Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önümüzdeki hafta takımımızdan postalanacagi için bir hafta sonra bunları görmeyeceksiniz. Saygılar.
Iddialarin dogru oldugundan emin olamayiz. Ayrica portakal kelimesi butun ulusta Hollandalilari ima eden bir tabirdir. Çürük gibi bir yakistirma yapmaniz kültürel irkçiliktir. Devaminda raporlamak zorunda kalirim. Iyi günler.

Fernando Muslera
Sebastian Corchia - Ahmet Calik - Maicon Roque - Gael Clichy
Lucas Vainquer
Selcuk Inan - Younes Belhanda
Sinan Gumus - Bafitimbi Gomis - Yevgen Konoplyanka

Herhalde boyle birsey yapacaklar.​

Belhanda kaçta geliyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Manasiz bir gerginlik seziyorum

Sneijder gidecek diye bu kadar üzelmeye gerek yok

Şaka bir yana Tamam Sneijder gitsin ama Sneijderin gittiği takımda Yasin kalırsa büyük söverim.

selcugun maası cok fazla asıl onu gonderın dokunulmaz mı bu adam ya kimse konusmuyor

Dedim gomis o para edicek topçu değil diye kaç defa. Senelik 4.3m net para alacak. 5.000€ da puan başı. Zaten mümkünatı yoktu Marsilya'dan koparman bu adamı.

Bu paraya değil 20 gol, 30 gol aşağısı atarsa ağlamak lazım.

Wesley Sneijder, Selcuk Inan , Hakan Balta, Semih Kaya, Yasin Oztekin, Nigel De Jong, Eren Derdiyok ve Garry Rodrigues

bunlarda gitsin

DDfbhtnXoAA_kQV

Sneijderle yasin ne alaka elma ile armut

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şöyle iki paket var hangisini alırdınız ?

Bruma+Sneijder+Podolski

Maicon+Gomis+Belhanda

Belhanda'nin ucagi inmek uzere sanirim.

3. oyuncu kim sabri mi? sneijder gidecek diyorsan gelenlerden sonra değerlendirmek lazım çünkü poldi/brumadan başka kayda değer giden yok takımdan.
Sneijder gidiyor diye kutlama yapanlara ithafen yazdigim icin O'nun gittigini varsaydim.
ki aciklamalar gonderilmeye calisildigini gosteriyor

Belhanda gelecekmi istanbula bugün

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dedim gomis o para edicek topçu değil diye kaç defa. Senelik 4.3m net para alacak. 5.000€ da puan başı. Zaten mümkünatı yoktu Marsilya'dan koparman bu adamı.

Bu paraya değil 20 gol, 30 gol aşağısı atarsa ağlamak lazım.
1 milyonunu bonservisine say zaten uygun degilmiydi bonservisi birde o acidan bakmak lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt