Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birdaha sakatlanırsa Florya'dan içeri sokulmasın.

Levent Nazifoğlu denen şerbetçinin yanına çırak yapılsın 2 milyon Euro'yuda o ödesin
Peşimi bırak be kardeşim.
Çoklu alintiya almışsın mesajımı
her alıntı yaptığında birinden bana da bildirim geliyor.

GSCimbom Mobile App

Transfer doneminde en cok sevdigim sey adi sır gibi saklanan futbolcu. Oyle bir sır ki kimse bilmiyor hic kimse

Sol beke Lyon'un kaptığı Marçal alınabilirdi keşke alabilseydik geçen sezon fransada 8 asist yapmış :(

----Lemina----Tolga

--------Belhanda

Gayet tempolu ve is yapabilecek bir orta saha

El freni Sneijder-selcuk orta sahasindan buna gecersek mükemmel bir is cikarmis oluruz

Gerçekten Garry enteresan oyuncu. Her iki ayağınıda iyi kullanıyor,uçak gibi adam ama adamda bişeyler eksik gibi. Bi kaç maç dikkat ettim rakibin üstüne üstüne gidiyor diyorsun tamam şimdi fişek gibi geçecek bi bakıyorsun takılıp düşmüş yada topu kaptırmış. İlk sezonunda Bruma da böyleydi. Garip...

Lemina hayal

En az 10-15m isterler

Ingiliz kulüpler ödeyebilir, biz ödeyemeyiz

İleri hattımız pas oyunu için güzel bi ekip oluyo. Yalnız sıkıntı şu, bu hatta bulunan Gomis, Belhanda, gitmezse Sneijder hatta muhtemelen Selçuk çok fazla basan adam değiller. Bilmem katılırmısınız ama burada yapılması gereken iyi bi ön liberonun yanına rakibi çıkarmayacak iki ofansif beke sahip olmak bence.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gerçekten Garry enteresan oyuncu. Her iki ayağınıda iyi kullanıyor,uçak gibi adam ama adamda bişeyler eksik gibi. Bi kaç maç dikkat ettim rakibin üstüne üstüne gidiyor diyorsun tamam şimdi fişek gibi geçecek bi bakıyorsun takılıp düşmüş yada topu kaptırmış. İlk sezonunda Bruma da böyleydi. Garip...

daha dogru dürüst oynamdiki ?
rahat doldurur o pozisyonu.

Ozguven eksikligi bence biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt