Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kapi gibi kontrati var, 4,5 milyon € para aliyor istemedikten sonra gitmez.
demekki kendi ayrilasi var gidiyor.
öyle algi yaratilyor ki gönderiliyormus gibi, istesen bile gönderemesin !
ve bence enayi degil 4,5 milyonu biraksin bunu italyada kimse vermez heleki sampdoria bu yüzden 1 sene daha burda bence.

Çok tilt oldum şu an ya takımda ne kadar işe yaramaz adam varken, Göztepe'nin bile almaya tenezzül etmeyeceği adamlar hala bu takımdan milyon eurolar kazanırken kimseye dert olmuyor şu adamı harcıyorlar inanılacak iş değil. Dursun ben senin tipine tüküreyim zaten bozuk saat misali para dağıtarak da olsa 2 doğru iş yaptın hemen hepsinin içine edecek bir hamle yaparak özüne dönüyorsun. Ulan her şeyi geç takımda Eray denen bir kımıl var, ayakta durmayı beceremeyen bir Semih var, futbolu unutmuş bir Jong var, kendi takımından çok rakiplere asist yapan bir Selçuk var, bunlardan kurtuldun da mı sıra Sneijder'e geldi?
bunu unutuyolar işte.bunu okuyup utanmalı ınsanlar.

nedir bu sneijder meselesi ?
adam düsüste gecen sezon bile asist yapmasina ragmen silik bir görüntü sergiledi.
yani artik eski gücü yok, eskiden sutlar fisek gibi giderdi kaleye, artik topa vurmaya gücü bile yok.
2 yarilarda gezinyor resmen, tudor kosan takim istiyor haksizda degil.
hizmetleri icin tesekkür etmek lazim artik, birde ufaktan bir bonserviz kazandirsa daha ne.

son 10 maçta bir tarafını yırtan adamı görmediysen yazık renktaşım. wesley gerçek Galatasaray'lıdır, futbolu burada bırakması dileğiyle..

Yav he he surada 1 sene once dursunu niye elestiriyorsunuz. O avatat ne diyen adamsin. Biz galatasarayi dusunurken dursunu dusunen adamsin.
Komedi bu yani

O Dursun olayı da Galatasaray'ı düşündüğümdendi,sene başında yakalanmış olumlu havadan dolayı öyle bir şey yaptım,bunda Fetö olayları vs. de etkiliydi.Hata mıydı hataydı şimdi tutup öyleydi böyleydi diyecek değilim.Yukarda dediğimde de ters bir şey yok.Galatasaray'ı futbolculardan üstün tutmalıyız öyle değil mi?Bu yazdığım seni niye bu kadar gerdi anlamadım.

1- Sneijder fizik olarak kotu,selcuk iyi,sneijder'in maasi fazla,selcuk karin tokluguna oynuyo.sneijder takimi karistiriyo. selcuk melek hic o taraklar da bezi olmaz. sneijderi severim ama 7,5 milyon euro'yu getirirse gidebilir.

2- cakma kaptan selcuk varken sneijder yollanirsa bu tam anlamiyla hainliktir. Sneijder uzerindeki baski selcuk'a yapilsa coktan sutlanmisti.

3- bana kalsa selcuk,sneijder,yasin,de jong+ diger copler olmak uzere hepsini yollarim. Takim iki senedir bitik durumda saha da ruh gibi geziniyolar. Adam kovalamazlar,elleri bellerinde gezerler.

Gün içinde birkaç kez antuya baktım. İnanın yaprak kımıldamıyordu. Adamlar bu haberi alınca sevinçten uçmuşlar. Transfer yapmış gibi sevindim diyen bile var.
Arkadaşım bizzat gittiği kadıköy derbisiyle ilgili şu sözleri sarfetti:

"Top sizdeyken ıslık gürültü çok fazla ancak top sneijder e gelince o 50 bin kişi öyle bir susuyordu ki resmen korkuyoruz her hareketinden"

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Oğlum Allah aşkına Belhanda ve Gomis gelip Sneijder ile oynsalar bir ilerleme var deriz de sen şimdi Bruma ve Sneijder'i aynı anda gönderip Belhanda ve Gomis'i alınca gerçekten kadro kalitesini artırdığını mı düşünüyorsun? Cidden bu ikili aynı anda gidip, diğer ikili gelince daha mı tempolu olacağız yani?

Antudakileri kıyas alanlar Josef gelince saçmalıklarınıda okusunlar burda bile vardı SS'leri.Sneijder-Persie büyük futbolcular halada öyleler ama Talisca-Aboubakar-Oğuzhanı olan şampiyon oldu mesela bunu düşünün herşey isimle bitmiyor takım olacaksın mücadele edeceksin yıldız olmasa bile savaşan oyuncu bulacaksın ve bir sistemin olacak Tudor bunu yapabilecekse Muslera hariç kim gitse bişey demem sadece kuracağı takımı ne yapacağını bekleyeceğim ben yadırgamıyorum

Talisca dedigin adam Sneijderden altta bir oyuncu degil. Ayrica Besiktasa sampiyonlugu Talisca degil takim oyunu getirdi. Sneijderi gecen seneki besiktasa koy yine gule oynaya sampiyon olurlardi

Ulan ne abarttınız arkadaş tamam snejder efsane topçu bize şampiyonluklar getirdi ama artık eski snejder değil bunu geçen sene gördük hepimiz öle öldük, bittik havalarına girmeye gerek yok. Eğer giderse selçuğunda gitmesi lazım orası ayrı çünkü oda haketmediği maaşın kat ve kat fazlasını alıyor.

Evet Tarık ve Donk seneye kesin 11'imizde oynarlar algı peşindesiniz ya cidden başka bir amaç yok.Onlarında alayı gidecek gitmese bile tribünde oturacak en fazla

Kampa götürülen Tarık 1 milyon 400 bin, Donk ise 1 milyon 500 bin Euro alıyor

Götürülmeyen Sneijder ise 3.8 milyon alıyor

Yani esasında konu para değil esas konu EGO SAVAŞI

Tudor iyi bir hoca olacaksa büyük EGO'ya sahip futbolcuları yönetmesini öğrenmeli

Sneijder konusunda yapılan yanlıştır

DDhIhygUIAAMKjO.jpg

Yedirmeyeceğiz!

Valla Sneijder kendisine bu kadar tapınmıyordur la

Bizim taraftarın böyle olduğunu pek düşünmezdim Türkiye'deki taraftar gruplarından farklı sanardım ama değil :)

Türkiye'de bütün taraftarlar aynı hep dünya yıldızı hastalığı

Dönemi bitmiş adam için ortalığı yakıp yıkıyorlar sırf dünya yıldızı diye :D Adı Sneijder değil başka bişey olsa ilk kendileri gitsin derler :D

Zaten bu dönemde Sneijder gibi 10 numara oynayan oyuncu neredeyse hiç kalmadı, Sneijder olmadan da bir sistem oynanılabilir ama burada verilen asıl tepkinin sebebi halen daha insanlarda ciddi bir güvensizlik olması bence. Yani insan giderse daha iyisi gelir nasıl olsa sıkıntı yok diyemiyor. Ben de Kono ve Ben Arfa'dan birini alınacağını bilsem gitsin derim ama bun3 transfere rağmen insan halen daha iyi adam alırlar diyemiyor anladın mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt