- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Asamoah Juvede İmbulanın Stoke'da oynadığından çok oynamış durumda ve kiralama şansı yok bence tam tersi
Imbulayi 30 mio'ya almis Stoke. Bence 10 mio vb. fiyata satmazlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asamoah Juvede İmbulanın Stoke'da oynadığından çok oynamış durumda ve kiralama şansı yok bence tam tersi
Peşimi bırak be kardeşim.Birdaha sakatlanırsa Florya'dan içeri sokulmasın.
Levent Nazifoğlu denen şerbetçinin yanına çırak yapılsın 2 milyon Euro'yuda o ödesin
Farkindaysaniz aldığımız ve ilgilendiğimiz oyuncularin neredeyse tamami ya Fransiz yada Fransa liginden.Uyum sorunu olacağını pek zannetmiyorum
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nice Ben Arfa'yı alacak bütçemiz yok demiş haydaaa geliyor mu yoksa
Kiralanabilir ancak ama bonservisini almak zaten mümkün değil Asamoah muhteşem bir katkı verir bu ligde gelirse ama alabileceğimizi sanmam.
Ben arfa+140 milyon Euro teklif edecekmis Paris Mbappe ye.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Lemina hayal
En az 10-15m isterler
Ingiliz kulüpler ödeyebilir, biz ödeyemeyiz
Gerçekten Garry enteresan oyuncu. Her iki ayağınıda iyi kullanıyor,uçak gibi adam ama adamda bişeyler eksik gibi. Bi kaç maç dikkat ettim rakibin üstüne üstüne gidiyor diyorsun tamam şimdi fişek gibi geçecek bi bakıyorsun takılıp düşmüş yada topu kaptırmış. İlk sezonunda Bruma da böyleydi. Garip...
Ozguven eksikligi bence birazGerçekten Garry enteresan oyuncu. Her iki ayağınıda iyi kullanıyor,uçak gibi adam ama adamda bişeyler eksik gibi. Bi kaç maç dikkat ettim rakibin üstüne üstüne gidiyor diyorsun tamam şimdi fişek gibi geçecek bi bakıyorsun takılıp düşmüş yada topu kaptırmış. İlk sezonunda Bruma da böyleydi. Garip...
Leo sol beke Ferland Mendy ihtimali var mı sence ben ilglendiğimizi duydum bir yerden