Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DDWcJFhXgAIRSLX.jpg

Orta Sahaaaaaya transfer lan yagli suratttttttt

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

yagli surat sampiyon yap bizi

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Konoplyanka tamamen hikaye. Schalke adamın bonservisini alacağını açıklamıştı.

@ac_yaycili
Bonservis alma işi mecburiyetten, kiralık sözleşmesin de bu sezon alma şartı konmuş. Aslında istemiyorlardı çünkü Teknik direktör ile sorunu vardı ama şimdi o teknik direktör şutlandı

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Maicon, Slovakya kampında takımla çalışacak. (AMKSpor)

Bonservis alma işi mecburiyetten, kiralık sözleşmesin de bu sezon alma şartı konmuş. Aslında istemiyorlardı çünkü Teknik direktör ile sorunu vardı ama şimdi o teknik direktör şutlandı

Bu Ateş üfleyerek sönmez
Yeni td faydalanma yoluna gitmez mi

+hakemlerin bizi doğrayışını da unutmamak lazım. karizma önemlidir. adam konuşuyo takan yok eden yok gs başkanı çaycı kılıklı herifin teki çünkü. her maç penaltılarımızı vermediler
Adam sportif konularda net rezil bir karneye sahip. Tartışılmaz bu kesinlikle tabiki. Ama bu devirde bizim çok daha önemli meselerimiz var ki onlarıda iyi kötü bir şekilde çözüme kavuşturuyor resmen. O sorunlar çözülsün Galatasaray ımızın sportif başarılarıda gelir sağlam mali yapıyla zaten. Sportif konularını çözemezse sightorur gider ve gitmelide zaten ki sonuçta biz spor kulübüyüz. Bildim bileli batık batıyoruz konusundan bıktım arkadaş. Adam x isimler gibi tunelin ışığını gördüm bla bla boş konuşmuyor. Resmen o ışığı gözümüze sokdu mali düzenleme anlamında. İsterse çöp torbası ile gezsin bu durumda hiç bir önemi yok.

tudorun sneijderi istemediği çok açık.. fiziksel yeterliliği olmayan topçu istemiyor..Zaten belhanda direk onun eseri koşan atletik mücadeleci ama tekniği nispeten az olan bir isim.. ama sneijdersiz bir sistem kuruyorsan yaratıcı oyunculaın olacak.. Gomis ? Belhanda ? Yasin ? Rodriguez ? .. 3 yaratıcı oyuncu bruma-podolski-sneijderden sonra bu isimlerle çok kısır maçlar izleriz ama defans takviyeleri ve ilerdeki fiziksel gücün artmasıyla savunma anlamında takım level atlar.. Sneijderi gözden çıkarıyorsak kanatların yağ gibi akması lazım.. Bu isimlerle de çok zor..daha elimizde düzgün bek yok..
selçuklu melolu elmanderli enginli kadro gibi bir kadro oluşturmaadığın sürece tudorun sistemi başarılı olamaz.. O dönem gerçekten yeteneği sınırlı adamlarla başarı gelmişti..

melaba

imcici uyur mu len m.qoqo

Transfer icin adı geçen oyuncular
Konoplyanka
Sagna
Imbula
Corchia
Clichy
Ben Arfa
Asamoah
Lemina
Vainquer
Tete

gizli tutulan adam Konoplyankamıs.Bu adam ve birde ortasaha ve bek alınırsa , Lig Martta biter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt