Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder giderse, çok iyi olur

Onun maaşına 2 tane kaliteli oyuncunun maaşını karşılarız. Kazançlı bir durum olur doğrusu

Yahu nmatematik hocalarınız kim merak ediyorum. Gomis kalasında bir adamı bile 4.2 milyon yıllık ile getiriyorsun. Ayrıca getireceğin adamların bonservislerini posta puluyla mı ödeyeceğiz? Sneijder kalitesinde tek adamın bile bonservisi bugün min 8 milyon. Neresi kazançlı? 5 milyon vermeyim derken muhtemelen daha kalitesizine bir yıllık maliyet oalrak 12-13 vereceksin. Üstelik acilen transfer gereken 3-4 bölge daha varken.

sneijder'in yerine ben arfa falan da dolduramaz bu düşünce de romantiklik 4-3-3 sistemine geçip Belhanda'yı sol kanat düşünüyorsa bir nevi anlaşılır yapmak istediği şey
ben yine de Tudor'a güveniyorum Sneijder gidecekti zaten zaman bu zaman demekki

De Jong ile Selcuk gitse 2 tane transferim yilligi rahat karşılanır.Neden Sneijder gidiyor ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhanda, Gomis ve Maicon geliyor ama Podolski, Bruma, Sneijder gidiyor. Ne anladım ulan ben bu işten?

İspanyol medyasına göre Barcelona elden çıkarmak istiyor ancak kimse yüksek bonservis verip de almaz bu saatten sonra Arda'yı. Muhtemelen bir takıma kiralanacak. Yönetimin fırsat kolladığından eminim. Arda Türkiye'ye dönmeye sıcak bakarsa kapısında yatar bizimkiler.
Umarım gelmez ama ihtimal dışı değil maalesef
Ahmet Bulut takimda kalacagini acikladi, o gitmek istemedigi surece Barcelona zaten hic bir yere gonderemez. Isteyeni vardir yine Avrupa'dan ama Barcelona'nin istedigi parayi vermezlerdir buyuk bir ihtimal.

Bize gelir gelmez kismina soyle kendi dusuncemi soyluyorum, eger Sneijder'in yerine gelirse bu yapilan transferlerin hic bir manasi kalmaz benim icin.

Sneijder giderse yerını doldurmucaz zaten o sistemle oynamıcaz
Sneijder'den başka oyuncu yok gibi davranıyorlar ya :D

Belkide GS için hayırlısı Sneijder'in gitmesidir??? Selçuk,Semih dahil paket olarak gitseler de maaş alanı açılsa

Sneijder giderse, Emre Akbaba gelir falan tezleri de çöktü gelen transferler gayet nokta atışı iyi isimler

Sneijder'i savunacak argümanları kalmadı Selçuk'a laf etmiyorsunuz vs diyorlar ama 3 yıldır eleştiriyoruz Selçuk'u :D :D

Konop için ciddi bir maaş bütçesi kalıyor, sanırım iyi paraya gelebilir. Orta saha ve bek alınmadan başarılı bir dönem sayılmaz.

Sneijder, Dursun Özbek ile yaptığı görüşmede kampa katılmak istemediğini ve takımdan ayrılmak istediğini söyledi. (beIN SPORTS)

Demek Sneijder takimdan ayrilmak istedigini soyledi. Hmm bana hic inandirici gelmedi.

Dursunu sevmem ama ben şunu anladım dursunu yakan sığır cüneyt ve manda filozofu levent bak bu sene cenk ve tudorla nasıl takım kuruyolar dursunu güvenmesi yıktı yanındakilere ama hala sevmiyorum iki sene eziyet etti bize

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tabi basketbol subesini de cuneyt cokertti zaten.

Dunya sampiyonluklarina abone oldugumuz tekerlekli sandalye basketbolda Turkiye sampiyonu bile olamama sebebimiz de levent zaten!!

Birakin bu isleri. Dursun 2018 mayisinda yapilacak secimde takim yine 4. Falan olursa nah secilir. Bu yuzden kicini kurtarma derdinde oldugundan asiliyor yalanci beceriksiz!!

Sneijder'i gönderip Selçuk'u takımda tutan gavattır.

Arda bizden uzak kuşlara yakın olsun

Albers italyaya gitti bugün, simdide bu haberler.. bilemiyorum kim birakmak istiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt