Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Mor çalım söz konusu olunca gerçekten zirve adamlardan

Ama bir nane olmayacak bu çocuktan BvB bunu anladı 2. sınıf topçu olarak kalacaktır

Bu yıl STSL'ye kiralarlar mı bilemem ama 1-2 yıl sonra adım kadar eminim bonservisiyle beraber STSL'ye düşecektir yolu

Nando
Corchia - Maicon - Serdar - Transfer/Clichy
Imbula/Lemina
Selcuk - Belhanda
Sinan - Gomis - Konoplyanka​

2 senedir basarisiz olmamizin nedenlerinden biri de ayni tarz oyuncular selcuk,sneijder,poldi,yasin,sinan,bruma,eren adam kovalamazlar top rakipteyken ruh gibi gezerler bu oyuncu grubu'nun acilen dagilmasi lazim.

Selcuk'u yolda gorse heyecandan titreyecek adamlar selcuk gitsin diyor, ne kadar komik desem, cevabin ne olur?

Hala gecmiste yasiyorsunuz, selcuk'ta fenere trabzona az frikik atmadi, ama artik yaslandi, eski selcuk degil, aynisi sneijder icin de gecerli.

Sneijder iyi oynadi da biz mi elestirdik sneijder'i?

Selcuk 2 yildir berbat, kabul, kesinlikle elestiriyi hakediyor. Peki sneijder? Son 2 yilda bana 5 tane iyi macini saysana veya kazandirdigi maclari soyle.

Avrupa'da sizin yurruttugunuz mantik ile kulup yonetseler oyuncular futbolu kuluplerinde birakacak.
Selçuk'u artık yolda görüp heyecanlanan adam Selçuk'un yeğeni falandır herhalde. Sneijder'in bu yıl kazandırdığı maçları söyliyim geçen yılı şimdi hatırlamıyorum aklıma gelince yazarım.

Akhisar Deplasmanı
Kasımpaşa Deplasmanı
İçerde Akhisar, Alanya, Rize ve Osmanlı maçlarını kazandırdı. Büyük maçlar diyeceksin şimdi başakşehir maçında da asistin yaptı ama sağ olsun defansımız 2 basit golü yedirdi. Beğendiniz Taliscanın büyük maçlarda tek golü var onuda bize karşı attı (Bruma'ya çarparak giren gol)
Sizin mantığınıza göre Muslera'da bitik baksanıza hiç bir büyük maçı kazandıramadı hepsinde gol yedik. Muslera'nın önünde nasıl Semih varsa Sneijder'in önünde de aynı yeteneksizler var.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

------------------Muslera---------------
--Linnes---Serdar----Transfer----Transfer---
-----------Ciğerci-----Transfer---------
----Transfer------WS10--------Belhanda---
-------------------Gomis------------------

Mecburen eklenenler : Linnes-Serdar-Ciğerci

vainqueur-selçuk 2 lisi yeni orta sahamız artık buna alışsanız iyi edersiniz

Selçuk'u artık yolda görüp heyecanlanan adam Selçuk'un yeğeni falandır herhalde. Sneijder'in bu yıl kazandırdığı maçları söyliyim geçen yılı şimdi hatırlamıyorum aklıma gelince yazarım.

Akhisar Deplasmanı
Kasımpaşa Deplasmanı
İçerde Akhisar, Alanya, Rize ve Osmanlı maçlarını kazandırdı. Büyük maçlar diyeceksin şimdi başakşehir maçında da asistin yaptı ama sağ olsun defansımız 2 basit golü yedirdi. Beğendiniz Taliscanın büyük maçlarda tek golü var onuda bize karşı attı (Bruma'ya çarparak giren gol)
Sizin mantığınıza göre Muslera'da bitik baksanıza hiç bir büyük maçı kazandıramadı hepsinde gol yedik. Muslera'nın önünde nasıl Semih varsa Sneijder'in önünde de aynı yeteneksizler var.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Podolski ve Bruma'ya yeteneksiz mi diyorsun simdi

2 senedir basarisiz olmamizin nedenlerinden biri de ayni tarz oyuncular selcuk,sneijder,poldi,yasin,sinan,bruma,eren adam kovalamazlar top rakipteyken ruh gibi gezerler bu oyuncu grubu'nun acilen dagilmasi lazim.

Elestiriye acik olmayan Sneijder sevdalilari birazdan saldirirlar

Destege ihtiyacin olursa mention at

Osterdursun maçında Gomis ile Belhanda oynar mı

Sağ kanatta Kuba tarzında rakibiyle de gelen ve hücumdayken de çizgiye inip orta kesebilen biri lazım. Yoksa Yasin oynar. Belhanda, Sneijder ve Gomis bir arada iken mevcutlardan en savunmacı Yasin gibi görünüyor. Hoca O'nu tercih edebilir.

Beyler nasıl karsıladık ama bizde gittik gomise elleyebildim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt