Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki Kanat forvet oynar. Bir de brugge'deki izquierdo vardi. İkisi dikkat cekiyodu.

benim gördüğüm kadarıyla hızlı adam geçen patlama gücü yüksek bir isim..Ama sadece bunlarla epl'de first class olamaz.. Lukaku bitiricilik ve fiziği kullanma açısından ilk 5e girer benim gözümde.. sırf bu yönlerine bile katkıda bulunması yeterli olurdu.. Muhtemelen 2.forvet olarak değerlendirirler Lukaku Chelsea muhabbeti iyice arttı bu iş olacak deniyor

yanliz yayinci kurulus gözünü kararti ligin kalitesi asiri derecede artiyor gibi.
birde verilen haberlere bak beinsportsta önceden böyle haber yapamiyordu ligtv.
simdi hemen hemen gelen oyunculari veriyorlar haberlerinde.
zaten yabancı oyuncu kuralın da tek ümidim Bein yoksa bunlar yine değiştirir çünkü kaymak azaldı

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Schalke'de opsiyon zorunluymus sanırım o yüzden alıp kiralarlar bidaki sezonda satarlar büyük ihtimal,guzel olur

IMG_7865.webp

Lemina geldi mi?

Konoplyanka gelsin de Sneijder'i yollayalim

Orta sahaya da Lemina veya asamoah gelsin tempolu takim izlemeyeli yillar oldu

Konoplyanka-Belhanda-Sinan Gümüş 3lüsü olacak sanırım umarım orta sahaya Lemina alınabilir

Belhanda: Bonservis: 8 M € Yıllık: 3 M € (4 yıl) İmaj: 350 B € Gomis: Bonservis: 2 M € Yıllık: 3 M € (3 yıl) İmaj: 350 B € (Cumhuriyet)

Ali naci Sneijder ı tercih ederim dedi Ben Arfa nın yerine. Bu nedenle Sneijder gider Ben Arfa h.o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt