.Eye test yeterli aslinda, Tolga Cigerci ligin fizik olarak en kuvvetli orta saha oyuncusu. Bundesliga´da bile en güclüleri arasindaydi.
Selçuk kalsın yazdım mı lan ben nie konuyu baska yere çekip şekil yapıyon.
Yaramaz lan işte..Orta sahada sıfır mücadele.
Sadece ismi var diye dursun diyorsunuz.
1 sene mukaveselesi kalmış nereye giderse gitsin.