Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sneijder kalırsa attığı her golde kaçacak delik arayın çakma conte sevdalıları. la bu senijder size ne etti dünkü tudorun lafıyla adamı linç ediyorsunuz aylardır

Hakkımda yanlış düşünüyorsun. Kadro iyileşince bu adama fırsat vermek zorundayız. En kötü hali bile asist kralı oldu adamın yalnız değerlendirilemeyen asistlerini saymıyorum. Eren'e, Yasin'e attığı pasları Gomis'e veya daha kaliteli/daha bitirici santrafora attığını düşünsene.

Ataman konusuna gelirsek 1-2 sene öncesine kadar çok severdim ancak bu sezon öyle saçma sapan açıklamalar, öyle dengesiz hareketler, rezil transferler yaptı ve takımı o kadar berbat yönetti ki olan sevgimi nefrete döndürdü. Takip etmediysen tartışmaya gerek yok. Basketbol takımı her deplasmana yenik çıkıyordu yahu. Olabilir mi böyle bir şey? Adam her hafta oyuncularını satıyordu, canı sıkıldıkça birilerini kadro dışı bırakıyordu. Her mağlubiyetten sonra bütçe diye ağlıyordu. Bunun yerli olmasıyla bir alâkası yok.

Senin ergin ataman'i yerden yere vurmaya hakkin var bizim Sneijder'i elestirmeye hakkimiz yok mu

Sen Kim oluyorsun da bu hakki bizlere veriyorsun veya vermiyorsun

Ergin ataman ile ilgili dengesiz hareketler bilmem neler diyorsun Sneijder son 2 sezondur napiyor ?

Bu nasil celiski

Zamanında Burak Yılmaz'ın bu forumda hastalari vardı.Avrupanin en iyi forvetlerinden biri olarak görülüyordu.
Forumda bazi kişiler bazi oyunculara her zaman takar kafayı efsaneleştirir.
Kimse yanlış anlamasın Sneijder iyi oyuncudur.Ilk 11 e koyarım.Ama 1 senesi kalmsken maliyeti bu kadar yüksekken satılmali bence.

SM-N7500Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aynı kalitede aynı mevkiye 1 oyuncuyu ne kadar yıllık bonservis ile alırsın?

Sneijder eleştirilebilir, gitmesi de istenebilir de bu kadar hakaret edecek kadar nasıl acıttı canınızı merak ediyorum? Ya Juve'li ya da Volkan Demirel akrabası olmanız lazım bu kadar kn duymak için.

Dünyanın en iyi oyuncularından birinin performansı 1 sene düştü diye laflara bak. İnşallah kalır da kapakları takar iyi bir takımla.
Yazanlarin coğu kuş

Sneijder'i performansindan dolayi elestirmek "sneijder dusmani" mi oluyor?

Bos konusuyorsun
neden ozaman 7/24 burada sneijder gitsin diye çırpınıyorsunuz kaç gündür nöbete bakıyorum bi kaç mesaj dışında kimse semih gitsin tolga gitsin eren gitsin serdar aziz gitsin diyen yok nedense

4afe7b22283970f0d82bdb5e66da9719.jpg

Özlemişiz şu tabloyu ulan.

SM-N7500Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben Arfa'nın maliyeti çok fazla. Zamanında De Jong ayağını kırmasa çok daha iyi yerlerde olurdu. Bursa veya Antalya alacak heralde iş adamlarının yardımıyla. Dün Ilgaz Çınar söyledi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt