Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda umarım Sneijdersporluları üzecek bir performans koyarda başarılı oluruz gerçi Sneijderin olmayışından ötürü Belhandaya rakip gözüyle bakadabilirler beraber oynasın diyen cahiller kaynıyor zaten adam kanatta Sneijder nasılsa öyleyken bunu diyorlar bişey bilmeden.

Belhanda umarım Sneijdersporluları üzecek bir performans koyarda başarılı oluruz gerçi Sneijderin olmayışından ötürü Belhandaya rakip gözüyle bakadabilirler beraber oynasın diyen cahiller kaynıyor zaten adam kanatta Sneijder nasılsa öyleyken bunu diyorlar bişey bilmeden.
Sneijderspor ne ?

sneijdere yapılan bi kalkışma söz konusu tüm taraftarlarımızı yarın havaalanına davet ediyorum arklar

Şimdi haberler gidecek demiyor. Buda kafa karıştırıyor. Aslında çok şaşıracak bi durum yok. Dursunda bugün haftaya İstanbula gelecek kendisi izinli dedi. E zaten izinli olup haftaya İstanbula gelecek adam yarın Slovakya'ya niye gitsin ? Medyanın gazına geldik ama iyi oldu sağlam tepki verildi

Aşkında benim yazdığımın benzerini yazdı. Bugünkü tepki dediğim gibi iyi oldu haftaya yapılacak görüşmenin sonucunu etkiler bugünkü tepki. Bide üstüne Sneijderin havaalanı karşılaması eklenirse kılıbık Dursun senelik 8 bile verir kalması için

Ben Arfa-Kono gibi 2 kaliteli oyuncudan birini alır Sneijder'in bölgesine de Belhanda'yı çekersin, yine giden oyuncunun yerine kaliteli biri geldiği için karda olursun ama Sneijder gittikten sonra bir tane daha çok üst düzey adam almazsan yaptığın bu 3 hamle takıma hiçbir şey katmaz. Bu bahsettiğim oyuncularla Sneijder ayni bölgede oynamıyor belki ama bahsettiğim takım kalitesi. Tabii Belhanda, Wesley'in bölgesine geçeceği için otomatik olarak sola da takviye lazım olacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başlarım senin Sneijdersporuna.

Şu üç transferden daha önemli Sneijder in kalması.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Jermain Defoe'nin bonservisi elindeymiş, yedek olarak 1 yıllık alsaydık keşke. Maksimum 2 milyon maaşla falan. Bournemouth'a gitmiş.

kes

Muslera
XXX Maicon XXXX Telles
XXX Dzemaili
XXX Sneijder Bruma
Gomis

Sen bugün böyle bir kadroya sahip olabilirdin. Belhanda'ya da gerek kalmazdi. Alacagin 4 oyuncuydu simdi.

Telles Porto'da estiriyor. Bosu bosuna gönderildi, Porto basarisiz bir kulüp artik.

Bruma daha Leipzig kadrosuna katilmadan U21'de estirdi, hemen Galatasaray'dan ayrildi ve en yüksek piyasa degerine ulasti

Begenilmeyen Dzemaili Seri A'da 11 gole katki yapti.

Ben Arfa-Kono gibi 2 kaliteli oyuncudan birini alır Sneijder'in bölgesine de Belhanda'yı çekersin, yine giden oyuncunun yerine kaliteli biri geldiği için karda olursun ama Sneijder gittikten sonra bir tane daha çok üst düzey adam almazsan yaptığın bu 3 hamle takıma hiçbir şey katmaz. Bu bahsettiğim oyuncularla Sneijder ayni bölgede oynamıyor belki ama bahsettiğim takım kalitesi. Tabii Belhanda, Wesley'in bölgesine geçeceği için otomatik olarak sola da takviye lazım olacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

belhandayı belki 8 numara oynatacak tudor.adam dengesiz,ne yapacagı belli degil.2 önemli transfer şart sneijder gidecekse

Sneijder, Yönetim ile görüşeceği için kadroda değil. (NTVSPOR)

Görüşme sonrası netleşecek. (NTVSPOR)

yine gaza geldik

Sneijderspor ne ?

Ne demek istediğimi anladın renktaş sadece biri için takım tutmuyorum ben,ya daha 1 ay önce takımın en iyi adamı gitti Bruma,Ama kalmak istemeyen adamı tutamazsın zaten dedik inan iyi bir takım kurulsa neler yapmazdı mesela,Sneijder büyük futbolcu ama bu ona emekli olana kadar muhtacız demek değildir duygusallığa gerek yok ben böyle düşünüyorum Muslera giderse tepki koyarım sadece onunda takımdaki yeri ayrı ve yerine koyacak bir adam bulacağımızı sanmıyorum.

b807f3e48cb12433805e90ca084deac9.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt