Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konoyplankayı alacaklar gibi brumanın yerine.taraftarı sırf susturmak için sneijderin yerine de bi oyuncu gelir ama kanada...selcugun sonu da çok yakın bence.
valla Sneijderle maaşını düşürp sözleşme yenilenicekse kalsın ama 1 sene oynayıp bedava gitmesi zarar olur.. Selçuk ve semih gidecekse bişeyler düşünülür.. Sadece sneijderin elvedası kolay olmucak bizim için podolski giderken bile üzüldüm ben

Sampdoria ya hayırlı olsun

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla Sneijderle maaşını düşürp sözleşme yenilenicekse kalsın ama 1 sene oynayıp bedava gitmesi zarar olur.. Selçuk ve semih gidecekse bişeyler düşünülür.. Sadece sneijderin elvedası kolay olmucak bizim için podolski giderken bile üzüldüm ben

ben arda turan gittiğinde üzülmüştüm bi...ama o zaman selçuk geldi,melo geld,eboue geldi.fatih terim vardı hem.unuttuk.sneijder nasıl olacak bakalım...

Kono/Vainqueur/Lemina süper olur üstüne de 2 bek tamamdir hayirli işler

Bu Sneijder mevzusunda en büyük suçlu yönetim. Daha sezon devam ederken karşısına Sneijder'i alıp " Sen bizim en kıymetli oyuncumuzsun, futbolu bıraktıktan sonrasına dair dahi senle ilgili planlarımız var. Ama bu takımın teknik patronu da Tudor, saygı ve profesyonellik içinde devam etmelisin. "

Tudor'a da " Sneijder çok kıymetli oyuncu ve biz O' nu tutmaya kararlıyız. O'nunla gerilim seni de taraftar önünde yıpratır. Sana da güveniyor ve senle devam ediyoruz ancak planlarını Sneijderli Galatasaray üzerine yap."

Diye konışabilseydi bir tane kafası çalışan yönetici bu iki isim de Galatasaray'ın elemanı olarak bu karara uymak zorunda kalırdı.

ben arda turan gittiğinde üzülmüştüm bi...ama o zaman selçuk geldi,melo geld,eboue geldi.fatih terim vardı hem.unuttuk.sneijder nasıl olacak bakalım...
Sneijder ilk gittiğinde kesinlikle koyacak .. açacaksın bir febe maçı 88 90+2 golleri başlıcaksın efkarlı günlere

Albers, l'agente di @sneijder101010 esce allo scoperto: "Wesley vuole la @sampdoria : è la sua priorità" ������(Di marzio)

Albers : Sneijder'in önceliği Sampdoria ve bunun için 4.5 milyon euroluk maaşından vazgeçmeye hazır .
bizde de vazgeçsin o zaman indirime gitsin?
Sampdoria nedir yahu?
ilk 10a oynar oraya giderse.

Nasılki Bruma'nın satışını piyasaya Acerbi-Corchia-Imbula isimlerini sürüpte unutturdular

Şimdi Sneijder'i satacaklar payasadı Kono/Vainqueur/Lemina isimleri var

Sneijder satılır milletin tepkisi geçer sonra tek tek bu transferlerde balon olur

Sneijder'de enteresan davranıyor Sampdoria anlamsız bir yer Amerika falan olsa anlarımda üstelik yarı maaşa

Nasılki Bruma'nın satışını piyasaya Acerbi-Corchia-Imbula isimlerini sürüpte unutturdular

Sneijder satılır milletin tepkisi geçer sonra tek tek bu transferlerde balon olur
bayrağı öpmeden inanmam imbula hikaye zaten gelmez de corchia belki o da dursun özbeki düşündükçe zorlaşıyo

inşallah öyle olmaz. ayrıca corchia için 4 milyon teklifte bulunmuşuz.ona da 3 yıllık sözleşme dedi fransa basını .acerbi için 10milyona çıktık,şimdi ayagı kırılmış.imbula zaten zor bi isim.yazdııgın kişiler sıradan futbolcular degil.

DDjm9VJXUAI4L2D.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt