Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligue 2de yilin oyuncusu secilen zat:

YouTube

2ye 3e alinabilecek enteresan bir topcu olarak duruyor

Gunaydin buyuk Galatasaray'ın buyuk taraftarı.

Lemina tarzı hayal isimlerle bir süremiz geçecek sanırım, umarım Asamoah ile ilgileniyoruzdur, Lemina'nın aksine gelme ihtimali olan bir oyuncu cunku yasindan dolayı. Tolga-Asamoah göbeği hiç de fena olmaz.

Maicon geldi desek;

1 sağ bek
1 sol bek
1 defansif orta saha
1 kanat
Transferi ile 7 yeni ilk 11 oyuncusu alarak bu sezon şampiyonluk için en büyük aday olabiliriz.

TaPaTaLk

su 3 transferi begenmeyen kus beyinliler yok mu deli ediyo beni .. resmen cag atladik, futbola doyucaz

maicon; bana gore pepe ramos un 1 tik alti
gomis; suarez benzama nin 1 tik alti
belhanda ; bonservisi fazla gorunebilir ama kanat degil , forvet arkasi oynarsa tudorun sisteme tam uyan bir oyuncu (( belhanda yi sirf kuslar almasin diyede almis olabiliriz :-) konop ta transfer edilirse snijder kesin gidiyor demektir ))

Transferler iyide biraz ucmussun bence. Suarez ile gomisin arasinda veya maicon ile ramos arasinda cok ciddi seviye farki var.

Uyanık roma gonalons'u almis 5 milyona, vanqueur capsizini da bize itelemeye calisiyor aynı paraya.
Tudor'un isteyecegini sanmıyorum ama, tek yonlu oyuncuları sevmiyor sanki. Umarım istemez cunku tolga'dan hicbir farkı yok, 7-8 cm boy eksigi var sadece. Teknik yetersizligi bir yana cok da vurdumduymaz bir adam

su 3 transferi begenmeyen kus beyinliler yok mu deli ediyo beni .. resmen cag atladik, futbola doyucaz

maicon; bana gore pepe ramos un 1 tik alti
gomis; suarez benzama nin 1 tik alti
belhanda ; bonservisi fazla gorunebilir ama kanat degil , forvet arkasi oynarsa tudorun sisteme tam uyan bir oyuncu (( belhanda yi sirf kuslar almasin diyede almis olabiliriz :-) konop ta transfer edilirse snijder kesin gidiyor demektir ))

Maicon ve gomis elit sinifin 1 tik alti mi hahshshjfgkjagagagagahahajahhaha

Dursun başkanım Galatasaray ı spor programlarının ilk sırasına yerleştirdi
Ne kadar ovunsek az :)

Geriye kalan transferler oncelik sırasina gore soyle olmalı bence

Merkez orta saha: topu ileri tasiyacak, tempolu, coskulu bir orta saha en cok ihtiyacımız olan sey. Asamoah cuk oturur.

Sag kanat(kanat forvet): kesinlikle skor yönü kuvvetli olmalı aksi taksirde tüm yük gomis'e biner ve bu da bizi durdurulması kolay bir takım yapar. Kendi bütcemize uygun bir pedro bulmalıyız kaba tabirle, hala sol kanat isimlerinin cıkması beni cok sasirtiyor.

Sol bek: Carole ile olmaz, sol bek elzem. Clichy'den baska pek isim cikmadi, Clichy zaten imkansız. chelsea'den baba'yi kiralamayı denesek ne guzel olurdu.

Sag bek : Linnes'e guveniyorum, o yuzden en olmasa da olur transfer sag bek bence. 30+ bir adama kesinlikle para bayılmamalıyız bu bolge icin olacaksa genc olsun aksi takdirde olmasın.

Leminanin gelecegini hic dusunmuyorum. Bizim onceligimiz Asamoah olmali. Bir senelik kiralayip 7-8 m.euroda satin alabilirsek sene sonunda buyuk is yapmis oluruz. Imbula da bu yasta Turkiye super lige gelecek bir oyuncu degil. Vanquier ve ne kadar forumda begenilmesede kucka bizim alabilecegimiz super lig ve avrupa ligi icin iyi oyuncular.

mantıklı konuşmussun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt