Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar Buraki alirsa bunlarin tinerci taraftari ne yapacak acaba. Adama demedikleri kalmamisti.

Bir de ikinci baskan mi ne halta o Ahmet Nur Cebi denen hiyar "Burak kim tanimiyorum" demisti.

Sirf bu tinercilerin göt olmasini görmek icin bile isterim bu transferi.

Yalnız forumda belhandayı çok hunharca eleştiren adam var.belhandaya sinan gümüş muamelesi yapılıyor.belhanda hem defans hem ofans yapan hemde çevik hızlı oyun kalitesini arttıracak bir adam.

Vainqueur baya agresif ve sert basıyor
Böyle bir oyuncumuz yok
Fakat 8 numaraya da adam lazim
Orta sahaya kaç takviye yapılacak
İki oyuncu için şartlar zorlanmali

Bunlar Buraki alirsa bunlarin tinerci taraftari ne yapacak acaba. Adama demedikleri kalmamisti.

Bir de ikinci baskan mi ne halta o Ahmet Nur Cebi denen hiyar "Burak kim tanimiyorum" demisti.

Değişir söyledikleri 2 tiner koko çekerler burak şlde ronaldoyla kafa kafaya bilmemne... çekerler

Gerçekten bunu neye göre diyorsunuz Belhanda ve Wesley beraber nasıl oynuyorlar Belhanda bir OOS oyuncusu kanatta Sneijderden hallice olucak yani

soyledıklerıne katılıyorum....
beldamda nıce da sahde 9 pozısyonunda da oynadı belkı beraber oynerken boyle degerlendırır tudor ama sahsı fıkrım sneıjder seneye takımda olmayacak

DDgX1BnXUAAPRCS.jpg

Yalnız burak yılmaz gerçekten besiktasa giderse bu yıl bizim adımıza yapılan an iyi transfer hamlesi olur.Burak varken drogba gibi bir adam tek forvet oynayamadı,beşiktaşa isterse suarez gelsin burak bir şekilde oynayacaktır.Çünkü medyada onu çok seven ve besiktasin düşmesini isteyen fenerli abileri zamanında bizde yaptıkları gibi hep buraki övecekler,hep 11 oynaması için ellerinden geleni yapacaklardır.Bu da besiktasin nispeten oturmuş düzenini paramparça edecektir.

Tinerci tayfanin ne diyecegini ben simdiden tahmin edebiliyorum.

Evet Burak bir hirsizdir, cünkü o bizim kalbimizi caldi! :asd22:

Yalnız forumda belhandayı çok hunharca eleştiren adam var.belhandaya sinan gümüş muamelesi yapılıyor.belhanda hem defans hem ofans yapan hemde çevik hızlı oyun kalitesini arttıracak bir adam.
Merak etme böyle olması daha iyi

Bu forumda bu kadar gömüldüğüne göre yardırmama ihtimali kalmadı :D

Yalnız burak yılmaz gerçekten besiktasa giderse bu yıl bizim adımıza yapılan an iyi transfer hamlesi olur.Burak varken drogba gibi bir adam tek forvet oynayamadı,beşiktaşa isterse suarez gelsin burak bir şekilde oynayacaktır.Çünkü medyada onu çok seven ve besiktasin düşmesini isteyen fenerli abileri zamanında bizde yaptıkları gibi hep buraki övecekler,hep 11 oynaması için ellerinden geleni yapacaklardır.Bu da besiktasin nispeten oturmuş düzenini paramparça edecektir.
Burak Beşiktaş'ta gol krallığına oynar sevdiğimden değil yine saç baş yolduracaktir ama 20 gol atan gol kralı oluyor zaten

dursun başkanın başkanlığı ile dalga geçilmesini anlıyorum da, sürekli tipiyle dalga geçilmesi çocukça...
Dalga geçenler de sanki brad pitt, leonardo di caprio ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt