Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder gidip belhanda onun yerine geldiyse belhanda yandı.

Adamı 2 maç kötü oynasın bitirirler. Bunu düşünemeyecek bir yönetim kurulu var

TapaTalK

gs tv canli yayin belhanda imza töreni

birazdan KAP da gelir

DDjqL8tWsAEHgp_.jpg

Dursuna SNEIJDER i sorun.

Tamam imzaladı bitti SNEIJDER konusuna geçelim.

Dursun başkanın ya gözleri bozuk yada altzheimer var galiba. Dün aynı yere imza atın yahu :)

Maicon-Serdar ikilisinin çok sert caydırıcı olacağına inanıyorum rakip forvetleri dövecekler

sert olur da serdar aziz çok ağır onu nasıl çözeceğiz..Adamın beli dönmüyor resmen.. Ahmet aslında iyi izlenim veriyordu başlarda ama o da semih gibi inanılmaz hatalar yapıyor tahammül etmek zor..

O çok beğendiğiniz Melo İnterde ne yaptı söyler misin ? ben söyleyeyim ilk yarı idare ederken (o dönem Mancini çok rotasyon yapıyordu onun hatrına 11 başladı)sonrasında Medelin arkasında yedek kaldı.. Nagatomonun medelin as oynayabildiği takımda melo yedek kalıyor...Gördüğü kırmızı kartlarla kaç tane maçı verdi..O dönemki İnteri çok sıkı takip ederdim telles-melo faktörleri nedeniyle .. Eski İnter nerede o İnter nerede kalite yerlerdeydi.. Mental olarak futboldan düşmüş bir melonun arkasından ağlayıp duruyor bizim taraftar da..Tek neden yönetimin berbat bir transfer politikası izlemesi.. Mehmet Topal-atiba gibi ortalama adamların bile ligin tozunu attığı yerde biz oraya bir adam bulamadık bunun tek suçlusu yönetimdir..

Gelelim derbilere Beckli ismailli olcaylı töreli bjkyle taliscalı adrianolu gökhan gönüllü bjkyi bir mi görüyorsun ?.. Artı derbiler de ortada fener ilk şut gol dk.90da..bjk 2-0dan verilen maç.. taliscanın bizim defansın götüne çarpan golü.. Sadece ilk yarı fenere 2-0 yenildiğimiz maçta berbattık.. Şu rezil dediğimiz kadro bile adil hakem yönetimleri olsaydı bjkyle kafa kafaya giderdi..Şu herşeyi meloya bağlama işini bir kenara bırakalım lütfen

Koray bey şimdi doldu mu lafların arkası ?

sen hikaye anlat.

ben gerçekleri anlatayım.

Melonun o yıl oynamadığı İSTİSNASIZ HER MAÇTA GOL YEDİK Mİ ? EVET !! Melonun ameliyat sonrası o oynadığı 6 maçta toplam 1 gol yedik mi ? Hayır ve şampiyon olduk.

Melo dan sonra derbi kazanabildik mi ? Hayır, berabere bile zar zor kaldık.

Melo dan sonra GS lig şampiyonluğu yaşadı mı ? Hayır, ligi 4. ve 6. sırada bitirdi.

he, şimdi anlat yok top onun kıçına çarptı çıktı, yok interde bilmem kim onu kesti de bik bik bik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt