Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iki yildir tek bir ürün almadim,dursun ne yaparsa yapsin sevmiyorum ama bu yil Galatasaray düsmanlarina inat ürünler alacagim

Herkes muhasebe uzmanı
İyi adam geldi işte tadını çıkarın

Tunay torun filan gelmedi şükür edin

TapaTalK

Roma'dan aldigi 800 bin euro net.
salaries15-162.png

Marsilyada onumu kazanmış geçen sene orda oynadı aylık 220K kaç yapar yılda 2.5 üstü bir para oluyor yani Romayı bilmiyordum ama zaten oranın yedek oyuncusu onlara göre normal para burda en az 2 Milyon alır

UEFA'dan aldigimiz ceza dan sonra hollanda basinina haftada 2 maci kaldiracak durumda degilim dedi Sneijder,yani dogal olarak gerileme oldugunu Kabul etti

Adamin kendisi Kabul etmis sen istedigin kadar inkar et :D

Hala bu ligin çok üzerinde.

Gomis'in bonservisi disinda rakamlari facia. En azindan imza parasi, puan basi para ve sampiyon primi vermeyip düz 4 milyon euro kontratla 2+1'e ikna etselerdi

2 sene is yapar 3.sene göndermeye calisiriz gibi görünüyor

Besiktas Aboubakar'a 3.3 milyon euro ödedi gecen yil. Bunu konusan var mi? Yok.

Üstelik satin alma opsiyonu 10 milyon. Lorient'te 4 istiyormus. 14 milyon.Pazarlik yapsalar en iyi ihtimalle 10 milyona alirlar

10+3 milyon euro *3 yillik kontrat=19 milyon euro. Ligde 12 gol 4 asist yapmis. Hadi 1 milyon da bonus olsa 20ye gelir daha komisyon yok 21-22 yani kimse kandirmasin birbirini.

Gomis 4.2 milyon euro (imza ücreti yani komisyon icinde) * 3 + 2.5 milyon euro= 15.1 milyon euro. Bonuslarla birlikte 18 diyebiliriz 3 sene sonunda

Iki oyuncunun arasinda belki 7 yas var ama 3 yil icin Gomis daha ucuza kaciyor ve 1 sezon disinda hep 10 gol üstü atmis o da Ingiltere Ligini 7 golle bitirdigi sene.

Fransa'da en son 20 gol atmis ve Türkiye Ligi daha dandik bir lig oraya göre.

Hem sende bu para olacak ki bunlari alasin. Alacagin forvetin maliyeti ortada abi nereye ucuza alacaklarmis iyi forveti..

aklın mı karışık murki, bi karar ver

Belhanda Montpellier formasıyla 2011-12 Sezonu'nda 13 gol, 6 asistlik, 2012-13 Sezonu'nda ise 12 gol, 4 asistlik katkı sağlamıştı.

Ayni adamı alıyoruz kuzenini değil burda da ayni etkiyi yapacaktır

Bizim en buyuk sorunumuz uzun pas atan oyunu ceviren oyuncumuzun olmamasi umarim bu konu da cozum buluruz..vainqueur cozum degil buna o yuzden melo ile karsilastirilamaz bile

Belhanda Montpellier formasıyla 2011-12 Sezonu'nda 13 gol, 6 asistlik, 2012-13 Sezonu'nda ise 12 gol, 4 asistlik katkı sağlamıştı.

Ayni adamı alıyoruz kuzenini değil burda da ayni etkiyi yapacaktır

Gecen sezon istatistikleri nedir belhandanın

Vainqueur, Lemina, Konoplyanaka ve Corchia

Gene istatistiğe geldik :D.

Fazla uzatmaya gerek yok

Herkesin futbol görüsü farkli,bana göre beli dönmeyen Sneijder ve selcuk gibi orta sahalara günümüz futbolda yer yok

Ben herkesin yorumuna saygi duyuyorum,siz Sneijder severlerde seve seve elestiriye saygi duymak zorundasiniz

Görsel medyadaki fbjk yorumcularin cogu riva ve florya projelerinin gerceklesecegini anlayinca Uefa kupasi sonrasi en büyük soklarini yasiyorlar,iki yildir o cok sevdikleri dursun özbekede saldirmaya baslarlar yakinda

Trabzonspor Ndiaye icin osmanlıspora 4.5M Avro önermiş.

2 senedir vasat topcu almayalim diye yirtindik o yuzden gomisin maliyetine girmeye gerek yok..atacagi gollerle fazlasini verecektir

İlk 11'i yazalım..

---------------- Muslera -------------
Boş ----- Maicon --- Boş ----- Boş
---------- Boş ---------- Boş --------
--- Boş --- Sneijder --- Belhanda--
--------------- Gomis ----------------

Çok iyi :red:

Bu salaklar Sino'yu da gönderecek bir de..

Eline saglik Alican kardesim. Herkes bu tabloya cok cok iyi bakmali. Durum aynen budur !!

Bi tek belki Sneijderin yanindaki bosluga Gary yazilabilir. O durumda bile 5 pozisyon bos!!

Bu 5 pozisyonda zaten gecen sene 50 gol yeme sebebimiz ve hala boslar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt