Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi akil var mantik var senede 5.5m alan adam 2m a sampdoriaya gider mi? Neymis mobbing yapiliyormus neyin mobbingi bu? Gecen sene kadroyu kuran sneijder degil miydi? De jong u riekerinki kondisyoneri getiren kendisi degil miydi? Dunyanin parasini aldi klupte kral gibiydi td degisince olay cikardi.Son 2 3 ay tudor sıkı calistirdi diye atarlanacaksa kendisi bilir..

ayrica hic kimse de 5.5m euroyu birakip mobbing var diye 3te 1 ine baska klube gitmez..en yakin ornegi eboue adam 6 ay b takimiyla calisti parasini aldi.o yuzden birakin geyigi uzulmeyi filan daha iyi teklif almazsa sneijder kalir.

Neden Talha ?

Neyi carpitmisim ?

Iyi takimi mi ?

Ujifalusi sakatligindan sonra Dany-Semih ikilisini, sol beki rierali, ve Melo´nun kamp yapmadigindan ölü gibi oynadigi ilk yarida, Melo´yu iki kulvarda tasiyabilecek kadar iyi bir takimdik. Kötü bir takim bu gibi talihsizlikler yasasa, o sezon grubu sonuncu bitirip, ligi bu sartlar altinda 5. - 6. sirada tamamlayabilirdi.

Adem bence tespitinde atladığın veya unuttuğun biri isim var

Bence bizi gerçekten bitiren en büyük etken BURAK YILMAZ'dır

Geldiği güne lanet olsun diyorum, ve her zaman da diyeceğim

Antuda Sneijder li kadrolar yapılıyor bilmem anlatabildim mi

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Kesinlikle söylediklerinize katılmakla beraber bir hocanın da yıkıcı hareket etmekten ziyade yapıcı hareket etmesini beklerdim. Dediğimiz üzere hoca faktörü de çok önemli mesela ben Bruma'nın aynı hareketleri daha kendini hocalık anlamında kanıtlamış yine önemle belirtiyorum ki hocalık anlamında no name olmayan birine karşı yapabileceğini düşünmüyorum. Ya hoca oyuncusunu idare edebilmeyi bilecek ya da oyuncu hocasına kendisi saygı gösterecek. İkinci seçeneğin olması için biraz daha belirli anlamlarda kendisini kanıtlamış olması gerektiğini düşünüyorum hocanın. Bizdeki sorun da ordan kaynaklanıyor. Takımda klubeye gelirken formasını çıkartıp fırlatan, hocaya yapmadığı hareketi bırakmayan oldukça fazla oyuncu var. Bunlara da aynı neşterin vurulduğunu gördüğümüz takdirde ne Sneijder'in ne de Bruma'nın gönderilmesine tepki göstermeye hakkımız olduğunu düşünmüyorum zaten. Ama takımda iyi kötü bir beklenti içerisinde olabileceğimiz, bir şeyler verebilecek oyuncuları neşterleyip diğerlerini olduğu gibi bırakmak bize yarardan çok zarar verir diye düşünüyorum. Umarım ki yanılıyorumdur, umarım ki çok iyi bir sezon geçiririz ve bunları söylediğimiz için bile pişmanlık duyarız. Aslolan Galatasaraydır. :)

Durumu idare etmeye calisan, yapici olmak isteyen her hoca, su an Teknik Direktör mezarliginda yatiyor canim kardesim. Tudor´da oraya bir gün düsebilir, ama en azindan birseyler degistirerek gitsin adam.

Bruma´yi hic bir zaman kendi karakterinde izleyemedik, bu sezon ve ilk geldigi aylar disinda. Kötü oynadigini bildigi icin, ve yeteneklerini kaybetmis gibi oldugu icin, gittikce silik bir karaktere evrilmisti. Ama esas Bruma bu degil. Bruma sorunlu bir oyuncu, hem egolu, hemde cocuk gibi. Özgüveni yerine geldigi an, hocanin basina cikmak istedi, Tudor´da o hirvat akseni ile "Not with me" dedi.

Bruma bunu degistirdigi vakit, worldclass topcu olabilir. Ama yoksa quaresma gibi sürünür gittigi her büyük takimda.

Sneijder döktürse eleştirenler üzülmez ki aksine sevinir

Başarılıyken nasıl övdüysek şimdi de eleştiriyoruz. Ama Tudor konusu farklı adam daha maça çıkmadan burada falan eleştiriyorlardı adamı
Çok başka bir ön yargı var Tudor'a karşı. Her konuda olumsuz yazan biri var daha maça çıkmadan sallıyordu adama, 1-2 kişi daha vardı isimleri aklıma gelmedi.
Sen olduğunu söylemedim, genel. Sneijder adım atsa "sağ tarafa adım attı bu takım için bişey veremez artık" diye ötecek adamlar var, her dakka tetikte bekliyorlar 'Sneijder bişey yapsa da laf söylesek' diye.

Tudor'a karşı da var tabi.

Katilimamamk elde degil :D

Sadece ilerisi kabuk olarak degisecegini demedim, 2 bek, 2 orta sahada gelecek.
eeee, geride ne kaldi muslera ,serdar ve selcuk.

Selcuk zamaninda XAVI diyenler bugun niye boyle oldu. Zaten selcukun potansiyeli bu ve yasi itibariyle artik ondan birsey beklemiyorum. Gitmesini istedigim oyunculardan biri ama oyle bir sozlesmesi varki gelde gonder. Tudora guveniyorum, mactan sonra oyunculari kopek gibi idman yaptirmasi benim gozumde gercek bir lider olarka gozukuldu. Belki futbol bilgisi alex fergurson yada angelotti kadar degidlir ama sonucta oda gelisime acik bir hoca ve daha yol katedecek biri.

Tudorun iyi tarafi: ac, hirsli ve cok istekli olmasi ve + tarafi ise buyuk yada kucuk oyuncu ayrimi yapmiyor. birde alt yapiyi kapatsinlar turkiyede futbolcu cikmaz.
2 sene sozlesmesi kalan selcugu gonderemeyip yatirma ile 1 sene sozlesmesi kalmis sneijderi oynatmayip yatirma arasinda sadece 1 milyon euro var. Bu mu yani oooo sozlesmeye bak ne kadar agir olayi.

Takim dedigin oyle hadi degiselim demeyle degismez bir surec isi olmali sozlesmeleri biten adamlari sirayla yenilemez yerlerin dolduracagini hatta iyi olacak adamlari alarak yaplir. Bu 2011de kolay yapilmasinin nedeni takim diye birsey yoktu piyasada ne kaleci ne forvet sifirdi takim. Haziran basi itibari ile sneijder-bruma-muslera gibi oyunculaien varsa ve yenilik istiyorsan oncelikle bunlari oynatmaya yonelik olmali.

Bizde plan program olmadigi icin alip duruyoruz. Elindekine gore plan yok planina gore oynasin bu adamlar pesindeyiz.
Knopolyanka pesindeyiz sneijder gonderdik 2 senedir gocalariyla problem yasayip gonderilmis bir oyuncudan bahsediyoruz (Tudor cok istiyormus) bu tezatliga gelir misin.
Veya belhanda hocaya gicik geldi bunu gonderin kim aldi bu kulagini optugumun adamini mi diyecek.

Oyle bir algi operasyonuna gittik ki bunu saglayan kulubun basindaki herif.
Sneijderin bize gelisindeki surece dogru surukleniyoruz bunun kime kari olacak.

Sneijder son dksi gider hehe diye cakallik dusunurken sneijder kendi basina calisacam diyip 1 sene 4.5 milyon euronu alip 5 kurus kazandirmadan giderse ne olacak.
Veya hocasi verin 4.5u girsin olcana verdiniz ya derse ne olacak.
Gereksiz surtusme dogurulmaya calisiliyor.
Alex sonrasi fenerin durumu ortada tum taraftar azize her ortamda kufrediyor. Basarili bir adami aykut denen kapris herif yuzunden yok ettiler aynisini yasamamiz amaclaniyor.

Adem bence tespitinde atladığın veya unuttuğun biri isim var

Bence bizi gerçekten bitiren en büyük etken BURAK YILMAZ'dır

Geldiği güne lanet olsun diyorum, ve her zaman da diyeceğim

Onu da yazdim zamaninda... Burak´da sikintiliydi, ama üzerine birde sneijderin gelmesi tüy dikti. Buraki öyle yada böyle idare ediyorduk, zaman zaman kenarda felan oturuyordu. Forma garantisi yoktu. Zamani geldiginde cok önemli maclarda bile, takim icin kesebiliyorduk. Takimin üzerinde degildi hic.

Antuda Sneijder li kadrolar yapılıyor bilmem anlatabildim mi

tumblr_odtbzaaSaV1rh6hwdo1_500.gif

De jong ve Balta ile demi yollar ayrılmış sanırım ikiside kampa alınmamış

Sneijder döktürse eleştirenler üzülmez ki aksine sevinir

Başarılıyken nasıl övdüysek şimdi de eleştiriyoruz. Ama Tudor konusu farklı adam daha maça çıkmadan burada falan eleştiriyorlardı adamı
Çok başka bir ön yargı var Tudor'a karşı. Her konuda olumsuz yazan biri var daha maça çıkmadan sallıyordu adama, 1-2 kişi daha vardı isimleri aklıma gelmedi.

Mesela ben Tudor'a karşı olan biriydim

Lig bittiğinde derhal gönderilmeli diyordum

Ta ki röportajını okuyana ve soyunma odasında yaşananları öğrenene kadar

Ondan sonra kendi takımını kurmasını ve bir şans verilmesinden yana olduğumu söyledim

Şimdi de iyi bir td olmak istiyorsa bu tarz yıldız oyunculara tölerans tanıması gerektiğini söylüyorum

Ancak bunu yaparsa gerçek bir td olabilir

Son düzenleme:
Sneijder' in transfer görüşmesi yaptığı yalansa neden kampa katılmıyor?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konoplynka için para artı sinan i mi istemiş Schalke?

Zeka seviyesiyle dalga gectıgımız antu sneijderi kadrosuna yazıyormus yani burda gıtmesı konusunda hemfikir olmalıyız

Tudor; Donk ve Tarık'ın performanslarını yakından görmek için kamp kadrosuna dahil etti. Umut, Oğuzhan ve Emrah'ı kadroya almadı. (NTV Spor)

donk ve tarıkta alınmasaydı iyiydi...onlar da gider.hkan balta-de jong yolcu.semihte sıra inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt