Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 36.328
- 9.693
- 2.568
süper olurdu.atalay oynarsa herkes destek olur.
josue yerine zinchenko gelsin sergi boşver şimdi tüy siklet atalayı
Çeptalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
süper olurdu.atalay oynarsa herkes destek olur.
Bu sevilla biz kimle ilgilensek hemen salca olup adamların kariyerini bitiriyor.Corchia zu Sevilla diyorlar
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maicon-Serdar ikilisinin çok sert caydırıcı olacağına inanıyorum rakip forvetleri dövecekler
Bence Sevilla ayarında bi topçu, eğer teklif yollarlarsa muhtemelen orayı tercih edecektir.Etmiyorsa da aklina tukurelim zatenbasından biri sevillaya gidecek misin deyince büyük takım demiş teklifi falan yok sevillanın
Serdar beyfendi döverken dikkat etsinde kendisini hastanede bulmasın yineMaicon-Serdar ikilisinin çok sert caydırıcı olacağına inanıyorum rakip forvetleri dövecekler
Maicon-Serdar ikilisinin çok sert caydırıcı olacağına inanıyorum rakip forvetleri dövecekler
O çok beğendiğiniz Melo İnterde ne yaptı söyler misin ? ben söyleyeyim ilk yarı idare ederken (o dönem Mancini çok rotasyon yapıyordu onun hatrına 11 başladı)sonrasında Medelin arkasında yedek kaldı.. Nagatomonun medelin as oynayabildiği takımda melo yedek kalıyor...Gördüğü kırmızı kartlarla kaç tane maçı verdi..O dönemki İnteri çok sıkı takip ederdim telles-melo faktörleri nedeniyle .. Eski İnter nerede o İnter nerede kalite yerlerdeydi.. Mental olarak futboldan düşmüş bir melonun arkasından ağlayıp duruyor bizim taraftar da..Tek neden yönetimin berbat bir transfer politikası izlemesi.. Mehmet Topal-atiba gibi ortalama adamların bile ligin tozunu attığı yerde biz oraya bir adam bulamadık bunun tek suçlusu yönetimdir..
Gelelim derbilere Beckli ismailli olcaylı töreli bjkyle taliscalı adrianolu gökhan gönüllü bjkyi bir mi görüyorsun ?.. Artı derbiler de ortada fener ilk şut gol dk.90da..bjk 2-0dan verilen maç.. taliscanın bizim defansın götüne çarpan golü.. Sadece ilk yarı fenere 2-0 yenildiğimiz maçta berbattık.. Şu rezil dediğimiz kadro bile adil hakem yönetimleri olsaydı bjkyle kafa kafaya giderdi..Şu herşeyi meloya bağlama işini bir kenara bırakalım lütfen
Koray bey şimdi doldu mu lafların arkası ?