Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o durum bıraz sneijderde bitiyor gibi 1 sene daha burda böyle oynayıp 5 alıp 3.5 mıona amerikaya düşündügü konusuluyordu

Bu sene bpnservissiz gitmesiyle seneye bonservissiz gitmesi arasında bizim açımızdan çok fark var. Şu an doğrudan 11'e 7 transfer gibi görünüyor liste. Seneye daha rahat yerini doldururuz ama bu sene çok kolay olmaz mevcut maliyetlerle.

uğur karakullukçu yu linç etmediniz mi ben yoktum deme şimdi aynı zihniyet. takımda hedef yoktu çalışma yoktu diyorsun hergün tudora sövüyorsun nasıl iş bu adam geldiğinden beri afedersin ama köpek gibi çallıştırıyor takımı niye sallıyorsun bu adama hergün sneijderle arası iyi de demeyelimde çok iyi değil diyemi?

Ben mi Tudora sövüyorum her gün öyle mi? Elestirdigim bir kac konu vardi 3lü savunma da bos yere diretmesi, gelir gelmez Bruma ile sorun yasamasi ve Sneijder ile sorun yasamasi.

Cok saptiriyorsun, ben Tudora isinmadim bunu da acik acik söyledim kac defa zaten ama adama öyle sövdügüm her gün elestirdigim falan yok. Sadece yukarida dedigim gibi elestirdigim konular var.

Ugur Karakullukcu konusu o küsüp Twitteri birakmasi mi.

Gomis, Belhanda, Maicon tamam sirada kim var?
william-vainqueur-a-talented-as-roma-midfielder-2016-300x300.jpg

En begendigim olay 3 tane ariza adam aldik. Maicon Melonun stoper versiyonu. Gomis rakip stoperi surekli rahatsiz eden bir oyuncu. Belhanda ise pislik diye tabir edilen saha icinde hakemin gormeyecegi hersey mubahtir anlayisini benimsemis bir kardesimiz. Simdi sahada Selcuga, Sabriye,Sneijdere cuku kalkan Volkan dusunsun

Eğer tüm takım büyük maçlarda kötü oynadığı için Sneijderi eleştirmeyeceksek Selçuku da eleştirmeyelim o zaman.

Eleştiren de ikiyüzlünün tekidir.

Hadi Sneijder asist yapti gol pasi falan verdi görevini yapti belirli derecede, ayrica oyunda olmadi mi bu kilolu haliyle bile yoklugunu farkettik ataklara cikamadik bunu senin gibi bir adamin bile görmesi gerek.

Peki Selcuk orta sahadaki görevini ne kadar yerine getiriyor. Gol atiyor asist yapiyor ile olmuyor bu isler, Selcuk'un ilk görevi gol asist mi skora katki mi hani hep kiyaslarsiniz ya ikisinin skorerligini.

Ilk görevi orta sahayi ayakta tutmak, rakip karsilamak topu ileri tasimak. Bunlarin birini bile yapmayan adami Sneijder ile ayni rafa koymak da sacmalik acikcasi.

Son düzenleme:
Benim de bütün bu transferlerde en çok sevineceğim şey takımın boyunun uzaması ve fizik olarak gelişmesi olacak.

Podolski > Gomis
Bruma > Belhanda
De Jong/Selçuk > Imbula/Lemina
Sabri > Corchia/Tete
Chedjou/Hakan > Maicon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt