- 11 Haziran 2015
- 39.658
- 28.126
- 2.193
bana farketmez ya şampiyon olalimda kimlerle olacağımız farketmezmenajeri kalcak gibi şeyler dedi geçen,bişey degişmez.ama bakalım...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bana farketmez ya şampiyon olalimda kimlerle olacağımız farketmezmenajeri kalcak gibi şeyler dedi geçen,bişey degişmez.ama bakalım...
Değişir söyledikleri 2 tiner koko çekerler burak şlde ronaldoyla kafa kafaya bilmemne... çekerlerBunlar Buraki alirsa bunlarin tinerci taraftari ne yapacak acaba. Adama demedikleri kalmamisti.
Bir de ikinci baskan mi ne halta o Ahmet Nur Cebi denen hiyar "Burak kim tanimiyorum" demisti.
Sirf bu tinercilerin göt olmasini görmek icin bile isterim bu transferi.

Gerçekten bunu neye göre diyorsunuz Belhanda ve Wesley beraber nasıl oynuyorlar Belhanda bir OOS oyuncusu kanatta Sneijderden hallice olucak yani
En son resimde ki tip ne lan öyle :red:![]()
Büyük başgan![]()
Yarin olacaktirBelhanda-Maicon detaylari belli oldu mu
Bunlar Buraki alirsa bunlarin tinerci taraftari ne yapacak acaba. Adama demedikleri kalmamisti.
Bir de ikinci baskan mi ne halta o Ahmet Nur Cebi denen hiyar "Burak kim tanimiyorum" demisti.
Sirf bu tinercilerin göt olmasini görmek icin bile isterim bu transferi.
Merak etme böyle olması daha iyiYalnız forumda belhandayı çok hunharca eleştiren adam var.belhandaya sinan gümüş muamelesi yapılıyor.belhanda hem defans hem ofans yapan hemde çevik hızlı oyun kalitesini arttıracak bir adam.
Başganım çok yakışıklıdırEn son resimde ki tip ne lan öyle :red:
TapaTalK
Burak Beşiktaş'ta gol krallığına oynar sevdiğimden değil yine saç baş yolduracaktir ama 20 gol atan gol kralı oluyor zatenYalnız burak yılmaz gerçekten besiktasa giderse bu yıl bizim adımıza yapılan an iyi transfer hamlesi olur.Burak varken drogba gibi bir adam tek forvet oynayamadı,beşiktaşa isterse suarez gelsin burak bir şekilde oynayacaktır.Çünkü medyada onu çok seven ve besiktasin düşmesini isteyen fenerli abileri zamanında bizde yaptıkları gibi hep buraki övecekler,hep 11 oynaması için ellerinden geleni yapacaklardır.Bu da besiktasin nispeten oturmuş düzenini paramparça edecektir.