Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeeeeeeetmeeeeeez Dursun ozbek yetmeeeeeeeez.
Büyük Başkan büyük. Hepiniz tukurduklerinizi yalayacaksiniz. Büyük Başkan.!
Yok olm bu sezon şampiyon olsak takımı bırakırım bir kaç sebep olduğu için kısaca Dursun varken oooo

Antuda 50 sayfa Sneijderi dilenmişler. Bunlar harbi kuş hafızalı taraftar. Daha düne kadar Sneijder sağlı sollu geçiriyor billur geçiyordu adamlarla, şimdi hayallerindeki topçu olmuş :)))) Sneijder bu senede biraz daha çaksa da hafızlarını geri getirse kuşların

bu fener medyası kaynaklı galatasaray parayı nereden buldu sorusuna yanıt vereyim, biraz matematik yapalım:

3 transfer 50 mly €'ymuş. ortalama 4 yıllık maaşlarını da hesaplıyorlar.

1) bruma'yı 15'e sattık madem maaşlar hesaplanıyor 4 yıllık maaşı da 6 mly€ civarıydı.
2) podolski'yi 2,5 'a sattık diyelim, 4 yıllık maaşı da 13 civarıydı
3) sabri'yi gönderdik 4 yıl için 6 civarı maliyeti vardı
4) chedjou'nun da 3 yıllık maliyeti 7 civarıydı

şimdi toplatınca 17,5 bonservis geliri elde etmişiz, oyuncu maaşlarından 4 yıl için diyelim (gomis 3, belhanda 4, maicom 5 yıl deniyor) 32 mly€ tasarruf etmişiz. demek ki çok da değişen birşey olmamış. 49,5 cepte kalmış.

aslında konuya daha hakim bir renktaş böyle karşılaştırmalı bir konu açsa daha iyi olur.

Fenevliler kuduruyodur simdi Belhanda'nın aciklamalarina ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8 milyon bonservis.

SON DAKİKA / Galatasaray, Belhanda için 8M€ bonservis + 2M€ bonus ödeyecek. Belhanda'ya ise 3.35M€ ödenecek.

verdiğin cevap futbol kaliteni bilgini çok güzel belli ediyor..bomboş şeyler .. İyi ben de diyorum yekta vardı o ara onun sayesinde şampiyon olduk o gidince derbi kazanamadık..Bu kadar sığ bir düşünce tarzı olabilir mi ya ?

Yektanın oynadığı 6 maç takımın gol yememişliği o olmadığı her maç gol yemişliği gibi bir istatistik var mı ??

he yoksa senin mi yoksa benim mi boş düşünce tarzına sahip olduğumuzu anladın sen zaten.

Umarım o +2 milyon bonus öyle kıytırık 15-20 mac oynama muhabbeti degil, avrupa kupası alinmasi dahilinde ödenecek bonustur.Zaten pahalıya aldik birde 2 milyon bonus cikti

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aspordaki zeki güzel söyledi. Statta bilet satıp tören yapabilirdik bu 3 topcuya en azindan parada kazanilirdi

Sneijder bedavaya oynuyormuş da haberimiz yokmuş.

Kjaer 4, Skrtel 4, Aboubakar 3.5, Belhanda 3.35, Gomis 4.2, Persie 5.5, Selçuk 3 vb.

Neyse, şu göbekli portakalın durumu bi belli olsun da... Şınayderspor'lular varken transfer nöbeti de çekilmez.
Şınayderspor'lular hariç herkese iyi nöbetler. Bi süre konuya girmemek en iyisi.

Verdiği katkiyla bu maliyeti karsilamasini umuyorum ve inanıyorum, hayirli olsun takımımıza. Ilk izlenimim iyi gayet pozitif geldi bana Belhanda.

Simdi Sneijder'in parasini kimse konusmaz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt