Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye ya ben çok seviyorum hatta taraftarların en çok sevdiği oyunculardan birisi. Onun sorunu çok sakatlanıyor son dönemlerde.

Sakatlanmasa müthiş bir oyuncu, Gladbach da bu kadar kötü bir sezon geçirmezdi bu sezon daha fazla oynasaydı.

sent via GSC
Hayran kaldığım oyuncu. Adam gladbachın hagisi alexi oldu resmen.
Sakatlıkları olmasaydı dediğin gibi farklı olurdu geçen sezon.

quakerboy yazmış kiko femenia ile ilgileniyomuşuz sağ beke
konop schalke ikna edilirse gelecek
tudor asamoahı cok istiyomuş ve juve bağlantıları sağlammış baya
lemina kiralayabilirmişiz

Twitter

Juve'dan kötü haber. Adamlar Asamoahyi satmak istemiyorlar. Menajerini cagirmislar hatta teklifimizin yüzünden

Cenk, Malaga'ya en güzel kurtarışlarının olduğu YouTube videosunu menşınlamaya başlasın

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Radarda 25 futbolcu var.. Yazılanlar dışında başka isimler de var.. namlunun ucuna gelince paylaşırız?

Nevzat

İyi oyunculara talip olursan mutlaka rakibin olacaktır.Jem-Bilal-Tolga için çarpışacak değiliz :)
Yok yav onun icin demiyorum misal bu sene kime el atsak ayni takimlar cikiyor daha onceki senelerde de bu sekildeydi. Dunyada tum basinlarin sabit bir sablonu var galiba her sene diger takimlar degisiyor donem boyunca devam ediyor.

DDe2djoXgAUFwGK.jpg:large

Belhanda bekleniyor.

Cidden geçen seneye göre nöbet inanılmaz farklı :) Birde denilen adamlar alınırsa deymeyin keyfimize, kuşlar kaçacak delik arasın.

Yanlız bu kadar ilk 11 oyuncusundan sonra takımın ritm bulması uzun sürecektir sabırlı olmak lazım özellikle ilk haftalar.

beyler bu paralara amrabatı aldık biz bu adam kayseride ligi öttürüyordu belhanda ondan cok üst düzey topcu mutlaka etkılı olur büyük takımı benımserq

Beşiktaş: 0
B.Şehir: 3 (Elia, Chedjou, Tunay )
F.Bahçe: 3(Valbuena-Ekici-Dirar)
G.Saray: 3(Belhanda-Gomis-Maicon)

S.a

Maicon da aksam geliyormus, sakin gomis'de oldugu gibi maicon'a da sert yapmayin adam birisine tekme tokat dalmasin aman aman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt