- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Aspor Doimbia kesinmiş gibi yorum yapıyordu, yok şu kadar gol atar yok en iyi forvet yok aykut hoca topçudan anlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aspor Doimbia kesinmiş gibi yorum yapıyordu, yok şu kadar gol atar yok en iyi forvet yok aykut hoca topçudan anlar
Neden Talha ?
Neyi carpitmisim ?
Iyi takimi mi ?
Ujifalusi sakatligindan sonra Dany-Semih ikilisini, sol beki rierali, ve Melo´nun kamp yapmadigindan ölü gibi oynadigi ilk yarida, Melo´yu iki kulvarda tasiyabilecek kadar iyi bir takimdik. Kötü bir takim bu gibi talihsizlikler yasasa, o sezon grubu sonuncu bitirip, ligi bu sartlar altinda 5. - 6. sirada tamamlayabilirdi.
kötü bişey mi demek istemişki burda reyis?
antudakıler sneijderli kadro yapıyorsa sneijder gıtmelı zatenAntuda Sneijder li kadrolar yapılıyor bilmem anlatabildim mi
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Kesinlikle söylediklerinize katılmakla beraber bir hocanın da yıkıcı hareket etmekten ziyade yapıcı hareket etmesini beklerdim. Dediğimiz üzere hoca faktörü de çok önemli mesela ben Bruma'nın aynı hareketleri daha kendini hocalık anlamında kanıtlamış yine önemle belirtiyorum ki hocalık anlamında no name olmayan birine karşı yapabileceğini düşünmüyorum. Ya hoca oyuncusunu idare edebilmeyi bilecek ya da oyuncu hocasına kendisi saygı gösterecek. İkinci seçeneğin olması için biraz daha belirli anlamlarda kendisini kanıtlamış olması gerektiğini düşünüyorum hocanın. Bizdeki sorun da ordan kaynaklanıyor. Takımda klubeye gelirken formasını çıkartıp fırlatan, hocaya yapmadığı hareketi bırakmayan oldukça fazla oyuncu var. Bunlara da aynı neşterin vurulduğunu gördüğümüz takdirde ne Sneijder'in ne de Bruma'nın gönderilmesine tepki göstermeye hakkımız olduğunu düşünmüyorum zaten. Ama takımda iyi kötü bir beklenti içerisinde olabileceğimiz, bir şeyler verebilecek oyuncuları neşterleyip diğerlerini olduğu gibi bırakmak bize yarardan çok zarar verir diye düşünüyorum. Umarım ki yanılıyorumdur, umarım ki çok iyi bir sezon geçiririz ve bunları söylediğimiz için bile pişmanlık duyarız. Aslolan Galatasaraydır.![]()
Sen olduğunu söylemedim, genel. Sneijder adım atsa "sağ tarafa adım attı bu takım için bişey veremez artık" diye ötecek adamlar var, her dakka tetikte bekliyorlar 'Sneijder bişey yapsa da laf söylesek' diye.Sneijder döktürse eleştirenler üzülmez ki aksine sevinir
Başarılıyken nasıl övdüysek şimdi de eleştiriyoruz. Ama Tudor konusu farklı adam daha maça çıkmadan burada falan eleştiriyorlardı adamı
Çok başka bir ön yargı var Tudor'a karşı. Her konuda olumsuz yazan biri var daha maça çıkmadan sallıyordu adama, 1-2 kişi daha vardı isimleri aklıma gelmedi.
2 sene sozlesmesi kalan selcugu gonderemeyip yatirma ile 1 sene sozlesmesi kalmis sneijderi oynatmayip yatirma arasinda sadece 1 milyon euro var. Bu mu yani oooo sozlesmeye bak ne kadar agir olayi.Katilimamamk elde degil
Sadece ilerisi kabuk olarak degisecegini demedim, 2 bek, 2 orta sahada gelecek.
eeee, geride ne kaldi muslera ,serdar ve selcuk.
Selcuk zamaninda XAVI diyenler bugun niye boyle oldu. Zaten selcukun potansiyeli bu ve yasi itibariyle artik ondan birsey beklemiyorum. Gitmesini istedigim oyunculardan biri ama oyle bir sozlesmesi varki gelde gonder. Tudora guveniyorum, mactan sonra oyunculari kopek gibi idman yaptirmasi benim gozumde gercek bir lider olarka gozukuldu. Belki futbol bilgisi alex fergurson yada angelotti kadar degidlir ama sonucta oda gelisime acik bir hoca ve daha yol katedecek biri.
Tudorun iyi tarafi: ac, hirsli ve cok istekli olmasi ve + tarafi ise buyuk yada kucuk oyuncu ayrimi yapmiyor. birde alt yapiyi kapatsinlar turkiyede futbolcu cikmaz.
Adem bence tespitinde atladığın veya unuttuğun biri isim var
Bence bizi gerçekten bitiren en büyük etken BURAK YILMAZ'dır
Geldiği güne lanet olsun diyorum, ve her zaman da diyeceğim
Antuda Sneijder li kadrolar yapılıyor bilmem anlatabildim mi
Sneijder döktürse eleştirenler üzülmez ki aksine sevinir
Başarılıyken nasıl övdüysek şimdi de eleştiriyoruz. Ama Tudor konusu farklı adam daha maça çıkmadan burada falan eleştiriyorlardı adamı
Çok başka bir ön yargı var Tudor'a karşı. Her konuda olumsuz yazan biri var daha maça çıkmadan sallıyordu adama, 1-2 kişi daha vardı isimleri aklıma gelmedi.
Vaybe ne kdr gurur duysak azdir ?Antuda Sneijder li kadrolar yapılıyor bilmem anlatabildim mi
Birde Sinan ve Belhandayi yazmis 4-4-2 icin kanatlara. Bir bitmediniz