- 2 Temmuz 2011
- 132.687
- 55.604
- 5.338
Yönetim, transferde beklemeye çekildi. 15-20 günlük bir süreçte yapılan teklifler dışında hamle yapılmayacak. Cevaplar beklenecek. (NTVSPOR)
dünkü haber,sonra sagbek ve solbek alınacak dediler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetim, transferde beklemeye çekildi. 15-20 günlük bir süreçte yapılan teklifler dışında hamle yapılmayacak. Cevaplar beklenecek. (NTVSPOR)
valla Sneijderle maaşını düşürp sözleşme yenilenicekse kalsın ama 1 sene oynayıp bedava gitmesi zarar olur.. Selçuk ve semih gidecekse bişeyler düşünülür.. Sadece sneijderin elvedası kolay olmucak bizim için podolski giderken bile üzüldüm benkonoyplankayı alacaklar gibi brumanın yerine.taraftarı sırf susturmak için sneijderin yerine de bi oyuncu gelir ama kanada...selcugun sonu da çok yakın bence.
yapılan teklifler dışında bir girişime girmezler işte. Tete,corchia,clichy'nin karari beklenir olursa onlar olur.dünkü haber,sonra sagbek ve solbek alınacak dediler.
Açıkcası clichyden umudumu kestim ben istekleri çok fazlaymış Corchia gelsin teteden daha ofansifyapılan teklifler dışında bir girişime girmezler işte. Tete,corchia,clichy'nin karari beklenir olursa onlar olur.
valla Sneijderle maaşını düşürp sözleşme yenilenicekse kalsın ama 1 sene oynayıp bedava gitmesi zarar olur.. Selçuk ve semih gidecekse bişeyler düşünülür.. Sadece sneijderin elvedası kolay olmucak bizim için podolski giderken bile üzüldüm ben
Sneijder ilk gittiğinde kesinlikle koyacak .. açacaksın bir febe maçı 88 90+2 golleri başlıcaksın efkarlı günlereben arda turan gittiğinde üzülmüştüm bi...ama o zaman selçuk geldi,melo geld,eboue geldi.fatih terim vardı hem.unuttuk.sneijder nasıl olacak bakalım...
bizde de vazgeçsin o zaman indirime gitsin?Albers, l'agente di @sneijder101010 esce allo scoperto: "Wesley vuole la @sampdoria : è la sua priorità" ������(Di marzio)
Albers : Sneijder'in önceliği Sampdoria ve bunun için 4.5 milyon euroluk maaşından vazgeçmeye hazır .
Ne oldu şimdi gidiyor mu ?
bayrağı öpmeden inanmam imbula hikaye zaten gelmez de corchia belki o da dursun özbeki düşündükçe zorlaşıyoNasılki Bruma'nın satışını piyasaya Acerbi-Corchia-Imbula isimlerini sürüpte unutturdular
Şimdi Sneijder'i satacaklar payasadı Kono/Vainqueur/Lemina isimleri var
Sneijder satılır milletin tepkisi geçer sonra tek tek bu transferlerde balon olur
Maicon'da aslan dövmesi varmış vaaay
inşallah öyle olmaz. ayrıca corchia için 4 milyon teklifte bulunmuşuz.ona da 3 yıllık sözleşme dedi fransa basını .acerbi için 10milyona çıktık,şimdi ayagı kırılmış.imbula zaten zor bi isim.yazdııgın kişiler sıradan futbolcular degil.Nasılki Bruma'nın satışını piyasaya Acerbi-Corchia-Imbula isimlerini sürüpte unutturdular
Şimdi Sneijder'i satacaklar payasadı Kono/Vainqueur/Lemina isimleri var
Sneijder satılır milletin tepkisi geçer sonra tek tek bu transferlerde balon olur