- 26 Kasım 2012
- 185.612
- 258.319
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
su 3 transferi begenmeyen kus beyinliler yok mu deli ediyo beni .. resmen cag atladik, futbola doyucaz
maicon; bana gore pepe ramos un 1 tik alti
gomis; suarez benzama nin 1 tik alti
belhanda ; bonservisi fazla gorunebilir ama kanat degil , forvet arkasi oynarsa tudorun sisteme tam uyan bir oyuncu (( belhanda yi sirf kuslar almasin diyede almis olabiliriz :-) konop ta transfer edilirse snijder kesin gidiyor demektir ))
su 3 transferi begenmeyen kus beyinliler yok mu deli ediyo beni .. resmen cag atladik, futbola doyucaz
maicon; bana gore pepe ramos un 1 tik alti
gomis; suarez benzama nin 1 tik alti
belhanda ; bonservisi fazla gorunebilir ama kanat degil , forvet arkasi oynarsa tudorun sisteme tam uyan bir oyuncu (( belhanda yi sirf kuslar almasin diyede almis olabiliriz :-) konop ta transfer edilirse snijder kesin gidiyor demektir ))
Maicon ve gomis elit sinifin 1 tik alti mi hahshshjfgkjagagagagahahajahhaha
Maicon'un Galatasaray'ın alabilecegi en iyi stoper olması O'nu Ramos'un bir tık altı yapmaz.Maicon Galatasaray 'ın popescudan sonra alabileceği en stoperlerden birisi
Valbuena kadar kariyerli olmasada!
Kariyer olarak maicon daha başarılı bence. Avrupa ligi şampionluğu var adamın karnesinde.Maicon Galatasaray 'ın popescudan sonra alabileceği en stoperlerden birisi
Valbuena kadar kariyerli olmasada!
Ya bunlar gecen sene eren > suarez tolga > kante diye geziyodur transfer transfer diiye beyinlerini yaktilar bayiliyolar abartmaya topculariMaicon'un Galatasaray'ın alabilecegi en iyi stoper olması O'nu Ramos'un bir tık altı yapmaz.
Biri 7 milyon euro biri 70
Leminanin gelecegini hic dusunmuyorum. Bizim onceligimiz Asamoah olmali. Bir senelik kiralayip 7-8 m.euroda satin alabilirsek sene sonunda buyuk is yapmis oluruz. Imbula da bu yasta Turkiye super lige gelecek bir oyuncu degil. Vanquier ve ne kadar forumda begenilmesede kucka bizim alabilecegimiz super lig ve avrupa ligi icin iyi oyuncular.
Ya bunlar gecen sene eren > suarez tolga > kante diye geziyodur transfer transfer diiye beyinlerini yaktilar bayiliyolar abartmaya topculari