Emre Kalkan
Sarı Üye
- 22 Ocak 2013
- 788
- 200
- 733
konop u tum kanallar girmye basladi hayir olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Guvenebilir miyiz onlara?beIN sports

Gomis ve Belhandayı yazdılar ama zaten herkes yazıyordu, biraz karışık yani.Guvenebilir miyiz onlara?![]()
O Manuel Pellegrinitdlik yapmiyor mu
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
Bonservis alma işi mecburiyetten, kiralık sözleşmesin de bu sezon alma şartı konmuş. Aslında istemiyorlardı çünkü Teknik direktör ile sorunu vardı ama şimdi o teknik direktör şutlandıKonoplyanka tamamen hikaye. Schalke adamın bonservisini alacağını açıklamıştı.
@ac_yaycili
o zaman çok fazla kazanıyor koşmayan kaleci mi olurGeçen sene koşu mesafesi en düşük olan futbolcuydu, kendisini baya geliştirmesi lazım , sezonu erken açması mantıklı olmus
o kim yavzuahahaah nazlı banlanmış
Yeni td faydalanma yoluna gitmez miBonservis alma işi mecburiyetten, kiralık sözleşmesin de bu sezon alma şartı konmuş. Aslında istemiyorlardı çünkü Teknik direktör ile sorunu vardı ama şimdi o teknik direktör şutlandı
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Adam sportif konularda net rezil bir karneye sahip. Tartışılmaz bu kesinlikle tabiki. Ama bu devirde bizim çok daha önemli meselerimiz var ki onlarıda iyi kötü bir şekilde çözüme kavuşturuyor resmen. O sorunlar çözülsün Galatasaray ımızın sportif başarılarıda gelir sağlam mali yapıyla zaten. Sportif konularını çözemezse sightorur gider ve gitmelide zaten ki sonuçta biz spor kulübüyüz. Bildim bileli batık batıyoruz konusundan bıktım arkadaş. Adam x isimler gibi tunelin ışığını gördüm bla bla boş konuşmuyor. Resmen o ışığı gözümüze sokdu mali düzenleme anlamında. İsterse çöp torbası ile gezsin bu durumda hiç bir önemi yok.+hakemlerin bizi doğrayışını da unutmamak lazım. karizma önemlidir. adam konuşuyo takan yok eden yok gs başkanı çaycı kılıklı herifin teki çünkü. her maç penaltılarımızı vermediler
tudorun sneijderi istemediği çok açık.. fiziksel yeterliliği olmayan topçu istemiyor..Zaten belhanda direk onun eseri koşan atletik mücadeleci ama tekniği nispeten az olan bir isim.. ama sneijdersiz bir sistem kuruyorsan yaratıcı oyunculaın olacak.. Gomis ? Belhanda ? Yasin ? Rodriguez ? .. 3 yaratıcı oyuncu bruma-podolski-sneijderden sonra bu isimlerle çok kısır maçlar izleriz ama defans takviyeleri ve ilerdeki fiziksel gücün artmasıyla savunma anlamında takım level atlar.. Sneijderi gözden çıkarıyorsak kanatların yağ gibi akması lazım.. Bu isimlerle de çok zor..daha elimizde düzgün bek yok..
selçuklu melolu elmanderli enginli kadro gibi bir kadro oluşturmaadığın sürece tudorun sistemi başarılı olamaz.. O dönem gerçekten yeteneği sınırlı adamlarla başarı gelmişti..
lemina erdoğan geldi mi arklar
Bir daha yapamayacağın şeyler söyleme ve kıvırma, varsa bir derdin özelden gel telefon numaramı vereyim, geleceksen adres vereyim, iki dakika dik durun yeter benim için. Yapamayacağınız şeyleri söylemeyin.